Блокадери испред Скупштине и Пионирског Парка

Na sta lici ovo Beograd, i nemam ideju kako ovo ukloniti sa ulica?
Katastrofa.
Ovo je dno dna. Je.bote,kao da sam u nekom košmaru, pa treba, da se probudim. Nisam verovao, da je ovako nešto moguće, kod nas. Razapneš šatore, na sred ulice, u sred centra grada. Uništiš park, koji je, pazi sad, zaštićeno dobro, a vlast radi šta hoće, i plus blokira, važnu saobraćajnicu. Jer, Bože moj, odlučili su, da spavaju na ulici, i šta mi tu imamo, da se bunimo. Izjednačena je opravdana blokada, od strane studenata, sa ovim ološem, na čelu sa, zabrinjavajuće egoističnim tipom.

Сведоци смо да већ два месеца група непознатих грађана који се представљају као "студенти који хоће да уче" окупира заштићену зону Пионирског Парка наружујући га гадним шаторима и нехигијенским условима, плус уништава парковску флору.
Њима се од пре 12. априла придружила и једна неименована група "грађана" која је поставила чудне беле шаторе испред зграде Скупштине.
На обе локације примећено је кретање сумњивих лица, чији идентитет је непознат и заштићен маскама, капуљачама и другим средствима која користе особе са оне стране закона. Потпуно је непознато:
1) Ко чини те грађане?
2) Шта ти грађани хоће?
3) Ко је у њихово име пријавио вишенедељно камповање на једној од најпрометнијих саобраћајница Београда?
4) Зашто се легитимишу грађани који покушавају да сниме ЖИВАЉ унутар тих локација и шатора?
5) Докле ће се толерисати малтертирање Београђана од стране непознатих убачених елемената?

Ja cu u te gradjane da se zaletim kolima svom brzinom, ko ima pravo da meni sprecava kretanje?! Rekao Vucic da moze i treba tako.

Они мобилни тоалети усмрдели се колико и живаљ Ћациленда

Sve je to dokumentovano.

kaver_djubre_posle_mitinga_bacene_zastave_foto_ataimages_529x940

Koliko je do ovok trenutka kostao cacilend?

Смањио нам је пројекцију раста БДП са 4,2 на 3,5 %,

а, очеујемо и даљи пад, ако не буду испуњени сви захтеви студената.

Nek' se nose oba tabora sto se mene tice.

https://www.naxi.rs/kamere

Bilo je reci da otkad se formira Vlada, da nece biti vise blokada i nezakonitosti uopste. Sada ovi drugi blokiraju da "pokriju" neuspeh Vlade u skalnjanju blokadera i nezakonitih radnji. Strah ih od studenata i misljenja EU.

Pa ljud bre, ako ste nesposobni, dajte ostavke.

Nek' se nose oba tabora sto se mene tice.

https://www.naxi.rs/kamere

Bilo je reci da otkad se formira Vlada, da nece biti vise blokada i nezakonitosti uopste. Sada ovi drugi blokiraju da "pokriju" neuspeh Vlade u skalnjanju blokadera i nezakonitih radnji. Strah ih od studenata i misljenja EU.

Pa ljud bre, ako ste nesposobni, dajte ostavke.
A, pa neće da daju ostavke. Treba da se napljačkaju do 2027-me, i dolaska EXPO-a. Treba oprati, ogromnu količinu novca, za bespotreban i besmislen projekat. Neće oni to, ni za živu glavu, dopustiti. Osim, ako ih ne spreči, ogroman narodni bunt. Što nije isključeno.

Pogledajte prilog 1718213
Grubijevi su ovi fini akademski građani desno :mrgreen:
vi u kragujevcu ste poprilicno ispranog mozga od titoista bili

ok tragedija ono streljanje...

ali ajde niste vi jedini gde je stradalo toliko pa i djece

da ne pricamo o ndhaziji.. jedini u svejtu su imali deciji logr

ili ona racija madjarskih fasista 1942 u backoj

lepo je videti da na toj levoj fotki ima obrisa srbina , sajkaca...

ja iz kragujevca znam za mnoge krvoloke titove...

Back