Blogovanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobrodošli. Ovo nije blog.

Ovo je mesto za druženje, ćaskanje, pitanja, predloge.

Za početak, samo zato što mnogi ne znaju gde se nalazi, ovde stavljam kućni red kuće koja je naš domaćin; nalazi se ovde: Pravilnik Bloga.

Ako Vas nešto tišti, a nigde nije zgodno da to kažete, kažite ovde.

Srećno!

Poslednja izmena od moderatora:
Pa, svi pdf imaju svoje kafanice... ali imaju i imence
Ma imaju, znam, ali kad nam ne pada na pamet baš ništa "ono baš baš"....
I tvoj predlog "Kod Mrke" , meni bi bilo lepše "Kod Mrkalja", ali opet mi ne zvuči...
Ma, uostalom, ja predlažem da se stavi na glasanje, ali evo, pitaću i Hakima i još neke , ne znam što ignorišu kafanu, Bouže svašta :eek:

Dobro jutro kafano, uskoro prekrštena.
Jutros imam nekoliko ideja, izgleda da me je nešto prosvetlilo.
Dakle, povlačim svoje prethodne predloge a novi su (u zagradi su obrazloženja za Soradze):
- Potpis (svaki blog je neki naš potpis, zar ne?)
- 0-24 (znači, otvoreno uvek, svi dobrodošli, nema veze ako nema konobara ili "modulatora", ključ je ispod saksije, druge levo)
- Vremeplov ( i ovo je vrsta vremeplova)
- Otisak srca (slično kao za Potpis, za one nežnije).

Eto, ja više neću dosađivati sa ovim. Nadam se da će glasanje uskoro biti organizovano.

Dobro jutro kafano, uskoro prekrštena.
Jutros imam nekoliko ideja, izgleda da me je nešto prosvetlilo.
Dakle, povlačim svoje prethodne predloge a novi su (u zagradi su obrazloženja za Soradze):
- Potpis (svaki blog je neki naš potpis, zar ne?)
- 0-24 (znači, otvoreno uvek, svi dobrodošli, nema veze ako nema konobara ili "modulatora", ključ je ispod saksije, druge levo)
- Vremeplov ( i ovo je vrsta vremeplova)
- Otisak srca (slično kao za Potpis, za one nežnije).

Eto, ja više neću dosađivati sa ovim. Nadam se da će glasanje uskoro biti organizovano.
Sviđa mi se "o-24"
to se zvalo "Dragstor"

Poslednja izmena:
Predlažem da se zove "Svaštara"... sećate se, sigurna sam, to je bila ona sveska u koju smo pisali sve odreda...i zadatke iz matematike i tekstove iz engleskog, latinskog, hemijske jednačine, srculenca nacrtana sa ljubavnim porukama, recepte za krempite i domaće radove za koje smo dobijali petice... U V beogradskoj je u moje vreme bila moda da se na časove ide sa svaštarom...asocijacija mi je da će ovde dolaziti blogeri za peticu, oni sa ocenama manje, kuvari, političari, istoričari, slikari, dokoličari svih profesija, jezičari dugog i kratkog jezika :zcepanje:...baš raznobojno društvo koje i jeste dobrodošlo kao takvo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back