Blokaderi ispred Informera

Моја познаница, након гашења конфекције Рудник, запосли се код Жекса у Шимановцима, за"скромнију" плату, и пошто није била задовољна радом у сменама, неплаћеним превозом (живи у Жаркову), нередовном и закиданом платом, да отказ и дуговање је морала да регулише судским путем.....толико о његовој бризи за запослене !

Dobro, znam i za takve slučajeve.

Mislim da je poenta moje objave jasna. Poredio sam Žeksa, jako grešnog čoveka na pogrešnom putu sa mnogo mana. Štaviše, biti grešan jedna je od osnovnih osobina ljudskosti.

I sa druge strane, osobu koja (bukvalno) ne poseduje dušu. Ljušturu, koja je unutra potpuno prazna, bez ikakve trunke ličnosti ispod površine.

Screenshot_2025_0329_160049.png

Моја познаница, након гашења конфекције Рудник, запосли се код Жекса у Шимановцима, за"скромнију" плату, и пошто није била задовољна радом у сменама, неплаћеним превозом (живи у Жаркову), нередовном и закиданом платом, да отказ и дуговање је морала да регулише судским путем.....толико о његовој бризи за запослене !
Sve su gazde takve. Ali da nema njih, odnosno da je privreda drzavna kao prosveta, mi bi ziveli ovako

Da jedna jedina institucija u Srbiji radi kako treba, Svinjformer bi bio odavno u banu, a Vucicevic iza resetaka.

Ali polako, oslobodice se institucije, pa ce sve to da dodje na svoje 😎💪

Vučićević ne bi baš bio iza rešetaka, zato što on bar ima para da plati za sve. Ide se u zatvor ako nemaš para da platiš kazne, a to njemu zasigurno ne bi bio problem.

Sve su gazde takve. Ali da nema njih, odnosno da je privreda drzavna kao prosveta, mi bi ziveli ovako
Не би требало ако је Србија и претседник толико поштована у свету и најмоћнијих људи у Европи зар морамо штапом и канапом да отварамо радна места и запошљавамо људе?
Нешто се ту не уклапа нека лоша математика. Јасно је свима да ти људи у елитама не живе на Куби већ Менхетну поставља се питање где ће сиромашна већина да живи.
Хоћете ми да вас каррамо да живите како живите или аки дођу неки други онда ћете као на Куби?!
Их с парама на Куби је врх хвала за клип обожавам Кубу!

https://youtu.be/tGbRZ73NvlY?si=Bxl2NQ-hkhdG61I4

Да ли се зна које је он расе?!?

Informoronus vulgaris nebulosa, u narodu poznatiji kao voždovački prdekavac. Izuzetno opasan višećelijski parazitski organizam, emituje gadost u visokim dozama i tako omamljenim žrtvama pegla vijuge sve do IQ10. Šut u dupe je za sad jedini pouzdan način odbrane od informoronusa.

zajebala ga mica zavetnica i sad besan

Mica Zavetnica ga nikada nije zajebala.

Sve vreme je on govorio da je ona Poturica i to je razlog zašto nije hteo da se sklopi koalicija ujedinjene desnice, zajedno sa Zavetnicima. Zato što je znao šta je istina i to je pokušavao da objasni i Bošku Obradoviću i Milošu Koviću i svim drugima, koji su dosta naivno išli u saradnju sa Poturicama.

Back