tebi niko ne valja ko nije iz bosneOh, my God!
Nema svrhe s tobom raspravljati.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tebi niko ne valja ko nije iz bosneOh, my God!
Šta ti tražiš na forumima van Srbije ?pitaj taba...nisam faktor za a niti nadlezan za to... ako bi se ja pitao, ja bi ih pustao, svakoga, pa ako ne umes da im odgovoris ili komunicirs argumentima, onda si zaista slabiji po svemu od njih.
bio ne jednom na cro forumima i pomerao im guzcu i uvek posle 5 postova me banovale te dilejepa onda sladostrasno u mom odsustvu pricali o srbocetnicima
bas kao ovde, kad se neko zamerio neko srbinu iz bosne zbog njegovih devijantnih stavova o sumadiji, pa ga njihov jaran mod banovao a oni sladostrasno onanisali danima... nisi od juce znas to dobro.
Govorim o Hrvatima i muslimanima na forumu,ne u Srbiji.sta meni smetaju muslimani i hrvati u srbiji kad ih ima ni promil
ne prenosi svoje frusutracije na teren gde svi u srbiji zivimo bez nacionalnih netrpeljivosti.
ma jel? i to te zanima?Šta ti tražiš na forumima van Srbije ?
Šta se mješaš u unutrašnje stvari drugih zemalja ?
imam tebe koji govoris njinim stranim jezikom posto sam sa njima nekompatibilanGovorim o Hrvatima i muslimanima na forumu,ne u Srbiji.
Ajde,nemaš boljeg odgovora ?ma jel? i to te zanima?
os da me drukas tvojim hrvatima sa kojima si ziveo kao svoj na svoime, a onda preko noci ti nisu ic valjali![]()
nism ja tema ove teme vec momentalni ti koji si frustriran do bola sto sam te ogolioAjde,nemaš boljeg odgovora ?
Jes ljubomoran što ti ne možeš dobit njihov pasoš ?a svi srbi koji su hrabro pobegli iz kroacije u vitrini pored venecijanske gondole na miljeu, drze i ustasku sosku iliti pasos... dvolicnjaci...ljige.
Srbi iz Srpske su uz Srbiju a Hrvati, Albanci i muslimani uz vas, to je fakt i nista neocekivano![]()
sta rekoh...srbin koji su kune u srpstvo a ljubomorno cuva hrvatski pasos i jos se nervira sto hrvati pisu na krstiJes ljubomoran što ti ne možeš dobit njihov pasoš ?
Ti nekog ogolio ?nism ja tema ove teme vec ti koji si frustriran do bola sto sam te ogolio![]()
dokle god ti i tebi slicni ovde lupetate o nekom srpstvu, narod se barem ovde sve vise otreznjujeTi nekog ogolio ?
Jedini koji je ovde frustriran si ti što Srbi iz BiH i Hrvatske ovde pišu na forumu.
nije bitno sta mrzi vec sta radi u dosluhu sa drugim velikim srbinom da se ponovi sudbina kosova...Ovaj narod najvise mrzi Oskar i njegova svita jer su pokondirene tikve koje su preko noci stekli veliko bogatstvo i sada se gade svojih siromasnih komsija.
Ali to je mentalitet svake pokondirene tikve koja se obogati preko noci pa mu to udari u glavu.
Ne može se otrijeznit neko poput tebe,ko je pijan rođen.dokle god ti i tebi slicni ovde lupetate o nekom srpstvu, narod se barem ovde sve vise otreznjuje
Oh, my God!
eto...kad se nema argument za dvolicnog srbina, oma idemo na rakijuNe može se otrijeznit neko poput tebe,ko je pijan rođen.
Srbi iz BiH i Hrvatske su duša srpskog naroda.eto...kad se nema argument za dvolicnog srbina, oma idemo na rakiju![]()
Da li može nešto das se ostvari i dobije ali ne na nečiju tudju štetu?
Kada se uporedi odnos mnogih drugih nacija koji sa ponosom cijene, poštuju i vole svoju zemlju/državu, onda nikakvo čudo što je naziv teme više nego na žalost tačan.
Ne može a da se ne vidi učinjena šteta, ako uopšte ima smisla i naglašavati da je to nešto loše i nepoželjno bilo gdje da je.
pa tamo si kod njih sretan i veseo ko tranzistor...st se onda mesas u stvari nas jadnih iz srbije koji nismo kao viSrbi iz BiH i Hrvatske su duša srpskog naroda.
Nigdje u pravilima foruma ne piše da Srbi iz BiH i Hrvatske ne mogu pisat na političkim temama.pa tamo si kod njih sretn i veseo ko tranzistor...st se onda mesas u stvari nas koji nismo ko vi
ah da..mi smo nesretni a ti zelis da mi budemo sretni kao ti, jel to![]()