BLJAK

Edinstveno sto mozam da kazam e deka zalam sto neznam ok srpski ..no se trudam ..ete sakam da bidam razbirliv...nekoi toa go razbiraat...i da..ne patam od kompleks na poniska vrednost za razlika od nekoi...

Blondi...pa ljubim te:)))

blondi:
Jandrla:
Mudro zboris plavokosa
ma stvarno me nerviraju svi ovi "profesori srpskog jezika" :mrgreen: ... inače meni je drago kad me neko gramatički ispravi jer priznam da nikad nigde nisam učila srpski ali mi je odvratno kad te neko ispuši pa se posle brane sa poznavanjem pravopisa ccc...

Svaka tebi cast sto se trudis, o oni mogu da pricaju sta hoce. Najlakse je zajebavati nekoga za srpski jezik, a onima kojima je to maternji nazalost ne znaju ni da pisu (vecina),a ni da ga govore kako treba.

Anonymous:
blondi:
Jandrla:
Mudro zboris plavokosa
ma stvarno me nerviraju svi ovi "profesori srpskog jezika" :mrgreen: ... inače meni je drago kad me neko gramatički ispravi jer priznam da nikad nigde nisam učila srpski ali mi je odvratno kad te neko ispuši pa se posle brane sa poznavanjem pravopisa ccc...

Svaka tebi cast sto se trudis, o oni mogu da pricaju sta hoce. Najlakse je * nekoga za srpski jezik, a onima kojima je to maternji nazalost ne znaju ni da pisu (vecina),a ni da ga govore kako treba.
hvala na podršci 8)

Back