Schrodinger
Elita
- Poruka
- 17.156
Ne treba gomilu, samo one koji su krivi. Da sistem funkcionise to bi se odavno desilo.Ja sam govorio o reakciji koju bi to izazvalo.
Nema boljeg poteza za pumpanje nego da ih pohapsi gomilu, rektora, dekana, itd.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne treba gomilu, samo one koji su krivi. Da sistem funkcionise to bi se odavno desilo.Ja sam govorio o reakciji koju bi to izazvalo.
Nema boljeg poteza za pumpanje nego da ih pohapsi gomilu, rektora, dekana, itd.
Slavene, eno Bokana oglasio se onako teatralno protiv pumpadzija i pumpanja.
Ништа те не разумем. Ноћна смена ?13,500 je ubilo vučićevu porodicu da je danilo samo fizički živ a otac senka?
Nisi video da spremaju nastup?Nisi?Na snimku vidim nazadnjake kako snimaju video zapis,koji treba studente da prikaze kao zapadne placenike.
Ne treba gomilu, samo one koji su krivi. Da sistem funkcionise to bi se odavno desilo.

Veci deo naroda je za ovu vlast, a veci deo opozicije je malo vise nacionalisticki nastrojen od vlasti iz razloga sto stvari posmatra drugacije iz druge percepcije uodnosu na vlast...Nema nikakve smene vlasti ni priblizno...Mozda se ovaj put uzme neki grad...Ma jok, više se ne pitaju ni Rusi, ni Putin, ni Tramp, ni EU ni niko već isključivo narod, narod je jednostavno rešio da smeni ovu vlast i to je to i narod ima i da smeni ovu vlast pa kud puklo da puklo (a drugima to može samo da se sviđa ili da se ne sviđa), jednostavno ljude ne zanima nikakav spoljni faktor nit se obaziru na Ruse, Amerikance, njihove reakcije, komentare niti bilo koga, i mislim da su ljudi konačno shvatili da ne treba ni od koga sa strane ništa da očekujemo, da u biti sve njih bulo uvo za nas i da ako hocemo da smenimo ovu vlast ili bilo šta jednostavno sami ćemo morati da se bacimo na posao i sami ćemo morati to da uradimo.
| Хроника | |||
| Михаило Меденица: Одрекнемо ли се ове деце - њима наудити нећемо, а себе ћемо исписати из Српства | | | |
| недеља, 16. фебруар 2025. |
Naravno da sam u pravu.Radim u jednoj privatnoj kompaniji,nisam na državnoj si*i...Ovo drugo si u pravu,i o tvom i o mom trošku se sve ovo dešava jer svi ovi što blokiraju saobraćaj dobijaju pare iz budžeta,i studenti i poljoprivrednici i prosvetari.
Dodao bih još i ovo: Ne daje država subvencije zemljoradnicima da blokiraju saobraćaj traktorima nego da im pomogne da obrađuju svoju zemlju.Naravno da sam u pravu.
Nije niko dobio posao u državnoj firmi da drnda onu stvar i ide sa jednog Vučićevog mitinga na drugi, viče: "Aco Srbine!" i kolonama autobusa plaćenih iz budžeta ometa saobraćaj - nego da nešto radi i puni taj isti budžet.
Ne treba gomilu, samo one koji su krivi. Da sistem funkcionise to bi se odavno desilo.
Utrostrucio bi se revolt zbog toga sto institucije rade svoj posao? Pa da takva je vasa ideologijaUtrostručio bi se revolt u toj situaciji, doslovno.

Slavene, eno Bokana oglasio se onako teatralno protiv pumpadzija i pumpanja.![]()
Utrostrucio bi se revolt zbog toga sto institucije rade svoj posao? Pa da takva je vasa ideologija![]()
Jedan revolt je ako ne rade, a 3 puta veci ako radeInstitucuije svakako uopšte ne rade svoj posao, i to već prilično poduži period. Za je Srbija i ustala.
Jedan revolt je ako ne rade, a 3 puta veci ako rade![]()
NepomenikUtrostručio bi se revolt u toj situaciji, doslovno.
Zato Nepomenik to i ne radi. Nije glup.
nema mda taj da hapsiAko krenu odjednom da hapse određene profesore bez ikakvog procesa, itd...
Ukratko rečeno, to bi bio teror koji zapravo mnogi i jedva čekaju, jer bi Vučić tako sam sebe dodatno zapetljao.
Kad pomenuh Bokana, nedavno je bio u jednoj emisiji sa don Goranom Šarićem koji je igrao ulogu voditelja ali je i pomalo diskutovao sa Botkanom. Nisam nikad vidio Botkana u onakvom stanju. Samo što nije zaplakao više puta i izgledao je kao neki jadnik prema don Šariću. A Šarić uzdignute glave i raspištoljivio se kao biskup. Botkan samo što mu nije poljubio ruku.
Ovaj je bio najveću mogući DOS-ovac, ako se ne varamKrstić
![]()
![]()
![]()