BLOKADA U KREVETU

princeza_paulina:
Verovatno si upravu, ali ovaj grad ih je pun. Ne znam da li smo mi krive za to sto su muskarci danas sve vise drolje nego frajeri, ... ko je tu privi poceo ....?

Ja sam izgleda kolateralna steta :(

E, sad, sta je starije...:roll: Sa muske tacke gledista, kako su se trendovi menjali, tako su se i oni ljigaviji predstavnici "jaceg" pola prilagodjavali. Jos pocetkom osamdesetih su poceli da se forsiraju feminizirani (pederkasti) misicavi i zgodni muskarci sa obaveznim agresivnim nastupom, a zene su to oberucke prihvatile, jer - ko ne bi, jel? I doslo je do gubljenja "mere"...
Inace, malo pojasnjenje - osnovna razlika izmedju muske drolje i jebaca je u tome sto drolja laze, munta, obecava, place, preti i moli, a yebac jednostavno yebe. Kao i kod zena, drolja je ona koja vara, laze, juri za trofejima i lose se yebe, a "riba i po" je ona koja ne sakriva da voli ******, ne vara i ne laze i ne skriva se iza stotinu maski.
Haug8-)
p.s.: javi kad bude svadba :D

princeza_paulina:
hahahahahaa, pa vidim :) , i to mi je zakinuo od ono malo akcije sto sam dobila ,ccc

sve ja to znam, al ipak mi nije sve jedno, .. a nisam sujetna, ...

eto, izgleda da sam ipak pukla na njega, a mislila sam da nema sanse da mi se to desi

:roll: Lepo onomad neko rece - a da nisi ti od onih sto se sve vise i vise loze bas na ono od cega ih drugi odvracaju? ... :?: ...

Zex:
:roll: Lepo onomad neko rece - a da nisi ti od onih sto se sve vise i vise loze bas na ono od cega ih drugi odvracaju? ... :?: ...

Nisam, nego me je prosto uhvatilo, povredjena sam pa me to tisti, ... To se svakome dogodi, ali ne umemo uvek svi na isti nacin da izadjemo na kraj sa tim. Tako sada meni moja podsvest govori kako bi sve to proslo cim bi se on meni javio, ...... A znam ja da to ne bi proslo, i da bi me to odvelo bar jedan korak unazad, ... zbog toga se uostalom ja njemu ni ne javljam, ..... al ne umem da iskontrolisem sebe do te mere da ne patim, kad sam vec ranjena.

Eto to je.

Back