Blokade i protesti 2024/5 (opšta tema)

Srbija nije njegova zemlja već skoro pune dve decenije; ne zameraj mu.

On o dešavanjima u Srbiji može da se informiše isključivo tako preko interneta; Informer, Happy i sl.
To da Srbija “nije moja zemlja” je besramna laž.

Kakvi Informeri, kakvi bakrači, dovoljni su mi YT kamali HRT i zagrebačkih RTL i N1. Nego, kada nameravaš da odgovoriš na on o pitanje o koalcionim partnerima LSV, Ugljanina i SDA, tj o koaliciji Šumadija? Neprijatno za DOS/ProGlas?

Da. Niko od njih nije za režim, po svaku cenu. Samo iznose svoje mišljenj i čak i ne žive ovde. Sumnjimo mi je sve to. Takva ostrašćenost na temama o režimu,a kao živiš negde daleko i imaš svoj život..tja.

Pa video sam ja dosta porodica u emigraciji koji 24/7 gledaju samo Happy TV i ništa drugo. Ta televizija i jeste dosta popularna u emigraciji. Ne samo kod Srba, zapravo; masovno je gledaju Hrvati u dijaspori, čak. Pogledaj samo koliko komentara ima na klipovima.

To da Srbija “nije moja zemlja” je besramna laž.

Kakvi Informeri, kakvi bakrači, dovoljni su mi YT kamali HRT i zagrebačkog RTL i N1. Nego, kada nameravaš da odgovoriš na on o pitanje o koalcionim partnerima LSV, Ugljanina i SDA, tj o koaliciji Šumadija? Neprijatno za DOS/ProGlas?

Pa nisi li ti sam doslovno i to skoro mene podsetio da si iz zemlje pobegao pre skoro 20 godina?

Pa video sam ja dosta porodica u emigraciji koji 24/7 gledaju samo Happy TV i ništa drugo. Ta televizija i jeste dosta popularna u emigraciji. Ne samo kod Srba, zapravo; masovno je gledaju Hrvati u dijaspori, čak. Pogledaj samo koliko komentara ima na klipovima.
Sve to stoji. No masa ljudi u emigraciji počne da gubi interesovanje za dnevno-političku scenu u zemlji iz koje dolazi. Većina njih ima drugog posla. Casual je upućeniji u dešavanja u Srbiji, više nego mi koji živimo ovde. Takođe, iznosi stavove režima, pre nego što ih režim i objavi. Sve tačno u reč. Veoma mi smrdi njegova priča. Šta je sa vremenskom zonom npr.?

Почињеш затрпавање са једном те истом причом из Новог Сада, гдје је остало неколико стотина њихових студената а већина (десетине хиљада) се окренуло и отишло. Настави своје верглање, ал` без мене.

То је било јуче и уопште се нисам укључио у ту теби омиљену тему, јер сам ти већ помињао да ме не интересују страначка глуматања и фејк игре. Све ја убацим што је актуелно а да има смисла, и што приказује дешавања у тим тренуцима.
Vidi se, sve samo da tvoji dođu na vlast pa ćete lako? Ne podržavam ni jednu pojedinačnu partiju osim što ne mislim da bi baš kompletna Druga Srbija trebalo da se vrati na vlast, Srbija jedva podnosi i ove već infiltrirane u vladajuće.

Nisam “pobegao”, proterao me DOS onim svojim žutim ekonomskim čudom 2008-2012. Nezaboravan rast & opšte blagostanje, a sad bi ste ponovo?

Ti si kazao da su pobegao 2008. godine. Ne 2012. (nemoj sada da ubacuješ 2009-2012), dakle i pre bilo kakve krize i bilo čega doslovno. Dakle, suštinski, na samom početku vlade Mirka Cvetkovića, ili možda čak i pre nego što je ta vlada DS bila i izabrana.

Back