The2ndSun
Zainteresovan član
- Poruka
- 380
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
The2ndSun:Sinoc dosli kod mene nekoliko drugova i drugarice...relativno su bile 'doterane'...htjeli nesto grupno da urade...ja ostavio njima stan i spavao kod brata.... zgadio sam se...
aeromag:To ti je kao ubistvo sa predumisljajem, znao si, sto nisi sprecio, ako ti je vec BLJAK! A i mastu trazi negde drugde, manje gledaj XXX kanale!![]()
![]()
![]()
![]()
OSTALA ZAJEDNO SA NJIMA !Anonymous:
Anonymous:
Nemoj da se stitis, samo (^ga^) guraj napred.The2ndSun:I wish it was....
ali nije...nazalost....
Da sam bio na tvom mestu mozda bih iskoristio priliku,ovako ...jbg.Anonymous:
The2ndSun:Ha..pa nemam pojma dali se u megjuvremenu seve izmedju..ali znam samo da su te vecri sigurno svako po svako sevnuo..a ima tu mjesta i za sve kombinaci...
a stan..pa stan su sredili i onaka ja sam minimalista po furnituru p nije im puno trebalo...
hm! ovo se zovu nizki udarci ili kad nemam pametnog komentara ja tražim pravopisne greške... ovo ispravljanje gramatike me stvarno počelo da nervirahm!:The2ndSun:Ha..pa nemam pojma dali se u megjuvremenu seve izmedju..ali znam samo da su te vecri sigurno svako po svako sevnuo..a ima tu mjesta i za sve kombinaci...
a stan..pa stan su sredili i onaka ja sam minimalista po furnituru p nije im puno trebalo...
pa ti brale ne znash ni da prichash...a kamoli da se nekome suprostavish!
blondi:hm! ovo se zovu nizki udarci ili kad nemam pametnog komentara ja tražim pravopisne greške... ovo ispravljanje gramatike me stvarno po?elo da nervirahm!:The2ndSun:Ha..pa nemam pojma dali se u megjuvremenu seve izmedju..ali znam samo da su te vecri sigurno svako po svako sevnuo..a ima tu mjesta i za sve kombinaci...
pa ti brale ne znash ni da prichash...a kamoli da se nekome suprostavish!zanima me koliko od vas je perfektinih npr. u makedonoskom jeziku odakle je The2ndSun ili u slovena?kom CCC...
![]()
blondi:... zanima me koliko od vas je perfektinih u makedonoskom jeziku
ma stvarno me nerviraju svi ovi "profesori srpskog jezika"Jandrla:Mudro zboris plavokosa