Blogovi

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
131.400
Ideja za resavanje pitanja blogova.

U gornjem delu foruma ce biti link ka blogovima (naravno bice lepse stavljeno ne ovako kako sam sad na slici)

545985

kad se tu klikne ulazi se na stranu gde su izlistani svi blogovi od najnovijeg pa dalje

545987

Pretragu blogova radite preko filtera koji se nalaze u gornjem desnom uglu

545989

i dobicete izlistane blogove tog blogera

545990

Svaki korisnik ce imati u svom profilu link ka grupisanim njegovim blogovima

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Да ли ја грешим или је укинута могућност едитовања блогова?
Нисам до скоро приметила, а колико се сећам раније је постојала опција.
Понекад је потребно накнадно нешто изменити.
Како сад уопште то фумнкционише?
Треба са сваку поправку да се обратим модератору?

da, kao kod izmene postova, moras da se obratis moderatoru kada istekne 6h od postavljanja bloga

Poslednja izmena:
Što se Bloga tiče, za moj ukus, lakše je bilo dok su blogovi bili kao teme. Preglednije.
Ovaj način je, možda, moderniji, ali se ne vidi ko je poslednji pisao u temi i da li je neko pisao.

U redu, vidim oblačić sa brojem postova, vidim 'oko' i broj pregleda, ali kada otvorim neki blog uvek me 'baca' na početni post, a kako sam lenja i mrzi me da skrolujem, radije odustajem.

Što se Bloga tiče, za moj ukus, lakše je bilo dok su blogovi bili kao teme. Preglednije.
Ovaj način je, možda, moderniji, ali se ne vidi ko je poslednji pisao u temi i da li je neko pisao.

U redu, vidim oblačić sa brojem postova, vidim 'oko' i broj pregleda, ali kada otvorim neki blog uvek me 'baca' na početni post, a kako sam lenja i mrzi me da skrolujem, radije odustajem.

На овој теми има објашњење око прегледа нових порука. Упутство како се прегледа последња порука написана у блогу.

Poruka u temi "Pitanja o Blogu" https://forum.krstarica.com/threads/pitanja-o-blogu.911021/post-42181614

Враћена је могућност едитовања и брисања својих порука у оквиру блога. 😁

На овој теми има објашњење око прегледа нових порука. Упутство како се прегледа последња порука написана у блогу.

Poruka u temi "Pitanja o Blogu" https://forum.krstarica.com/threads/pitanja-o-blogu.911021/post-42181614
Враћена је могућност едитовања и брисања својих порука у оквиру блога. 😁
Nato, pročitala sam linkovanu temu kada je postavljena i sada, ponovo.
Znam da je 'novo' zaista novo.

I sada, pre kucanja ovog odgovora, kod mene ne fukcioniše opcija za koju sam postavila pitanje.
Dakle, kako da dođem do poslednjeg odgovora u temi, i kako da znam, pre otvaranja, ko je napisao poslednji odgovor u temi?

Probala sam ranije, i malopre, klik na naslov (otvara se od #1) i klik na sliku (otvara se od #1 posta).

Možda funkcioniše na način kako si objasnila ali samo korisnicima koji prate temu.
Ne pratim ni jedan blog ni temu opcijom 'Praćenje'. Da li je to problem u smislu da mi nije dostupna poslednja poruka prilikom otvaranja bloga koji želim da pročitam?

Za drugi citat - super!
Zaista mislim da je to dobro jer kada pišem, pišem direktno i šaljem u etar. Kasnije vidim da sam izostavila slovo, ili primetim neku grešku.

Probala sam ranije, i malopre, klik na naslov (otvara se od #1) i klik na sliku (otvara se od #1 posta).
Зависи од тога колико страна има блог.
Ако има више страна, отвара се на последњој поруци последње стране.
Уколико има само једну страну, тачно је да отвара од уводног поста, али тада само скролујеш до последње поруке.

Понављам, то важи за тему која има ознаку НОВО. Уколико нема, отвараће се од прве поруке.

kako da znam, pre otvaranja, ko je napisao poslednji odgovor u temi?
Не постоји могућност за сад. Видећемо још да ли ће моћи да се нешто измени.
Једни је начин праћење блога.
Зашто не би пратила блог који је збирни, има више страна и редовно прегледаш новонаписане поруке?

Зависи од тога колико страна има блог.
Ако има више страна, отвара се на последњој поруци последње стране.
Уколико има само једну страну, тачно је да отвара од уводног поста, али тада само скролујеш до последње поруке.

Понављам, то важи за тему која има ознаку НОВО. Уколико нема, отвараће се од прве поруке.

Neće biti tako, Nato.

Sada sam otvorila teme koje imaju dosta odgovora ( i više strana)Tema 'Gola istina' i 'Blogovanje', obe teme su otvorene od posta #1. Dakle, moram samo da skrolujem, a to mi je smorno, zaista.
Зашто не би пратила блог који је збирни, има више страна и редовно прегледаш новонаписане поруке?
Zato što ne pratim teme.
Uh, Nato, kakav ti je savet :malav:

Али сада далеко лепше изгледају, као прави блогови, зар не?
Нешто смо добили а нешто... ћемо тек да добијемо. :mrgreen:
dobićemo, al na kukuvo leto... :rotf:

Čitam šta je gore napisano i slaćem se...
Izgleda da samo autor teksta može da otvori kada piše plava naznaka NOVO... Mi ostali moramo da ulazimo od početka u taj tekst...
Da li je problem da se omogući short cut do poslednje stranice neke teme?
Da poslednja stranica bude naznačena ispod naslovne slike teme?

https://forum.krstarica.com/threads/nije-tvoj-nego-moj-blog.911009/page-102#posts

evo, moja tema ima sada već 102 stranice... moram da idem preko Pančeva, da bih došla do 102. stranice... drugo: ne vidim ime onog ko mi piše komentar...

Ponekad odem na forum da odmorim mozak...
evo kako to divno i jednostavno i izgleda, a i jeste odlično za korišćenje i razumevanje...
Screenshot_70.png

"Što da bude prosto, kad može komplikovano"?

ne baca na pocetni nego na prvi neprocitatni
znaci otvorila si nov blog ako te baca na pocetni post
takodje oni se sortiraju po redosledu tako da su prvi blogovi novi i pise plavo NOVO

Back