Block Out

Ej zdravo i pozdrav za sve obozavaoce Block Out-a.
Ovaj bend ima neku specificnu muziku , tekstove kao i glas pjevaca tako da su me odmah(kada sam ih prvi put cuo) osvojili.
Omiljene pjesme su mi "Nedostupna polja", "Carobni akord" , i naravno "Protiv sebe' i "Osam i trideset" koje su na prvom mjestu.
Zna li neko da li je bend trenutno okupljen i sviraju li oni uopste , jer sam (cini mi se) cuo da su se razisli njihovi clanovi...

Poslednja izmena:
Jao, Drvce i ja smo se sagubili, mada vise ja, limun je kulirao u fazonu, daaaaj marina, jel moramo da se slikamo...
:D
ali bas je biloo....
uh.
a zamisli da mozemo da sretnemo milana...
:S
auh, mada mislim da bi magi ...isto bilo fantasticno videti...

Jao, Drvce i ja smo se sagubili, mada vise ja, limun je kulirao u fazonu, daaaaj marina, jel moramo da se slikamo...
:D
ali bas je biloo....
uh.
a zamisli da mozemo da sretnemo milana...
:S
auh, mada mislim da bi magi ...isto bilo fantasticno videti...

Joj,sto je to slatko...mislim,za Limuna i slikanje..:)

Sto ja kazem caletu,koji je cak mladji od Milana," kad bih videla Milana,bar na minut,mogla bih ladno da umrem posle,nista mi vise ne treba"...
Ne treba da kazem da to pricam stalno i svima,jasno je sta ljudi pomisle...:whistling:

Barem za nikolu ima sanse,tj,da ga neekad i vidim...

Znaš kako je to bilo dobro
Pita ga Marina "Izvinite, Vi ste Nikola?"
Kaže on začuđeno "Ja? Nikola?" onda hladno skroz "Jesam"
tome smo se smijali kasnije zlo...
najbolja stvar poslije svirke bila je Bog mi je svedok to je istina auuuu :P

Dakle, u okviru trodnevnog ljetnjeg alter rok festivala Block Out ce nastupiti u subotu 5. jula (zajedno sa Bjesovima, DLM, ChBS,DZEP, Sinestezijom) u bashti SKC-a... Karte ce u pretprodaji koshtati 600 din., a naknadno ce biti objavljeno kad ce pretprodaja pocheti.

vidimo se tamo :super:

Back