- Poruka
- 128.875
sinoc sam video da danas planiraju blokadu svih mostova a nesto treba da idem na novi beograd.
kakva je situacija?
kakva je situacija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sinoc sam video da danas planiraju blokadu svih mostova a nesto treba da idem na novi beograd.
kakva je situacija?
Privući ćeš puno novih pristalica tako…Iznajmi camac dok oslobodjenje ne prodje
Skeledzije ponovo u modi
...
Privući ćeš puno novih pristalica tako…
Konflikt interesa.Sklapam skelu...ima da ide posao
...
Blokiraćemo i Dunav dok lopovi ne završe u zatvoru, ako treba.Iznajmi camac dok oslobodjenje ne prodje
Skeledzije ponovo u modi
...
Грми и креће киша, склониће се сами.sinoc sam video da danas planiraju blokadu svih mostova a nesto treba da idem na novi beograd.
kakva je situacija?
Blokiraćemo i Dunav dok lopovi ne završe u zatvoru, ako treba.![]()
ti se zezas a meni frka.. ne ide mi se trotinetom jer nesto grmiIznajmi camac dok oslobodjenje ne prodje
Skeledzije ponovo u modi
...
Klasicna ljubomora i nemocKonflikt interesa.
Nece grom u kopriveti se zezas a meni frka.. ne ide mi se trotinetom jer nesto grmi
ma nisam prao kosu samponom od koprive.. mani...Nece grom u koprive![]()
Malo kisica pada ali sve ok osim što su tzv blokaderi malo u košmaru nekom ali psihijatri kontrolišu situacijusinoc sam video da danas planiraju blokadu svih mostova a nesto treba da idem na novi beograd.
kakva je situacija?
Zaebani trotineti super rade ali im treba uzemljenje.....ti se zezas a meni frka.. ne ide mi se trotinetom jer nesto grmi
ti se zezas a meni frka.. ne ide mi se trotinetom jer nesto grmi
Trotinet vozi...trotinet, lebe raženiti se zezas a meni frka.. ne ide mi se trotinetom jer nesto grmi
vidim da se sredjuje vreme, ipak cu trotinetom.Trotinet vozi...trotinet, lebe raženi![]()
Pazi da te ko ne vidi.vidim da se sredjuje vreme, ipak cu trotinetom.
cuti bar jos nisam flipnuo da vozim ovoTrotinet vozi...trotinet, lebe raženi![]()
sto?Pazi da te ko ne vidi.
Pazi se, od trotne...trine...ne znam ni da izgovorim, do ovoga je mali korak, mnogo mali.cuti bar jos nisam flipnuo da vozim ovo
![]()