Blokaderi ispred Informera

Mica Zavetnica ga nikada nije zajebala.

Sve vreme je on govorio da je ona Poturica i to je razlog zašto nije hteo da se sklopi koalicija ujedinjene desnice, zajedno sa Zavetnicima. Zato što je znao šta je istina i to je pokušavao da objasni i Bošku Obradoviću i Milošu Koviću i svim drugima, koji su dosta naivno išli u saradnju sa Poturicama.
Њега не али много људи ДА заправо читаву тадашњу опозицију.
Био је леп перформанс људи из дијаспоре организација ЗБОРОВА Срба у региону идеалка. Је с' да смо престали веровати у деда мразове али реко ајд" у баба роге мало...
Тако ја Мици пици дам глас...и стиже смс "Хвала што сте гласали за Вучића знам да није било лако......тја тја тја...
и недуго за тим схватим ја спрдачину зато што сам баш у СНС крају насељу где се комшије знају препознају....
Тако да Мицу пицу али у гузицу "Равно до дна" Џони Штулић Азра!

Željko Mitrović možda voli svoju decu do te mere da bi je zaštitio preko političkih veza, možda je narkoman i propagandista, ali prema svim zaposlenima ponaša se kao prema članovima porodice. Čovek ima dušu, iako grešnik.

Vučićević nema dušu, nikakvu. Ne voli nikoga, uključujući i sopstvenu decu. Nesposoban je za tako nešto.

Da mu sutra dete umre, ne bi osećao gotovo nimalo saosećanja za suprugu, majku i prijatelje pokojnika.
Željko ubio ljubavnicu ali bitno da je dobar čovek, dobar prema radnicima. A čak ni to nije istina.
Šou. z:lol:

images (3).jpeg

Ел се сећате кад је Гаргамел изгубио ону судску Парницу и није хтео плати оштећеној Страни 200К Дин.
-Нећу ,нећу,нећу да платим-,понављао месецима из оних својих жабокречивих Уста.
Отишао у Затвор,боравио пола дана,хтели сви осуђеници га бију..дошла му жена,платила тих 200К и пустили га.
Е,сад то је тешко њесра са нашим Правосудним Системом:
-Он је осуђен правоснажно на Новчану Казну.Није хтео плати,прекорачио све Рокове.Ок.Онда Затвор,нормално.
Међутим,кад је већ дошло до затвора-зашто му је омогућено да опет може да плати?

Да ли мислите да онај 70-годишњак ,који такође није хтео да плати 10К Динара због бачене петарде па га у Падинској Скели убили они ганцији---Зашто је том Деди онемогућено да његова Породица плати тих 10К него је морао да издржи затворску казну кад је већ завршио иза Решетака?
Како то селективно се ради-један може а неко други не може?

Је л’ стварно хтео неко да плати за тог маторца а нису дозволили?!?

Зато сам апеловао на жене да буду нежне и уздржане.🌹❤️
Uf, uf, video od pre nekoliko godina.
Onaj video gore što si postavio, bruka!
Hrabar neki čika pred kamerama, psuje decu (?!), mrtve...hrabro, nema šta.
Izgled- isti D.V. kao blizanci.

Koliko zluradosti na temama...

Back