Blokade je dizajnirao neko ko mrzi Srbiju

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pitaj taba...nisam faktor za a niti nadlezan za to... ako bi se ja pitao, ja bi ih pustao, svakoga, pa ako ne umes da im odgovoris ili komunicirs argumentima, onda si zaista slabiji po svemu od njih.

bio ne jednom na cro forumima i pomerao im guzcu i uvek posle 5 postova me banovale te dileje :lol: pa onda sladostrasno u mom odsustvu pricali o srbocetnicima :rotf:

bas kao ovde, kad se neko zamerio neko srbinu iz bosne zbog njegovih devijantnih stavova o sumadiji, pa ga njihov jaran mod banovao a oni sladostrasno onanisali danima... nisi od juce znas to dobro.
Šta ti tražiš na forumima van Srbije ?
Šta se mješaš u unutrašnje stvari drugih zemalja ?

Ovaj narod najvise mrzi Oskar i njegova svita jer su pokondirene tikve koje su preko noci stekli veliko bogatstvo i sada se gade svojih siromasnih komsija.
Ali to je mentalitet svake pokondirene tikve koja se obogati preko noci pa mu to udari u glavu.
nije bitno sta mrzi vec sta radi u dosluhu sa drugim velikim srbinom da se ponovi sudbina kosova...

a to mu je u opisu posla zbog koga je i postavljen.

Da li može nešto das se ostvari i dobije ali ne na nečiju tudju štetu?

Može, kad je država demokratska onda se politička borba vodi u institucijama. Kad je autokratska onda se vodi na ulici. Takav je izbor našeg predsednika.

Kada se uporedi odnos mnogih drugih nacija koji sa ponosom cijene, poštuju i vole svoju zemlju/državu, onda nikakvo čudo što je naziv teme više nego na žalost tačan.

Nije tačan. To je botovski komentar o "stranim plaćenicima i domaćim izdajnicima" koji smo videli i 90-tih. Svaki diktator ih voli. A gospođa se samo prodala pa botuje verovatno za neke beneficije.

Ne može a da se ne vidi učinjena šteta, ako uopšte ima smisla i naglašavati da je to nešto loše i nepoželjno bilo gdje da je.

Da, učinjena šteta je korupcija koja ubija, međunarodna izolacija, najgori standard, najveće cene, zagađenje... Upravo zato studenti i pokušavaju da iniciraju promene.

Back