aleksije radicevic
Iskusan
- Poruka
- 5.648
Vidim da je Avu jako stalo da deblokira... Što mora da znači da je dobro da blokiraju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зашто је Болоња била "КОРИСНА",по твојим речима?Unisteno je vec pola veka unazad, cim je prosek studiranja bio 12 godina u SFRJ. Kako je to moguce?
Prvi zahtev studenata bi trebalo da bude izjednacavanje trajanja studiranja sa zapadnoevropskim, kada bi znali koji su njihovi interesi kao sto ne znaju. Bolonjska reforma je bila korisna ali nedovoljna, moraju kadrovi da se menjaju.
Svi se pitaju za koga radi rektor, i ne mogu da provale da je taj mocnik iz senke zapravo AVVidim da je Avu jako stalo da deblokira... Što mora da znači da je dobro da blokiraju.
Kakva patetikaSvi se pitaju za koga radi rektor, i ne mogu da provale da je taj mocnik iz senke zapravo AV![]()
To je u interesu sam neprijatelja Srba i Srbije, jer samo neprijatelji žele da smo mi Srbi neobrazovani, tupi, glupi, mrzitelji sopstvenog naroda, da se između sebe sukobljavamo, setimo se one cezarovske: Divide et impera (Zavadi, pa (s)vladaj (stoku). Uzgred ću da spomenem još samo to - samo jednom u istoriji Srba i Srbije, u Velikom ratu 1914-1918, Begradski univerzitet, tada jedini u Kraljevini Srbiji, je bio blokiran od istih neprijatelja - ustaša, najgorih zlikovaca nacista ... Blokadna kuharica potvrđuje da su i danas ti isti neprijatelji napravili razdor među Srbima ... Mislim, pošto nisam pravnik ne bih se sa time opterećivao, da je to najteže krivično delo i najveći zločin protiv Srba i Srbije.. Zamislite da svake godine, na svim univerzitetima u Srbiji, diplomira oko 40.000 studenata, a ove godine ćemo izgubiti toliko akademski obrazovanih građana Srbije ...Zar to nije zločin protiv srba i Srbije? Zar se to može nadoknaditi? Zar će nam radna mesta, koja zahtevaju akademski obrazovane ljude, sada da zauzmu tuđinci? Kao dugogodišnji univerzitetski profesor mene je lično sramota za sve to što se sada događa ...Ne mogu da razumem da su se na univerzitetima i fakultetima kao profesori infiltrirali najveći ološi i neprijatelji Srba i Srbije ... Stidim se, zaista ...Kome je to u interesu, a kome nije?
Nije nerealno to što je napisao. Razmisli malo.Kakva patetika
Bukvalno nemate nista svoje, sve kradete, pa sad biste jos i rektora
Kakav jad, LOL![]()
Omogućiti može samo nastavak propadanja.Mislim da je ovako super i ekstra jer studenti gube celu godinu što će neminovno dovesti do demoralizacije kod ustanika u narednom periodu i omogućiti kakav takav mir na ulicama srpskih gradova.
najlakse je manipulisati zatupljenom omladinom. jos ako to upakujes u neku pricu, bgo da te vidiIma li nekog objašnjenja zašto su uvedene blokade fakulteta i zašto se na njima istrajava? Insajderski?
Zašto nisu bili samo protesti kao mnogo puta do sada? 96/97 su bili masovni protesti, ali se nastava odvijala.
Kome je to u interesu, a kome nije?
Da li zbog tih blokada rada fakulteta studente narod podržava ili su one negativan detalj koji im se oprašta zbog svega drugog što rade?
Da li prestanak blokada znači i prestanak protesta ili nisu povezani? Kako bi ljudi reagovali kada bi studenti objavili ok počinje nastava, ali mi i dalje nastavljamo svoj društveni angažman?
Evo sad 4. maja su izbori u Rumuniji, za koga navijas tamo?Omogućiti može samo nastavak propadanja.
Nema mira, sve dok ne siđu s vlasti. Ni prividnog.
Биће то надасве Супер кад Тебе и теби сличне отерамо у заслужене Затворе.Mislim da je ovako super i ekstra jer studenti gube celu godinu što će neminovno dovesti do demoralizacije kod ustanika u narednom periodu i omogućiti kakav takav mir na ulicama srpskih gradova.
I da do toga dođe,nova vlast u Beogradu nastaviće da podržava Srpsku ništa manje od aktuelne vlasti.Omogućiti može samo nastavak propadanja.
Nema mira, sve dok ne siđu s vlasti. Ni prividnog.
Imenica zatvor piše se malim početnim slovom ako nije na početku rečenice.Биће то надасве Супер кад Тебе и теби сличне отерамо у заслужене Затворе.
Али ћеш Ти да завршиш у Затвору.I da do toga dođe,nova vlast u Beogradu nastaviće da podržava Srpsku ništa manje od aktuelne vlasti.
U redu je da je podržava u nevolji, određenim situacijama, da voli narod srpske itd. Ali, sada se radi o nečemu drugom. Uvijek se praviš blesav.I da do toga dođe,nova vlast u Beogradu nastaviće da podržava Srpsku ništa manje od aktuelne vlasti.
Neki se boje i velikog slova Z od zatvora!Imenica zatvor piše se malim početnim slovom ako nije na početku rečenice.
Frede. Neću više da upozoravam. Još jedan lažni opozicionar?!
Grešiš dušo.Srpska je Srbiji prvorazredni nacionalni interes i podržavaće maksimalno napore Srpske da sačuva svoj autonoman status i da se odbrani od nasrtaja muslimana iz MHF i svih drugih stranaca.U redu je da je podržava u nevolji, određenim situacijama, da voli narod srpske itd. Ali, sada se radi o nečemu drugom. Uvijek se praviš blesav.
Što je podijeljeno, podijeljeno je. Nema novog krojenja i prekrajanja. Zar je malo?Grešiš dušo.Srpska je Srbiji prvorazredni nacionalni interes i podržavaće maksimalno napore Srpske da sačuva svoj autonoman status i da se odbrani od nasrtaja muslimana iz MHF i svih drugih stranaca.
Što manje Bosne i što više Srpske moto je svake srpske vlade.
Polako bre janpi ! Ubi mi mladoS.Kakav zatvor ? Znaš li ti kako je u zatvoru ?Али ћеш Ти да завршиш у Затвору.
И Ти,и твоји који сте сте се ОКОРИСТИЛИ од овог Лопопвског Режима.
Isto kao i nekima na ,,ovoj slobodi,,!Polako bre janpi ! Ubi mi mladoS.Kakav zatvor ? Znaš li ti kako je u zatvoru ?
Saglasan sam.Podeljeno je Dejtonskim ugovorom.Alija svojom ručicom pardon rukicom potpisao.Što je podijeljeno, podijeljeno je. Nema novog krojenja i prekrajanja. Zar je malo?
A i jedan jedini izgubljeni život je previše.
Ja tebe uopste ne razumem, stvarno si pocela da pricas nepovezano.Frede. Neću više da upozoravam. Još jedan lažni opozicionar?!
Onda se pitate što smo ovoliko zapeli za smjenom vlasti?