Blokaderi izbegli duel na RTS-u sa Pavlovićem

Schrodinger

Elita
Poruka
15.240
Pavlović: Studenti u blokadi otkazali gostovanje na RTS, uplašili se činjenica VIDEO
Predstavnik studenata koji žele da uče Miloš Pavlović obratio se javnosti i poručio da je trebalo da bude gost Dnevnika na RTS-u sa studentima u blokadi i kako kaže, poziv je odmah prihvatio.
Nakon toga, Pavlović je podelio informaciju da su studenti u blokadi kasnije tokom dana otkazali gostovanje, pa se on pita da li su se uplašili činjenica koje bi izneo.
"Ja se nisam uplašio nikoga i ničega i spreman sam bilo koji dan u bilo kom terminu jer znam da nemaju niti jedan argument na njihovoj strani", rekao je Pavlović.

Eto kazu kako ih ne prikazuju dovoljno, a kad ih zovnu da dodju oni beze. :kafa:

Svi znamo kako izgledaju duali sa naprednjacima. Treniraju ih kao pitbulove da se ponašaju arogantno, da upadaju u reč, da blokiraju sagovornike i da se satiru od laganja. I na kraju dođeš u emisiju i napraviš budalu od sebe. Već viđeno milion puta. Ako žele da daju prostor studentima, onda neka prenose njihove izjave ili gostovanja bez opstrukcija. Tome i služi RTS a ne da organizuje toplog zeca za neistomišljenike.

Pavlović: Studenti u blokadi otkazali gostovanje na RTS, uplašili se činjenica VIDEO
Predstavnik studenata koji žele da uče Miloš Pavlović obratio se javnosti i poručio da je trebalo da bude gost Dnevnika na RTS-u sa studentima u blokadi i kako kaže, poziv je odmah prihvatio.
Nakon toga, Pavlović je podelio informaciju da su studenti u blokadi kasnije tokom dana otkazali gostovanje, pa se on pita da li su se uplašili činjenica koje bi izneo.
"Ja se nisam uplašio nikoga i ničega i spreman sam bilo koji dan u bilo kom terminu jer znam da nemaju niti jedan argument na njihovoj strani", rekao je Pavlović.

Eto kazu kako ih ne prikazuju dovoljno, a kad ih zovnu da dodju oni beze. :kafa:
:hahaha::hahaha::hahaha:

Доведу државу у пропаст и побију људе а онда би да причају и разговарају.
Нема разговора док се сви, али буквално сви, који имају било какаве везе са и најмањом махинацијом, не похапсе.

Svi znamo kako izgledaju duali sa naprednjacima. Treniraju ih kao pitbulove da se ponašaju arogantno, da upadaju u reč, da blokiraju sagovornike i da se satiru od laganja. I na kraju dođeš u emisiju i napraviš budalu od sebe.
Pa ne bi imali nista pametno da izjave ni da su sami tu.
Ako žele da daju prostor studentima, onda neka prenose njihove izjave ili gostovanja bez opstrukcija.
Zasto oni sami ne objave snimak zasedanja plenuma, da vidimo postoji li uopste? Kriju se i od Jutjuba kamoli RTS-a...

Pa stid ih je, jer znaju da su lagali i da nisu vecina.

Доведу државу у пропаст и побију људе а онда би да причају и разговарају.
Нема разговора док се сви, али буквално сви, који имају било какаве везе са и најмањом махинацијом, не похапсе.
To moze kad dostignu nivo onih iz Sirije ili avganistanskih kolega

Studentska vs islamska država

Pa ne bi imali nista pametno da izjave ni da su sami tu.

Zasto oni sami ne objave snimak zasedanja plenuma, da vidimo postoji li uopste? Kriju se i od Jutjuba kamoli RTS-a...
Опасно вам смета што не знате ко су ти у пленумима.
Постоји неко кога не можете поткупити, уценити, убити, малтретирати, тући, мрцварити.

plenumaši, kao i vučić idu samo na svoje televizije sa svojim istomišljenicima

Back