analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 11.306
Ima li i jedan forumaš,a da ti s njim nisi ko Šešelj s Čankom ?
To su pametna dica prekrasne Kroacije,Vjekoslav Seselj Kroacije sin po Srbiji se pravi da je Srpski sin
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li i jedan forumaš,a da ti s njim nisi ko Šešelj s Čankom ?
Inace dovoljno je izvesti zakljucke samo na osnovu medija koje pratite. Glavni vam je N1 - strani. Zar to nije dokaz izdajnistva? Tako bi vam, da ste na poziciji moci, stranci donosili sve odluke umesto vas.Bukvalno je nemoguce da tamo neki gradjanin koji nema nikakvu vlast bude veci izdajnik od coveka koji ima najvecu vlast.
Predsednik koji krsi Ustav je kriminalac, i moja obaveza kao gradjanina, ali i pravo, je da ga sprecim u cinjenju zlocina hapsenjem.
Uz to, drzavni organi takodje imaju svoje obaveze - tuzilastvo, sudstvo, policija, BIA itd, a to je da hapse sve one koji krse zakon, MA KO DA TO BIO, pa i Predsednik. Posto oni NISU to ucinili, a on je samo jedan od mnogih koji imaju drzavne poslove i funkcije a krsili su zakon, moracemo dobro da se pozabavimo i cistkom, citaj HAPSENJIMA, u svim tim institucijama.
Profesorka Medicinskog fakulteta u Beogradu Valentina Arsić Arsenijević
tacno tako
Sta si otvorio?neno tvoj...ako brate srbina ...bolje nismo ni zasluzili, a dali vam sve kad vam bilo najteze i otvorili sirom vojvodinu za vas.
Pa ja ne znam da li ima neko ko voli Srbiju, mislim na drzavu a ne zemlju..Profesorka Medicinskog fakulteta u Beogradu Valentina Arsić Arsenijević ocenila je da su blokade i zahtev za vanrednim izborima koji je za njima usledio, dizajnirao neko ko mrzi Srbiju.
Pogledajte prilog 1732284
- Šteta koju su blokade načinile je i ta da studenti sa Medicinskog fakulteta prelaze na neblokiranu Vojno-medicinsku akademiju. Takođe, imam informacije i sa Pravnog fakulteta u Beogradu da je najmanje stotinak studenata uzelo ispisnice sa Fakulteta a da se sprema i veći broj njih da to isto uradi! Tako da mi se čini da protesti koji su prerasli u blokade, blokade koje su prerasle u gubitak godine, gubitak godine koji je prerastao u zahtev za izborima je nešto što je dizajnirao neko ko nije prijatelj Srbije i tih studenata - kazala je profesorka gostujući na javnom servisu.
Ona smatra da blokade predvode profesori koji su predvodili i promene 5. oktobra.
- Moj osećaj je da je ozbiljna grupa profesora upravo generisala ovakvu jednu atmosferu na Univerzitetu! Ja kad gledam iz vizure Medicinskog fakulteta, to su profesori koji su predvodili petooktobarske promene, to su profesori koji su zastupali nezakonite i neakademske mere tokom kovid pandemije - ističe Arsićeva.
Licemeri
U istom nastupu, Arsićeva je ocenila da je krajnje licemerno to što profesori onemogućavaju studente da studiraju, dok istovremeno sebi povećavaju plate.
- Univerzitet koristi ovu situaciju da studentima onemogućava nastavu i ispite a za to vreme omogućava izbor emeritus profesora u trenutku kad je Univerzitet u blokadi, kada je rektor na strani studenata svom svojom snagom i potpisom na listi za izbore! Ovih dana se održava Senat Univerziteta gde treba da se raspravlja o biranju Ivanke Popović za emeritus profesora, dok za studente nema nastave. Morate biti dosledni a ne licemerni - kazala je Arsićeva.
https://informer.rs/politika/vesti/1020019/valentina-arsic-o-blokadi-fakulteta
*****************************************************************************************
Da li može nešto das se ostvari i dobije ali ne na nečiju tudju štetu?
Kada se uporedi odnos mnogih drugih nacija koji sa ponosom cijene, poštuju i vole svoju zemlju/državu, onda nikakvo čudo što je naziv teme više nego na žalost tačan.
Ne može a da se ne vidi učinjena šteta, ako uopšte ima smisla i naglašavati da je to nešto loše i nepoželjno bilo gdje da je.
Hoce da izbegnu prinudne uprave, mada oni i nisu bitni, glavno je da se ovi u Beogradu podjarme.
Vučić je vasiona!Вучић није Србија.
Sta te prozivaju ovoTo su pametna dica prekrasne Kroacije,Vjekoslav Seselj Kroacije sin po Srbiji se pravi da je Srpski sin
Ne mogu biti legalni izbori kad jedna stranka drži 95% svih postojećih i 100% svih univerzalno dostupnih medija pod totalnom kontrolom.Ali je legalno izabrani predsednik Srbije.
Niko iz EU i Amerike nije nikad reko da su izbori u Srbiji bili nelegalni.Ne mogu biti legalni izbori kad jedna stranka drži 95% svih postojećih i 100% svih univerzalno dostupnih medija pod totalnom kontrolom.
U toj situaciji ljudi nemaju slobodu izbora i dostupnost informacijama, što je osnovni uslov za legalnost izbora.
Netačno.ne razumem autora teme koji se kao gradjanin rep srpske i bih toliko mesa u pitanja srbije i njenih gradjana...
jel to nije strani uticaj ?![]()
zabiti nos u svoje dvoriste. mi u vase ni ne gledamo
sta je netacno ?Netačno.
koga?Ne, tebe je dizajnirao neko ko mrzi Srbiju
Jesi li čuo za izveštaj i preporuke ODIR-a?Niko iz EU i Amerike nije nikad reko da su izbori u Srbiji bili nelegalni.
Koga boli briga.Izbori su bili legalni,to niko ne dovodi u pitanje,osim onih koji su nezadovoljni izbornim rezultatom.Jesi li čuo za izveštaj i preporuke ODIR-a?
Predlažem da sledeći put konstatuješ kako niko iz Nikaragve i Hondurasa nije rekao da su izbori nelegalni, i neka to bude krucijelni dokaz avovog poštenja.![]()
Postavljača tijeme
Eu preko ODIR-a i preko pola građana Srbije, ipak su neko, brko mali neznaveni!Koga boli briga.Izbori su bili legalni,to niko ne dovodi u pitanje,osim onih koji su nezadovoljni izbornim rezultatom.