Blokade i protesti 2024/5 (opšta tema)

Novi Sad danas Zborovi građana NS blokada 30 lokacija

G4HihaUWIAE8Crm.jpg
72955-naslovna.jpg

r56.png
73038-naslovna.jpg

Studentska lista u Ubu rutinski počišćena
https://www.euronews.rs/srbija/politika/193789/sns-osvojila-153-mandata-na-izborima-u-ubu/vest
Dodao je da je blokadersko-sudentska lista izašla sa svojim kandidatima u dve mesne zajednice, kao i da je sprovodila aktivnu kampanju.
"Ono na što sam veoma ponosan je da su u centru grada na devet biračkih mesta, gde su sa izašli svojim kandidatima, doživeli poraz, odnos broj glasova je tri prema jedan za naše kandidate. Želim posebno da se zahvalim svim Ubljanima iz samog centra Uba i svih ubskih naselja, jer su pokazali još jednom da znaju da cene rad, da znaju da cene sve ono što smo učinili za njih", kazao je Glišić.
Dodao je da je drugo mesto gde se pojavila blokadersko-sudentska lista i gde je očekivala pobedu selo Slatina, a da je tu SNS pobedio sa sedam puta više osvojenih glasova.
"Veoma sam ponosan što su prvi put kada su izašli na mesne izbore, dakle na izbore za mesne zajednice, blokaderi studenti i blokaderi iz opozicije doživeli jedan debakl, s obzirom da su najavljivali da će večeras da se desi prvi poraz i da će odatle da počne poraz politike Aleksandra Vučića, a sada smo pokazali da smo ne samo prva linija odbrane Srbije, već smo i prva linija odbrane politike našeg predsednika, a prve linije nikada ne padaju lako", istakao je Glišić.
@Miloš38 @Pumpaj Dinstanović @bas kao

Poslednja izmena:
Vuććev kraj, poslušajte današnje objave na internetu
ceo svet krenuo da priča da su Američki izbori 2020god protiv Trampa pokradeni sa kompjuterima u Beogradu Srbija

Sa tim kompjuterima iz Beograda se kradu izbori u Srbiji i po celom svetu u korist Usaida i Sorosa, poslušajte

Ja sam shvatio 2023 god da se na čudan način kradu izbori u Srbiji kada Dveri nisu prešli cenzus, što je bilo nemoguće

Back