Bliži "Šengen"

jomini:
Hehe... To su trikovi novog (već starog) foruma.
Dobro, da ti verujem... Mada sam veoma skeptičan.

Budi skeptičan, ali tako je kako je. Mnogo se kukumavči oko tih viza, a ne vidim da se mnogo teže dobijaju neko za vreme Titine Jugoslavije, dok se hvalospevi o "crvenom pasošu koji je sva vrata otvarao" pevaju se i dan-danas. Dobro se sećam da je u doba SFRJ moralo da se džonja ispred ambasade Grčke, a kada sam poslednji put pre tri godine putovao tamo, dobio sam vizu (šengensku), a da nisam ni primetio. Agencija sve zarvršila za mene. I još nešto, a propo naših papira. Na Krfu sam uzeo rent-a-kar, a da nisam imao međunarodnu vozačku dozvolu, bila mi je dovoljna ova naša.

Iz ličnog iskustva, kao i iskustava meni veoma bliskih ljudi, bez problema se putuje i u Holandiju, Švajcarsku, Nemačku, Norvešku i Veliku Britaniju. Sve naši provereni neprijatelji! ;-)

dr.koki:
Moram da se slozim sa L.1. Ova prica je jedno hiljadu puta prosla kroz njihova usta uvek isto. Mislim razmislite sami da li bi dali zemlji, iz koje svako drugi hoce da izadje da bi dilovao, olaksice za shengen.

Taj svaki drugi, koji diluje po Evropi je Shiptar, a ne Srbin..
Od 840 uhapsenih kriminalaca u Nemackoj, 798 je sa KiM :evil:

Zato nam i ne daju vize, jer bi dobili buljuk Shiptara, koji i dalje uredno koriste nase pasose..Razlog vise da se odvojimo od Kosova!!!!!

Major_TOM:
Taj svaki drugi, koji diluje po Evropi je Shiptar, a ne Srbin..
Od 840 uhapsenih kriminalaca u Nemackoj, 798 je sa KiM :evil:

Zato nam i ne daju vize, jer bi dobili buljuk Shiptara, koji i dalje uredno koriste nase pasose..Razlog vise da se odvojimo od Kosova!!!!!

Pretekao si me za dva minuta! Setio sam se da sam sinoć propustio da navedem ovu notornu činjenicu, mada se ne slažem da je to razlog više da se mi odvojimo od Kosova. Šiptari treba da se odvoje od Kosova, pošto već imaju svoju državicu.

serb_pagan:
ne samo zbog tinejdzera,vec uopste zbog srba kriminalaca kojih je u EU na hiljade...mnogo vise nego recimo hrvata

Dakle, jos jednom na slicnu temu..
Srbi su u Evropi postali trecerazredni , sitni lopovi, i mali dileri
Sada banku drze Ruska i Shiptarska mafija, a price o Srbima krimosima , su samo jos u legendama beogradskog asfalta, i ponekom izuzetku, kao sto je bio Joca Amsterdam.

Ali, za Evropu su Shiptari jos uvek gradjani Srbije, pa smo u apsurdnoj situaciji, da zbog njih, ne mogu dobiti vizu mnogi koji bi trebalo da je dobiju na jedan, po svim kriterijumima.

Razlog vise, da se odvojimo, referendumom od KiM :smile:

Back