Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rulja lelemuda od kuće do kuće 'ladeći muda po ovoj vrućini
Dve klase ispod Djilasa i Marinike. Nema cak ni boljih riba od njeRulja lelemuda od kuće do kuće 'ladeći muda po ovoj vrućini![]()
Ma, dopizdili su više!IliDve klase ispod Djilasa i Marinike. Nema cak ni boljih riba od nje
Meni je bolje da ganjaju Vucica nego da narod zajebavaju.Nek se j..u i on i oni.Zanimljivo da se dosta pisalo i govorilo blokirajte političare a ne narod. Ni ovo ne valja.![]()
Oni rade za njega, vidis li kako je govor glupav, kao da je Kesic pisao.Meni je bolje da ganjaju Vucica nego da narod zajebavaju.Nek se j..u i on i oni.
Иронија Dookie, да ти избегаваш срања... Чудно за један LooMa, dopizdili su više!
Nemaš gde da se skloniš, ni Krstarica više nije sigurno i mirno mesto ma koliko se trudili da izbenemo s**nja.
Neka povedu kapetana ako ustane na glavu.Ma, dopizdili su više!
Nemaš gde da se skloniš, ni Krstarica više nije sigurno i mirno mesto ma koliko se trudili da izbenemo s**nja.
U životu se nisam družio sa glupim i neobrazovanima tebi izgleda imponujeOni rade za njega, vidis li kako je govor glupav, kao da je Kesic pisao.
Pogledajte prilog 1768777
Nije ovo slucajno bilo odmah svuda iscrtano
Kukao pre neki dan vucicevic za ono malo boje na njegovoj kuci a sada vristi sto se ljudi bune kad im farbaju zgradeKonačno! Nemojte slučajno boju da ponesete za farbanje kuće i interventne!
Ne druzis se sa blokaderima znaci?U životu se nisam družio sa glupim i neobrazovanima tebi izgleda imponuje
Znaš ti dobro šta sam napisao nemoj da se praviš blesav.Ne druzis se sa blokaderima znaci?
A cime ti opravdavas blokadere sto nece da se obrazujuZnaš ti dobro šta sam napisao nemoj da se praviš blesav.
Ne znam ko su ti blokaderi koje pominješ, ne čitam kurir i informer. Edukuj se malo umesto što se truješ tim sns mišomorom.A cime ti opravdavas blokadere sto nece da se obrazuju
Nece da se obrazuju jer su im knjige i skripte pisali stranci,a ne domaci izdavaci.Nece deca da ih uci Toni Bler.A cime ti opravdavas blokadere sto nece da se obrazuju
Uuuu crvena rukica je Srpski izumNece da se obrazuju jer su im knjige i skripte pisali stranci,a ne domaci izdavaci.Nece deca da ih uci Toni Bler.
te ''patriote'' kupuje za litar ulja i jednu crvenu...i on ih je precenio jer, realno, kao ljudi ne vrede ni pisljivog bobapatriote