Blokade i protesti 2024/5 (opšta tema)

Došlo vreme da narod i crkvu mora braniti od ćacadske pošasti

Na koju se tačno ćacad misli, ima ćacadi koliko ti duša želi, pojavila se izgleda i u anketnoj komisiji:

9AAD8CF1-6637-4B2E-8CDB-4D01A45B7DEF.jpeg

4B12CA83-EDF3-4933-9B8F-021854916C06.jpeg

Prvi su pod sloganom "16 dana za 16 žrtava" u marš ka Novom Sadu krenuli studenti iz Novog Pazara. Potom su krenule i kolone studenata iz Subotice, Čačka, Vršca, Beograda, a iz Niša ja krenula i biciklistička grupa studenata.

сви пјехе а нишлије боли патка за то они су ''паметнији'' , што да жуљају табане кад може да педалају...
:whistling:

Inicijativa za opstanak poljoprivrednika Srbije će pripremati obroke za studente u kampusu tokom 1. novembra.

Poljoprivrednici će osim inicijalnih 1.000 obroka koje su obećali, zbog velikog broja studenata koji se očekuje, obezbediti dodatnih 2.000 obroka.

није то београд и београЏани па да протестанти који су дошли 15.03 добију киту цвећа уемсто оброка, нови сад је то и привредници са севера србије

дочек студената.
то ћу добро да испратим данас.

да видим дал ће да стигне пОула коај је овде најавила како ће тобож новосађани њу да дочекају. шт оје обична лаж иначе, јер бит означило да је она у колони која је пешице кренула за нови сад јуче а да је у тој колони већ би нам овде поставила фотке...

@mario80 је такође најавио да ће бити у новом саду и ако ивдим ода још увјек типка са безбедне удаљености и даљине , што значи да није на путу за нс.
сутра ће улаѕак у нс бити практично немогућ то сви ѕнамо

највероватниеј и ниси из србије али много волиш да најављујеш како ће бити насиља и нереда и како би блоакдери требали да деру кожу овим другима...
ај да те видим сутра , ако дођеш јави се напиши овде тачно где си да се лично уверим главом и брадом да си ту , договорено? ;)

иначе да занте сви који долазите у нови сад, са београдске стране или преко баре што би се рекло...пожурите, јер сутра је у 11.52 давање почасти од 16 минута све псоле тога биће питање како ће те прићи грауд , мостови неће бити проходни вероватно

и они који дођу да ѕнате биће мобилне хитне помоћи али и моблини студенти у црвеном , на пунктовима код станице, код бул ослобођења и краља петра, код бие, код променаде са леве стране...

коме год шта устреба (форумаши који дођу) , СЛОБОДНО СЕ ОБРАТИТЕ МЕНИ!
мођете и унапред на инбох , ту сам, контактираћемо се лако без проблема. Ако неко треба преноћиште ту сам!

какв величанствен дочек :heart:

сад ће нено , анајаде да нам овде продају маглу како је то мањина србије...

а на њиховим ћаци ескрузијама не можеш ни 30 ти део окупити , плус што сваком плаћенику снс картела мораш тада обезебдити ДЕНВНИЦУ, ПРЕВОЗ И СЕНДВИЧ ИЛ ПЉЕСКУ!
смоки као ужину...

а ово долаѕи о свом торшку табана, или дође својим аутом... једе о свом трошку...

дочек студената.
то ћу добро да испратим данас.

да видим дал ће да стигне пОула коај је овде најавила како ће тобож новосађани њу да дочекају. шт оје обична лаж иначе, јер бит означило да је она у колони која је пешице кренула за нови сад јуче а да је у тој колони већ би нам овде поставила фотке...

@mario80 је такође најавио да ће бити у новом саду и ако ивдим ода још увјек типка са безбедне удаљености и даљине , што значи да није на путу за нс.
сутра ће улаѕак у нс бити практично немогућ то сви ѕнамо

највероватниеј и ниси из србије али много волиш да најављујеш како ће бити насиља и нереда и како би блоакдери требали да деру кожу овим другима...
ај да те видим сутра , ако дођеш јави се напиши овде тачно где си да се лично уверим главом и брадом да си ту , договорено? ;)

иначе да занте сви који долазите у нови сад, са београдске стране или преко баре што би се рекло...пожурите, јер сутра је у 11.52 давање почасти од 16 минута све псоле тога биће питање како ће те прићи грауд , мостови неће бити проходни вероватно

и они који дођу да ѕнате биће мобилне хитне помоћи али и моблини студенти у црвеном , на пунктовима код станице, код бул ослобођења и краља петра, код бие, код променаде са леве стране...

коме год шта устреба (форумаши који дођу) , СЛОБОДНО СЕ ОБРАТИТЕ МЕНИ!
мођете и унапред на инбох , ту сам, контактираћемо се лако без проблема. Ако неко треба преноћиште ту сам!
Ako sutra ne bude kapetanmark na protestu znaću da je bot! :mafijas:

Back