KPCTAHK
Veoma poznat
- Poruka
- 10.493
Хвала на такој подршци ...Рушиш темеље Србије, а лапрдаш о некаквој подршци Српске ... Где ту има логике?I da do toga dođe,nova vlast u Beogradu nastaviće da podržava Srpsku ništa manje od aktuelne vlasti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хвала на такој подршци ...Рушиш темеље Србије, а лапрдаш о некаквој подршци Српске ... Где ту има логике?I da do toga dođe,nova vlast u Beogradu nastaviće da podržava Srpsku ništa manje od aktuelne vlasti.
I Karadžić i Njofra i Slobodan. Ostaje bar za naših života nepromijenjeno.Saglasan sam.Podeljeno je Dejtonskim ugovorom.Alija svojom ručicom pardon rukicom potpisao.
Koji vi?Frede, što smo ovoliko zapeli za smjenom vlasti?
Има, и о томе вам говоримо поодавно, само ви нећете да прихватите ту чињеницу.Ima li nekog objašnjenja zašto su uvedene blokade fakulteta i zašto se na njima istrajava? Insajderski?
Ja što se tiče Rumunije znam je samo pokazati na karti.Evo sad 4. maja su izbori u Rumuniji, za koga navijas tamo?
Хоћеш да сиђе мурта, а појаше Курта? Како ти је било када те је од 2000-2012 тај јахао? Је ли ти било боље?Omogućiti može samo nastavak propadanja.
Nema mira, sve dok ne siđu s vlasti. Ni prividnog.
Mene niko nije jahao. Sućut za tvoje patnje.Хоћеш да сиђе мурта, а појаше Курта? Како ти је било када те је од 2000-2012 тај јахао? Је ли ти било боље?
I Karadžić i Njofra i Slobodan. Ostaje bar za naših života nepromijenjeno.
У затвору је мучно.Мучна Атмосфера.Polako bre janpi ! Ubi mi mladoS.Kakav zatvor ? Znaš li ti kako je u zatvoru ?
А они неуважени?Šta misle uvaženi korisnici?
то ти кажеш...Mene niko nije jahao. Sućut za tvoje patnje.
Pravićeš ti društvo Grubanu. Tamo ćete da se usaglasite.то ти кажеш...![]()
To bi bilo skroz okKako bi ljudi reagovali kada bi studenti objavili ok počinje nastava, ali mi i dalje nastavljamo svoj društveni angažman?
Мислим да је ту негде и проблем...Mene niko nije jahao.
Razumeš jeМислим да је ту негде и проблем...![]()
Nisam ja u problemu, u problemu ste ti i takvi kao ti. I ne slutiš kakvom?!Мислим да је ту негде и проблем...![]()
Изгланцај тај оклоп, витеже, имаш флеке...Razumeš je
Nisu ni tebe pa...?
Malo ti logika trokiraVidim da je Avu jako stalo da deblokira... Što mora da znači da je dobro da blokiraju.
Хоћеш да сиђе мурта, а појаше Курта? Како ти је било када те је од 2000-2012 тај јахао? Је ли ти било боље?
Ona je iz Bosne, tamo je sve oduvek sjajno.Mene niko nije jahao. Sućut za tvoje patnje.
Nisam ja u problemu, u problemu ste ti i takvi kao ti. I ne slutiš kakvom?!
Onda se opameti na vrijeme.
А слутити још једино знам...
Znači,moram u ćorku ?У затвору је мучно.Мучна Атмосфера.
Ја не бих волео да ти то искусиш на својој Кожи али уколико и да даље инсистираш на твојим тим"Идеалима",
бићеш суочен са истим.
Нова ВЛАСТ ће само да купи,нема ти Спаса!![]()