Block Out

Ok, jeste mnogo, ali pre neke dve godine je karta za BO bila 600 kinti, tako da nisu mnogo dizali cenu, a sećam se da sam Darkwoode jednom prilikom gledala za smešnih 200, tako da nema šanse da bih im dala tauzendku.

Cena za Arenu je mnogo veca od jedne zive sobe :} Zato i karta mora da bude skuplja :}

Elem ,da ne spamujemo,Block Out je jedan mnogo dobar domaci bend xDDD Dacu 700 din pod uslovom da sviraju San koji srecan sanjas sam,Andrej i Postar xD Pored svega ostalog xD

Au bre, ne sećam se kad sam poslednji put čula Poštara uživo...

I jes', praviće oni tradicionalni decembarski koncert, ali ja ih taaako dugo nisam čula uživo, dumrem ako ne odem sad.

Naterali su se posle koliko da se dovuku u Nish i dovukli se,a ja nisam imao s kim da idem...Chekam ih godinu dana da dodju i onda nemam s kim da idem,i to dve vecheri za redom...Isto bilo i za Bjesove,mada oni chesto dolaze,pa ce valjda da se potrefi nekad kako treba...

Haha...na TV-u Nedostupna polja :D Koje iznenađence, odmah sam se setila one Nikoline rečenice "Što se tiče televizija, za veće stanice su naši spotovi uvek bili ili morbidni ili politički neprihvatljivi, a mi baš nismo bili spremni da pravimo vesele spotove sa lepim bojama za Pink, BK, B92, da ne nabrajam dalje razne medije." (:

Naterali su se posle koliko da se dovuku u Nish i dovukli se,a ja nisam imao s kim da idem...Chekam ih godinu dana da dodju i onda nemam s kim da idem,i to dve vecheri za redom...Isto bilo i za Bjesove,mada oni chesto dolaze,pa ce valjda da se potrefi nekad kako treba...

Idi sama. (:

Staneš u ćošak, nasloniš se na zid i uživaš.

(:

Back