Blokaderi ispred Informera

Uf, uf, video od pre nekoliko godina.
Onaj video gore što si postavio, bruka!
Hrabar neki čika pred kamerama, psuje decu (?!), mrtve...hrabro, nema šta.
Izgled- isti D.V. kao blizanci.

Koliko zluradosti na temama...
Наравно тај лик псује апсолутно све од босанских власти , муслимана , Србе НЕ , интересантно али Изетбеговића , све бошњачке ратне хероје....
Тај фазон ставио сам из спрдачине....
Заправо расположење наших људи је индикатор.
Ја нисам за то уопште али Вучићевић је један од безобразнијих људи на домаћој сцени који вређа све тако да је овај човек отприллике гласно изговорио оно што Вучићевић о сваком свом противнику мисли.

Нарабно тај лик псује апсолутно све од босанских власти , муслимана , Србе НЕ , интересантно али Изетбеговића , све бошњачке ратне хероје....
Ја нисам за то уопште али Вучићевић је један од безобразнијих људи на домаћој сцени који вређа све тако да је овај човек отприллике гласно изговорио оно што Вучићевић о сваком свом противнику мисли.
Ti bas citas i gledas informer haha

Pa gde jos vidis vucicevica osim.na informeru.
Sta coveka tera da bulji u informer i dragana.
Немам појма не знам испаде да Вучића видиш и чујеш само преко РТС-а и ако не гледаш не знаш ко ти је претседник?
Друго што ти онда гледаш информер да ли ти је драг Драган или шта?

Немам појма не знам испаде да Вучића видиш и чујеш само преко РТС-а и ако не гледаш не знаш ко ти је претседник?
Друго што ти онда гледаш информер да ли ти је драг Драган или шта?

Dobro ja gledam inforner
Svudja mi se uzivo istrazivacko novinarstvo.
A ne gledam.na primer n1.
Zasto da gledam kad mi tu nista nije zanimljivo.
E tako i vi sta paliss informer ako ti se ne svidja.

Dobro ja gledam inforner
Svudja mi se uzivo istrazivacko novinarstvo.
A ne gledam.na primer n1.
Zasto da gledam kad mi tu nista nije zanimljivo.
E tako i vi sta paliss informer ako ti se ne svidja.
Ма ок не палим ја ни Н1 нити било шта нити ми је Бог дао библију у руке и рекао шта је добро шта је зло!
Нисам против истраживачког новинарства уопште ако си се тамо запатила разумем. Проћиће и то настави биће добро.
Извини за онај пост био је мало безобразан али не и злонамеран!😉

Наравно тај лик псује апсолутно све од босанских власти , муслимана , Србе НЕ , интересантно али Изетбеговића , све бошњачке ратне хероје....
Mislim da se nismo najbolje razumeli.
Mislila sam na tvoj post br.101 i lika koji psuje Vučićevića, pritom, ne razlikuju se ni po mentalnom sklopu ni fizički.

Ја сам се на тај Информер осврнуо можда у пар наврата, поменуо бих их када баш морам, рецимо ако отворим тему (Стање у српским медијима), док нису почеле ове блокаде (чисто да чујемо мишљење гостију који су на тој ТВ гостовали) нисам никад приложио нити један клип њихових емисија.

Но занимљиво да се Информером највише баве и највише вриште они који кажу да нису новине, да нису телевизија, да новинари Информера нису новинари. Па ако нису новине што читају, што коментаришу и негодују, или ако нису телевизија што гледају, што коментаришу и негодују, или ако нису новинари што придају пажњу и бијесно реагују попут оне јајаре који бибер-спрејом прска жене. Не допада ти се како пишу, извјештавају, немој читати, гледати, имаш стотину других канала. ако су те оклеветали, "сложи" им тужбу. Гдје проблем?
Овом блокадом само ће учинити бесплатну рекламу овом медију. Ако им је то био циљ, по вољи.
А и реално, како написа форумаш;
Zamisli, od toliko načina da potrošiš jedan fini subotnji dan, ti izabereš da stojiš u mestu 6 sati na 50 metara pored zgrade Informera.

Mislim da se nismo najbolje razumeli.
Mislila sam na tvoj post br.101 i lika koji psuje Vučićevića, pritom, ne razlikuju se ni po mentalnom sklopu ni fizički.
Хммм тешко је рећи Фатим Пашић је сарајевски мангуп већ старији који је заправо факултетски образован иако псује превише за свачији укус негде припада струји оних Бошњака који би радије живели са Србима него у оријенталном Сарајеву он тако псује и исламску заједницу у Босни и тд...
То је већ друга прича слажем се као што сам написао некад и ја полетим и ставим нешто неприкладније немам против да се избрише ако је неприкладан.

Разлика што се Фаћо Пашић негде бори за социјалну правду и једнакост на мало бруталан начин док се Драган Вучићевић бори за неједнакост човек је једна парадајз квази елита који да би се попео међу "велике и високе" пљује сада већ већинску омладину Србије ОБРАЗОВАНУ! Зове свакаквим именима после звучног топа пушта у студију и слави " Дуни ветре преко јетре" Бају малог Книнџу.
Отприлике Вучићевић би био део оних структура које Фаћо псује где год и у ком год народу се налазили.

Back