zbiljaš
Domaćin
- Poruka
- 3.757
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na koju se tačno ćacad misli, ima ćacadi koliko ti duša želi, pojavila se izgleda i u anketnoj komisiji:Došlo vreme da narod i crkvu mora braniti od ćacadske pošasti
Koje sve partije spadaju u ćacad? Treba da znamo u kojoj crkvi da se molimo.
Koga slušatii? FSU, ili FPU ili FDU?
I Vojvoda Savo se upisao u ćacije…
Preko 100.000 u Zemunu na protestnoj šetnji protiv Vučića
Malopre dnevnik Nove na YT, i prva pomoc sto ide uz studente.
Bog da mi dusu prosti ali kamerman kakvo je dupe uhvatio od neke u tajicama iz prve pomoci...

какв величанствен дочек
Ako sutra ne bude kapetanmark na protestu znaću da je bot!дочек студената.
то ћу добро да испратим данас.
да видим дал ће да стигне пОула коај је овде најавила како ће тобож новосађани њу да дочекају. шт оје обична лаж иначе, јер бит означило да је она у колони која је пешице кренула за нови сад јуче а да је у тој колони већ би нам овде поставила фотке...
@mario80 је такође најавио да ће бити у новом саду и ако ивдим ода још увјек типка са безбедне удаљености и даљине , што значи да није на путу за нс.
сутра ће улаѕак у нс бити практично немогућ то сви ѕнамо
највероватниеј и ниси из србије али много волиш да најављујеш како ће бити насиља и нереда и како би блоакдери требали да деру кожу овим другима...
ај да те видим сутра , ако дођеш јави се напиши овде тачно где си да се лично уверим главом и брадом да си ту , договорено?
иначе да занте сви који долазите у нови сад, са београдске стране или преко баре што би се рекло...пожурите, јер сутра је у 11.52 давање почасти од 16 минута све псоле тога биће питање како ће те прићи грауд , мостови неће бити проходни вероватно
и они који дођу да ѕнате биће мобилне хитне помоћи али и моблини студенти у црвеном , на пунктовима код станице, код бул ослобођења и краља петра, код бие, код променаде са леве стране...
коме год шта устреба (форумаши који дођу) , СЛОБОДНО СЕ ОБРАТИТЕ МЕНИ!
мођете и унапред на инбох , ту сам, контактираћемо се лако без проблема. Ако неко треба преноћиште ту сам!