bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 39.198
Treci je JATi treci su u paralenom.univerzumu.haha

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treci je JATi treci su u paralenom.univerzumu.haha
Da li će Nataša patriotski nastrojene građane okrenuti studentima, budući da ih ona, kao prononsirani antipatriota, kritikuje; ili ćete sad Av i ti pozivati na nju i zgražavati se nad krstovima?Da li to desni zauzimaju kosutnjak a ovi s pikacu rts haha
Objasnite ko su sad ovi studenti s krstacama
Anarhiste koji prisvajaju Pikačua treba posebno cimnuti za uši zbog lažnog predstavljanja.Da li to desni zauzimaju kosutnjak a ovi s pikacu rts haha
Objasnite ko su sad ovi studenti s krstacama
Bolje pitanje je zašto se tog krsta tako napadno plaši Nataša Kandić?Што се плашиш крста?![]()
Е за Наташу ме баш заболе... мали прст.Bolje pitanje je zašto se tog krsta tako napadno plaši Nataša Kandić?
Dokaz za tvrdnju za koju i sam znaš da je partijska laž. U međuvremenu potražiti štogod o svojim motivima ovde:Е за Наташу ме баш заболе... мали прст.
Него, видим да су њени кадрови ушли у владу Србије?![]()
AU KOJE RUGLO U PICKU MATERINU!
Gore, nego kartonsko naselje, ispod gazele, svojevremeno.AU KOJE RUGLO U PICKU MATERINU!
Много боље питање, што Вучић запосли сарадника Наташе Кандић?Bolje pitanje je zašto se tog krsta tako napadno plaši Nataša Kandić?
Jedino pitanje je šta te tera da širiš ovako bežične dezinformacije? Kad te neko ko nije toliko ogrezao u partijske borbe kao ti vidi kako neprekidno potežeš izmišljene argumente možda posle ne bude uzeo u obzir ni tvoje konstatacije nepobitnih činjenica u vezi sa vladajućima…Много боље питање, што Вучић запосли сарадника Наташе Кандић?
Што Шиптар подржава Вучића?
Престани да какиш. Мада фино је да показујеш одакле твој вољени председник извлачи идеје за дезинформације попут силних атентата, обојених револуција, Звицера и осталих небулоза.Jedino pitanje je šta te tera da širiš ovako bežične dezinformacije? Kad te neko ko nije toliko ogrezao u partijske borbe kao ti vidi kako neprekidno potežeš izmišljene argumente možda posle ne bude uzeo u obzir ni tvoje konstatacije nepobitnih činjenica u vezi sa vladajućima…
Pogledajte prilog 1718290
Ma daj, niti je AV moj niti ga podržava Kurti, ovaj je samo marioneta.Престани да какиш. Мада фино је да показујеш одакле твој вољени председник извлачи идеје за дезинформације попут силних атентата, обојених револуција, Звицера и осталих небулоза.
Pogledajte prilog 1718291Pogledajte prilog 1718292
Ма не уопште.Ma daj, niti je AV moj niti ga podržava Kurti, ovaj je samo marioneta.
. . . . , dobri "studenti" štite zgradu Predsedništva, od zločestih "studenata" terorista.!?Štite na taj način zgradu Predsedništva od terorista.
. . . , kontra-majdanInače, ovo se zove još i Antimajdan.
Sve ce to leci na svoje kad' Djilas dodje...Ma daj, niti je AV moj niti ga podržava Kurti, ovaj je samo marioneta.
Ne znam, mnogo drzava je vec potvrdilo ucesce na EXPO-u. Ja bez izmenjenog i poostrenog zakona o gradnji ne bih gradila vise ista, a ove ostalo o provizijama kao motivu su nagadjanja.A, pa neće da daju ostavke. Treba da se napljačkaju do 2027-me, i dolaska EXPO-a. Treba oprati, ogromnu količinu novca, za bespotreban i besmislen projekat. Neće oni to, ni za živu glavu, dopustiti. Osim, ako ih ne spreči, ogroman narodni bunt. Što nije isključeno.
Какав доказ ти треба, нико то ни не крије, проста чињеница.Dokaz za tvrdnju za koju i sam znaš da je partijska laž. U međuvremenu potražiti štogod o svojim motivima ovde: