Blokaderi izbegli duel na RTS-u sa Pavlovićem

Као што је он лагао да су га тукли и да је повређен кад се пренемагао у колима хитне помоћи за које постоји видео?
Ти баш немаш стида ни мало
Povredjen je zbog biber spreja, i zato je bio u bolnici. Nista nije lagao, niti tvrdio drugacije.

A ti bas nemas srama da kao novi clan (a ocigledno kloncina) dajes mislejnje o starim forumasima koji za razliku od tebe, itekako imaju srama.

Ne obracaj mi se vise ni licno ni nikako, jer si kukavica koja "iz mraka" samo provocira stare clanove koji se ne kriju iza novih nadimaka, bar za toliko imaju i ociju i srama, a i dostojanstva za razliku od mnogih vas koji ste se sakrili iza novih nickova.

netoćno,on je stvorijo sve istitucije i omogućijo im i dozvolio rad a zapravo vaš žut tajfun ćilas ih blokira i ometa jer je zao i glup
1000008844.jpg

Povredjen je zbog biber spreja, i zato je bio u bolnici. Nista nije lagao, niti tvrdio drugacije.

A ti bas nemas srama da kao novi clan (a ocigledno kloncina) dajes mislejnje o starim forumasima koji za razliku od tebe, itekako imaju srama.

Ne obracaj mi se vise ni licno ni nikako, jer si kukavica koja "iz mraka" samo provocira stare clanove koji se ne kriju iza novih nadimaka, bar za toliko imaju i ociju i srama, a i dostojanstva za razliku od mnogih vas koji ste se sakrili iza novih nickova.
Кажу да су га тукли. Јел исто тако Селаковићу поломљен нос? Јел исто тако беба Данило угрожена? Јел исто тако "опозиција" гађа СНС посланицу флашом, или оно беше СНС члан гађао чланицу?
https://www.instagram.com/vijesti_365/reel/DHV0BUGu-09/

То што је твом миљенику тата мафијаш, то је ситница.
1000008795.jpg

Pavlović: Studenti u blokadi otkazali gostovanje na RTS, uplašili se činjenica VIDEO
Predstavnik studenata koji žele da uče Miloš Pavlović obratio se javnosti i poručio da je trebalo da bude gost Dnevnika na RTS-u sa studentima u blokadi i kako kaže, poziv je odmah prihvatio.
Nakon toga, Pavlović je podelio informaciju da su studenti u blokadi kasnije tokom dana otkazali gostovanje, pa se on pita da li su se uplašili činjenica koje bi izneo.
"Ja se nisam uplašio nikoga i ničega i spreman sam bilo koji dan u bilo kom terminu jer znam da nemaju niti jedan argument na njihovoj strani", rekao je Pavlović.

Eto kazu kako ih ne prikazuju dovoljno, a kad ih zovnu da dodju oni beze. :kafa:
pavlovic umesto sto treba da uci postaje polako medijska licnost, tako da pola tema sa pitanjima zasto se plenum ne obraca medijima, valjda treba da nivelise pavlovicevu harizmaticnu pojavu studenta koga zabole za politiku a visi non stop na medijima gde lupeta sta mu kazu sve u 16.

pavlovic umesto sto treba da uci postaje polako medijska licnost, tako da pola tema sa pitanjima zasto se plenum ne obraca medijima, valjda treba da nivelise pavlovicevu harizmaticnu pojavu studenta koga zabole za politiku a visi non stop na medijima gde lupeta sta mu kazu sve u 16.
Pa on se prihvatio tog posla da bude i politicar, sta fali? Ima ideologiu za koju se bori... plenumasi nemaju

Pa on se prihvatio tog posla da bude i politicar, sta fali? Ima ideologiu za koju se bori... plenumasi nemaju
normalno... zato sto studente ne interesuje politika i zabole ih za benefite. zanimaju ih samo nepravda, bezakonje, kriminal, pljacka drzave i svakodnevno srozavanje u sve vec kal bukvalno svih u srbiji osim vladajuce elite koja se bogati preko svake mere na krvi naroda, dok se pritom lazno koristi najogavnijim populizmom kao maskom

Zanimaju ih samo pare tj. donacije koje dobijaju. Hoce samo da leze i da im stizu hrana i lova, idila. Neki se bave i sportom kao ovi biciklisti, zarade vise od profesionalaca...
ja vidim da milos nosi lacosta majice i brendiranu garderobu otkako je postao lider grupe dokolicara koji jel, oce da uce :hahaha:

tako da pare su samo na jednoj strani, a ti sto ti zao sto te ne placaju kao milosa,e pa treba da sedis u kampu, a ne na forumu.

ja vidim da milos nosi lacosta majice i brendiranu garderobu otkako je postao lider grupe dokolicara koji jel, oce da uce :hahaha:

tako da pare su samo na jednoj strani, a ti sto ti zao sto te ne placaju kao milosa,e pa treba da sedis u kampu, a ne na forumu.
И он би седео, али не би да учи, то би много ишло тешко :(

Gde je snimak na kom se vidi da je poprskan biber-sprejom, lažljivice? Snimak na kom se vidi da napada čoveka bez reči imamo, a tvrdio je da je čovek ušao kod njih u šator (laž, stajao je na ulazu), da ih je vređao (laž, uputio im je provokativnu opasku), da su ga zamolili da izađe i ne radi to (laž, bez reči krenuli na njega i opkolili kao čopor džukela uličnih), da su mu prišli ali ne suviše blizu (laž, Pavlović lično mu dohvatio telefon i pokušao da mu izbije iz ruke), da je tom prilikom zadobio udarac laktom u bradu (laž, ni modrice ni crvenila ni otoka nije imao, nije ga ni dotakao čovek, a imao je povoda da ga ugazi kao gomno). Na tom i na drugom snimku se jasno vidi kako ga džukele okružuju i kako jedan pokušava da mu oduzme telefon dok čovek hoda unazad i glasno ponavlja da se sklone od njega, nakon čega tog jednog prska sprejom, a Pavlović kao cavica kakva jeste kmeči "policija, udara ovde" i ponavlja čoveku da ga je udario (laž, ni na jednom od čak 3 snimaka nema toga). Na trećem snimku se vidi kako Pavlović, bez ikakvih problema ili naznaka da je povređen od udarca ili spreja, dolazi do ambulantnog vozila, u kome kasnije glumi kašalj gore od trećerazrednog glumca.

Više te ne pitam gde ti je obraz jer znam da ga nemaš i da si samo još jedna u nizu samoobmanjujućih botova. Ti ćeš i dalje da teraš tu priču iako i sama dobro znaš da nije istina. Fascinantno. Za posmatranje i proučavanje.

Back