Milojko Vasic
Ističe se
- Poruka
- 2.527
A jel ti pišaš ili pišeš ili pishash ili pishes.Anonymous:pa ni ti ne znash da pishesh
Zar ne vidiš koliko si smešan kad ispravljaš druge a sam koristiš neke nebulozne kombinacije slova.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel ti pišaš ili pišeš ili pishash ili pishes.Anonymous:pa ni ti ne znash da pishesh
The2ndSun:Blondi...pa ljubim te))
blondi:ma stvarno me nerviraju svi ovi "profesori srpskog jezika"Jandrla:Mudro zboris plavokosa... inače meni je drago kad me neko gramatički ispravi jer priznam da nikad nigde nisam učila srpski ali mi je odvratno kad te neko ispuši pa se posle brane sa poznavanjem pravopisa ccc...
hvala na podršci 8)Anonymous:blondi:ma stvarno me nerviraju svi ovi "profesori srpskog jezika"Jandrla:Mudro zboris plavokosa... inače meni je drago kad me neko gramatički ispravi jer priznam da nikad nigde nisam učila srpski ali mi je odvratno kad te neko ispuši pa se posle brane sa poznavanjem pravopisa ccc...
Svaka tebi cast sto se trudis, o oni mogu da pricaju sta hoce. Najlakse je * nekoga za srpski jezik, a onima kojima je to maternji nazalost ne znaju ni da pisu (vecina),a ni da ga govore kako treba.