Blizanci

Ma nije lazan post,ozbiljno vam govorim.
Nikad ja nisam ni verovala u horoskop dok dobro nisam malo "istrazila" o tim znakovima,za ribe i blizance takodje.

Ovaj je izgleda tipican blizanac.Sve o njima sto je receno ,on izgleda poseduje.
Sarmantan,duhovit, pricljiv,jako inteligentan,prica o svemu ,nije dosadno slusati ga. Kao neki decak,sto mi se jako svidja.ali u isto vreme muzevan,jako privlacan.
Kaze da je imao puno lepih zena u zivotu,njegov moto je "uzivaj u zivotu,iskoristi ga". Napomenuo mi je da ne voli histericne i ljubomorne zene,svadje itd.

Ja kao riba sam cutljiva,povucenija,i znam biti ljubomorna, miran sam tip. a kazu sa Blizancima moras uvek biti drugacija,nova,da znas pricati o svemu i svacemu.Ok,mogu ja to,ali ne bih da izgravam non-stop dvorsku ludu samo da mu budem uvek zanimljiva. Kaze se da im zene brzo dosade ako nemaju te karakteristike,pa eto,ja bih mu to saopstila,ne znam sta mu se to svidelo na meni,kaze da sam mu se uvukla pod kozu. Ali takodje je receno da su slatkorecivi i da su takvi sa svima.

Sta da radim,jel nije glupo da mu na fin nacin saopstim da prekine da me muva zbog horoskopa? Znam da mnoge zene gledaju na to i nece sa nekim znakom jer se ne slazu.Barem ono sto sam videla na stranim forumima o astrologiji.Izgleda da sam i ja postala takva,haha
kazu da ribe i blizance mogu spojiti samo pusto ostrvo ili zatvor :mrgreen:

I ako ovde ima muskih blizanaca,da li je tacno da kada ih zena zaista zainteresuje da se povlace,postanu odjednom cutljivi,ne poklanjaju vise paznju?
Ovaj je u suprotnosti sa tim.Svaki dan zove,pise itd.

Riba i blizanac je jako dobra kombinacija !

Ali nemoj se opterecivati ... Treba da se zapitas sta zapravo ti hoces od te veze.
Ako hoces ozbiljniju vezu, da te titra bla bla bla ... Nije bas pravi primerak za to :lol:
Ali ako hoces jednu opustenu vezu gde ne treba puno ulaganja ovo ti idealno.

Poslednja izmena:
Riba i blizanac je jako dobra kombinacija !

.

Hajde nam objasni kako kvadratni znakovi (teska protocna energija izmedju znakova) mogu da budu dobri partneri jedni drugima?
Mogu samo u slucaju ako citava sinastrija pokazuje takvo sto,tj ako npr Ribi mnogo planewta pobjegne u susjednu Vodoliju ili u Ovna,ili Blizancu u Raka ili u susjednog Bika,inace se ne mogu ocima smisliti.

gemini11.jpg

Bio sam prijatno iznenađen kada je moj drug blizanac nedavno stao u moju odbranu kada mi je jedan drug, škorpija ali ne toliko bitno, baš onako bezobrazno spustio...A upravo taj blizanac je nekada bio poznat po svom cinizmu, aroganciji itd...Ovde je pokazao dijametralno suprotno ponašanje...:):cool:

Napad je zapravo počela jedna Devica što me jako iznenadilo i opomenulo da što često činim ne branim taj znak jer je moj...Ima, to sam već govorio na temi o mom znaku, Devica koje su baš krš od ljudi, nadmene, odvratne, ljigave, vrlo prizemne i primitivne, takav je bio ton obraćanja meni, nešto što ja iz posedovanja manira nikada ne bih tako rekao ili formulisao, a osim toga jako je čudno da Devica nalazi satisfakciju u ponižavanju drugih, ja nikada to nisam radio...A škorpija se nadovezala...Strelac i Blizanci su bili na mojoj strani.

Moje iskustvo. Zabavljala sam se sa Blizancem tri godine, od toga godinu dana živeli zajedno...
Duhovit, inteligentan, nasmejan i vrlooo sebičan. Najbitnije mu je da on bude zadovoljan, spreman je da gazi preko leševa da bi ispunio neki svoj hir. Lažljiv, nepouzdan, neodlučan...
Čak i kada znam istinu i dokažem mu da znam, u stanju je satima da me ubeđuje da sam ja ustvari slepa kod očiju i da mi verovatno potreban očni lekar..
Napad im je najbolja odbrana, uvek i u svemu...
Inače imaju jako puno poznanika, drugova...ali ne i iskrenih prijatelja. Na svako pitanje vezano za nekakav plan ili dogovor u vezi, odgovor je " ne znam, videćemo"...
Veoma je lako zavoleti Blizanca..ali je teško sa njim ostvariti čvršću vezu...

Au blizanci i skorpija je jeziva kombinacija

7ma mi u Blizancu,pa cesto najlijetah na zene rodjene u tom znaku,i znaju da budu lutkasto lijepe,bas nekakve plasticne,mladolike,vesele(na povrsini samo,unutra su ranjive strasno),ali nema hemije u krevetu izmedju mene i Blizanki (sa moje strane),ne znam zbog cega,mozda zato sto mi je Ve u Ribama,ili zato sto mi je vladar 7me ipak u Jarcu,pa mora djevojka sa kojom sam da ima zemlje mnogo u karti.

narocito ako su pametne ko ceca

Haha. Tu je kriva Škorpija u podznaku jer se inteligencija Blizanca sputava zarad fantaziranja o drugim stvarima. Podznak u Škorpiji kod devojaka jednostavno vapi za opasnoću, crna odeća, motor, miris benzina. Zbog toga se jednostavno lepe za mračne likove ukoliko su vatreni ili vazdušni znak, a za odgovorne koji će da popravljaju njihove potencijalne greške ukoliko su Vodeni znak.

U svakom slučaju jedna od najzanimljivijih i najzavidnijih kombinacija je Blizanac - Škorpija. Introvert koji postaje opasan predator na žurkama nakon par čaša alkohola i dobre atmosfere.

Davno mi drug Strijelac za Blizance reče(naziva ih Sotonama:D)da neće često da priznaju ni koji su znak, da će slagati da su neki drugi,valjda svjesni koliko im je znak loš(eto ja ih gotivim)pa se uvjeriš u zradnje vrijeme da je drug u pravu,da mnogi kriju znak

Nedavno sam pronašao nove video snimke o jednom matematičkom geniju koji naglašava da su Newton i Einstein pogrešno računali, ali pravilno odabrali.

Jacob je još jedan u nizu genijalnih Blizanaca kojima Merkur radi 1000 na sat do te mere da postoji problem autizma.

Osim dotičnog dečka, tu je još jedna devojčica iz Indije koja zvanično ima najveći IQ na svetu, a to su isključivo ljudi koji imaju Merkur, Sunce i Mars u Blizancima.

http://www.theweekendleader.com/Success/822/beyond-her-years.html

Njen IQ broji 225 (9) što je analogno pređašnjem svetskom šampionu koji je iznosio 210 (3). Ovakvi slučajevi se mogu dobiti i iz veoma teških opozicija Vazdušnih patrona što naglašava da je pojava autizma visoka mogućnost kao i da je činjenica da konjukcija ne predstavlja uvek dobru stvar, naprotiv! Stelijum može usporiti osobu mnogo više nego što je to zaista slučaj kada se posmatra individualni horoskop.

Zbog toga je balans uvek prisutan jer ma koliko da je jedna stvar dobra, toliko će uvek imati svojih negativnih faktora. Zbog toga se tumačenje posmatra iz dve perspektive jer ono što je danas dobro, sutra će postati teret koji sputava.

BLIZANCI: inteligentni, duhoviti, radoznali, komunikativni, sarmantni, osecajni, obrazovani, vole umetnost u celini, istrazuju novo i nepoznato u svim oblastima, ..., Trude se oko nekog/neceg samo ako/kad ih zaintrigira i bude vredno njihove paznje, ...
Ne podnose uskogrude osobe, posesivne, intelektualno nekompatibilne, ... . Jednom recju - SJAJNI SU.
CESTITKE ZA RODJENDAN, NEKA VAS SRECA I SVAKO DOBRO PRATE! :cvet:
=============================================================

Ovo je misljenje "SGT."-seniora, zasnovano na licnom, iskljucivo poslovnom planu; o drugim (intimnijim) kvalitetima - nema empirijsih iskustava, pa ni verodostojnih ocena.

P.S. "SGT"-junior :heart: je, nazalost, vec mesecima daleko, bije (uspesno) svoje zivotne bitke, NE koristi INTERNET i ne prati Krstaricu, ali bi se, verovatno, slozila sa gornjim. :)

Poslednja izmena:
BLIZANCI: inteligentni, duhoviti, radoznali, komunikativni, sarmantni, osecajni, obrazovani, vole umetnost u celini, istrazuju novo i nepoznato u svim oblastima, ..., Trude se oko nekog/neceg samo ako/kad ih zaintrigira i bude vredno njihove paznje, ...
Ne podnose uskogrude osobe, posesivne, intelektualno nekompatibilne, ... . Jednom recju - SJAJNI SU.
CESTITKE ZA RODJENDAN, NEKA VAS SRECA I SVAKO DOBRO PRATE! :cvet:
=============================================================

Ovo je misljenje "SGT."-seniora, zasnovano na licnom, iskljucivo poslovnom planu; o drugim (intimnijim) kvalitetima - nema empirijsih iskustava, pa ni verodostojnih ocena.

P.S. "SGT"-junior :heart: je, nazalost, vec mesecima daleko, bije (uspesno) svoje zivotne bitke, NE koristi INTERNET i ne prati Krstaricu, ali bi se, verovatno, slozila sa gornjim. :)

A sta je sa losim osobinama,sa dvolicnoscu npr,ono da imaju hiljadu lica,po potrebi :DDA vole da zavadjaju druge,da ce te gurnuti sa zgrade,da pogines,samo da se ima o necemu tracati i pricati u narednih 10tak dana.:D
Sta je sa onim da nemaju stabilnosti i karaktera,da se uvijek stavljaju na stranu vecine,da se uvijek povlace kada nalete na neki eventualni problem,da se vole salitoi na tudji racun,ali da sale na svoj ne podnose nikako,i da su zapravo jako osjetljivi,mada ne djeluje tako na prvu.
Sta je s aonim da su jako nepouzdani,da se na njih ni u cemu ne mozes osloniti,sa onim da je i sam Juda bio Blizanac,da moraju progovoriti na gu.icu,ako vec ne mogu na usta :D
Sta je s aonim,da im zapravo nedostaje samopouzdanja u zivotu,pa se zato lijepe za ljude rodjene u vatrenim znakovima horoskopa,ili na one s adominacijom vatre :D

Back