Ближи се крај уједињеној Европи!!!

• Začetnik teme Začetnik teme risim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Washington i Moskva žele stvoriti novi svjetski poredak bez EU-a zato KGB i CIA rade na razbijanju Europe na tri djela,nakon toga bi je podjelili po zonama interesa kao 1945.

Otkad je ova vest. KGB vise ne postoji, au njihovo vreme nije postojala EU , vec EZ.

No pozdravljam svako unistavanje EU, koja ce se ionako raspasti sama od sebe. Ameri i Ruje samo to mogu da ubrzaju.

EU će po integrisanju cele Evrope biti svetska sila br. 1. To će biti jača sila i od SAD i Rusije. Uljanim škriljcima če EU biti i energentski nezavisna sila. EU će oblikovati svet po svojoj volji a mi ćemo biti deo te sile i samim tim i mi svi biti najjači. Kompletan Balkan će ulaskom u EU shvatiti da su međunacionalni sukobi retrogradni, i da treba da se ujedinimo da vladamo svetom, a ne da se koljemo oko par hiljada km2 teritorija.

EU će po integrisanju cele Evrope biti svetska sila br. 1. To će biti jača sila i od SAD i Rusije. Uljanim škriljcima če EU biti i energentski nezavisna sila. EU će oblikovati svet po svojoj volji a mi ćemo biti deo te sile i samim tim i mi svi biti najjači. Kompletan Balkan će ulaskom u EU shvatiti da su međunacionalni sukobi retrogradni, i da treba da se ujedinimo da vladamo svetom, a ne da se koljemo oko par hiljada km2 teritorija.
Kakav si ti idealista:think:?
Hocemo i mi da vladamo mozda, sa nasom malom teritorijom(ti rece da velicina nije vazna mada da mi je znati onda sta jeste)?
Nismo mi Butan da se kupamo u nafti, niti tehnoloski razvijeni kao Singapur..
Cijim uljanim skriljcima, ovim nasim, sto je Skundric najavio da cemo izvoziti naftu(jos ce i seik da bude)..
I za kraj da bude najjaca..to nece biti ni u crtanom filmu.. rezimi im svi od reda,igraju po diktatima iz Vasingtona..
Ima tu jos toga..

;)

ocu i ja to da pijem:besna:.ocu i ja da budem tako luda:D

Kakav si ti idealista:think:?
Hocemo i mi da vladamo mozda, sa nasom malom teritorijom(ti rece da velicina nije vazna mada da mi je znati onda sta jeste)?
Nismo mi Butan da se kupamo u nafti, niti tehnoloski razvijeni kao Singapur..
Cijim uljanim skriljcima, ovim nasim, sto je Skundric najavio da cemo izvoziti naftu(jos ce i seik da bude)..
I za kraj da bude najjaca..to nece biti ni u crtanom filmu.. rezimi im svi od reda,igraju po diktatima iz Vasingtona..
Ima tu jos toga..

Da hocemo. Evo pogledaj na primer .. Marti Ahtisatri nam kroji sudbinu a iz nebitne je Finske. Mi nismo ni blizu EU a Draskovic je vec bio predsedavajuci Saveta Evrope. Ima mesta za nas. Ima mesta za sve. Treba posle obezbediti cinovnike za vladavinu citavom planetom i naravno da ce za sve biti tamo mesta. :)

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Da hocemo. Evo pogledaj na primer .. Marti Ahtisatri nam kroji sudbinu a iz nebitne je Finske. Mi nismo ni blizu EU a Draskovic je vec bio predsedavajuci Saveta Evrope. Ima mesta za nas. Ima mesta za sve. Treba posle obezbediti cinovnike za vladavinu citavom planetom i naravno da ce za sve biti tamo mesta. :)

Ако тако размишљаш, ништа ти ниси разумео.

Зашто све чланице ЕУ нису равноправне?

Мислиш да Немац не сања повратак изгубљених територија у 2. светском рату? Ниси ништа чуо о годишњим састанцима наследника протераних из Чешке и Пољске? Ништа о иницијативама да се Калињинград издвоји из Русије и буде део "ЕУ"?

Никада Француз неће ставити некакву Европу изнад своје нације, неће ни Енглез, ни Немац. То само може глупи Србин, који је то у прошлом веку показао и доказао 2 пута.

Back