Bliznakinje iz gimnazije,Zvono kao spas,Police academy...

• Začetnik teme Začetnik teme Fiorella
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
{LoG}:
wild_child:
Kako su to * serije............ja sam volela Rossen(ili kako se vec pise),ovo sto sad opet ide na Rtl-u.....
Ove teen serijice su sve iste...

pishe se rosseane (ja mislim: )
shto ti se swidja ta serija, zawichaja ti?
debeli amerikantzi i teatralna gluma, nikakaw sarkazam, detinjaste poruke na kraju swake epizode, blah...
ma ne postoje dobro serije, predugo traju, prekomertzijonalno je...
a owe u naslowu stwarno nisu wredne ikakwe rasprawe, idiotluk je ochigledan...

Bolja je od dve tupoglave plavusice iz gimnazije :lol:
a meni glupi debeli ameri sami po sebi su smesni...ameri uopsteno....ne moraju nista ni da rade :wink:

Master_Chief:
N_ToNx:
Ja sam isto volela da gledam pleme,ali mi je postalo glupo kad je Amber,valjda se tako zove,umrla.
Posle su promenili pola postave i serija se prestala emitovati.
ma nije poginula Amber...ostala je ziva,i postala je vodja jednog plemena u sumi...
nisam imala pojma :shock:
Bila je serija na trecem kanalu odjednom su prestali da emituju...

N_ToNx:
Ja sam isto volela da gledam pleme,ali mi je postalo glupo kad je Amber,valjda se tako zove,umrla.

Uhvatila sam tu seriju par puta i svidjala mi se, a tek shto sam pochela da pratim nashi kreteni orekinuli emitovanje :( :cry:
Chini mi se da sam je skoro na nekom raspustu uhvatila dok sam bila u Bosni ali su neshto zakomplikovali pa sam se pogubila...... :?

immortalgirl:
N_ToNx:

Uhvatila sam tu seriju par puta i svidjala mi se, a tek shto sam pochela da pratim nashi kreteni orekinuli emitovanje :( :cry:
Chini mi se da sam je skoro na nekom raspustu uhvatila dok sam bila u Bosni ali su neshto zakomplikovali pa sam se pogubila...... :?
Uh, Pleme... vooooljela sam tu seriju :D .
A posebno onog preeeslatkog crvenokosog Jack-a, zaloodjenog kompjuterima :oops: I sada kad se sjetim kako je izgledaooo :oops: :oops: :oops:

Back