Blogovanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobrodošli. Ovo nije blog.

Ovo je mesto za druženje, ćaskanje, pitanja, predloge.

Za početak, samo zato što mnogi ne znaju gde se nalazi, ovde stavljam kućni red kuće koja je naš domaćin; nalazi se ovde: Pravilnik Bloga.

Ako Vas nešto tišti, a nigde nije zgodno da to kažete, kažite ovde.

Srećno!

Poslednja izmena od moderatora:
@Dia..................ma kakve privatne poruke....Mrkalj sve čita....kao i svi drugi urednici.....kao da te netko zagleda u wc kroz bravu....ja sam davno skužio da oni čitaju i čak kad im "zatreba" onda te privatne poruke koriste.....meni je to dno dna.....zato najrađe koristim gmail.....

Što bi ti Mrkalj radio da ti nije mene....dobio bi otkaz....kad je to zabranjeno zašto onda uopće imate modul velikih slova za poruke...
U stvari, ceo Svet se vrti oko tebe, pa tako i ja na njemu. Nisi primetio? Ima vremena, primetićeš.

Modus velikih slova postoji radi kapitalizacije u službi pravopisa, radi isticanja odrređenih delova poruke i tome slično.

Na svim forumima u civilizovanom svetu pisanje velikim slovima celih postova smatra se vikanjem i ne dozvoljava se.

Eto da i ti nešto naučiš - u to ime - nema na čemu. :D

@Dia..................ma kakve privatne poruke....Mrkalj sve čita....kao i svi drugi urednici.....kao da te netko zagleda u wc kroz bravu....ja sam davno skužio da oni čitaju i čak kad im "zatreba" onda te privatne poruke koriste.....meni je to dno dna.....zato najrađe koristim gmail.....
Tako je, čitamo kome si obećao pokloniti petu zbirku poezije, pa me čudi zašto nekima ne. Na stranu šala - naravno, ne čitam ni sve što pišete javno, a privatne poruke ne bih čitao sve i da mogu.

Niko ne čita.
Čitaju se samo prijavljene poruke da bi se brisale ili banovao prijavljen autor.
Nemaju ljudi druga posla nego da čitaju tvoju privatnu prepisku...:zcepanje:
Malo paranoišeš.:zper:

Dobro veče,
mislila sam da se danas menja ime kafane.

Ja glasam za predlog koji mi se najviše dopao: Kafanče kod Krste.
Dobro si mislila, ja sam to istakao/istaknuo jutros. Primljeno na znanje.

Svako neka predloži ime koje mu se sviđa, pa ćemo videti koje ime ima najviše lajkova. Možete i zakulisno da se dogovarate na pp, pa da se desi brže. Ako imena budu različita videćemo u kom pravcu konvergira zamisao, pa ćemo naći neki zajednički naziv.

Niko ne čita.
Čitaju se samo prijavljene poruke da bi se brisale ili banovao prijavljen autor.
Nemaju ljudi druga posla nego da čitaju tvoju privatnu prepisku...:zcepanje:
Malo paranoišeš.:zper:
Mene je zanimalo. Verovatno niste videli.
Obicno je " u svetu"iznosenje privatnog i zabranjeno.
Ps.
Svidelo mi se sto Andriano kao lepo vaspitam covek ne iznosi javno sadrzaje privatne prepiske cak i kad ga provociraju, ne bavi se tracevima itd...

Ovo me podseti na nešto...i meni jedan obećao poslati prvi primerak svoje knjige.
Izgleda da je još nije napisao.:sad2:
Pozdrav svima u kafanče!
Kako kažu? Obećanje - ludom radovanje! Ne znam koliko ljudima smemo da verujemo... Na Krstarici sam se pod stare dane naučila da su ljudi foleri, bolesni, progonitelji, pakosni...ma ! Naravno, Bogu hvala, ostalo nas je još dovoljno da možemo da uživamo i na blogu i u našem kafančetu... možemo da se švrćkamo po forumima, da se priključujemo raznim društvanjcima, da uživamo u ljudima... Ali najvažnije je: znamo da prepoznamo kukolj brzinom munje... pa da ga zaobiđemo u širokom luku...
Inače, tebi, lepojko moja - verujem... i sve što kažeš ovako u ćaskanju i sve što napišeš... Uživam u ljudima nalik tebi i mnogima koji čine ukras Krstarice

pošteni ljudi i poštene žene već moraju krenuti na počinak....................zato vas draga braćo i sestre pozdravljam....čeka me težak radni tjedan......uživajte u miru i nemiru....
U 17,31h si mi napisao da si "čovjek na umoru"
sada pišeš da te "čeka težak radni tjedan" pa da kao pošten čovje moraš krenuti na počinak....
Baš me raduje što nisi više u agoniji!
laku noć!

Dragi moji, odoh da pravim faširane šnicle! Neću više da trošim vreme na mlaćenje prazne slame sa prevrtljivim blogerima...
E, ako vam treba recept za super faširane, samo tražite :zkez:
Grlima vas!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back