Blizanci

naopako ako su rakovi takvi, sad mi se svidja jedan rak...ako bude i on plakao :O, Boze, mozda su mi takvi sudjeni :D...

:zcepanje: :zcepanje:
e to već ne znam šta da ti kažem, moguće da si samo na tog jednog takvog naišla, u svakom slučaju srećno s tim rakom :lol:
Nema ništa loše u emocijama hladnoća i izigravanje iste je mentalna bolest...Sve neki blizanci oko mene dal sam to nesvesne birao ili...

nema ništa loše, ali je opterećujuće za drugu osobu prema kojoj su emocije usmerene, a drugo i previše plakanja i histerisanja može da se podvede pod psihičku labilnost.
treba imati meru u svemu, ne treba ići iz krajnosti u krajnost.

Kolko vidim iz iskustva postoje oni koji su stvarno hladni ko led samoživi do iznemoglosti po prirodi i oni koji su takvi postali imitirajući ove prve...Kod prvih je to karakter a kod drugih ''lajfstajl'' mada se to prepliće pa više ne znaš šta je šta...

Kolko vidim iz iskustva postoje oni koji su stvarno hladni ko led samoživi do iznemoglosti po prirodi i oni koji su takvi postali imitirajući ove prve...Kod prvih je to karakter a kod drugih ''lajfstajl'' mada se to prepliće pa više ne znaš šta je šta...

pa na isto se svodi sem što kod ovih drugih možeš da izmanipulišeš koju emocijicu :lol:

Dragi moji blizanci, bez imalo skromnosti, saopstavam da su blizanci skoro najsavrseniji znak zodijaka! Kazem skoro, jer savrsenstvo ne postoji. Kazem sa objektivne strane, ne sa subjektivne jer sam i sama blizanac.
Treba da se ponosimo, jer smo mesanci u zodijackom krugu, koji poseduju vecinu osobina svih 12 znakova zodijaka, naravno pored svojih..
Tvrdoglavi smo poput ovna, zastitnici i familijarni poput bika, zabavni i vispreni poput blizanca (jedna od ostalih osobina), osecajni i oprezni poput raka, sarmantni i samouvereni poput lava, perfekcionisti (ponekad) poput device, lepi poput vage, atraktivni poput skorpije, slobodni i neustrasivi poput strelca, zamisljeni i mastoviti poput vodolije, hladnokrvni u odredjenim trenucima i ratnici poput jarca, dramaticni i intuitivni poput ribe.
Samo vi meni budite srecni i saroliki kao sto i jeste i kao najvaznije budite vi- svaki poseban i drugaciji na svoj nacin,
Budite razliciti i istrajni. Veseli i romanticni. Fini i kulturni (pokazite im da nismo stoke poput ostalih). Detinjasti i okretni. Lepi i inteligentni.
Ne dozvolite niko da vam stane na put jer MI SMO NEUSTRASIVI, HRABRI. I kao najvaznije budite ono sto jeste i pratite svoje snove, uvek radite i govorite ono sto zelite AKO JE to ispravno! Ne dozvolite niko da vam zabrani i uskrati to pravo! Iskrenost je vrlina. Lazi su mana! Osim onih sitnijih. :)
Ma.. Mi smo mesanci koji se radjaju samo jednom.
Volite se i volimo vas!
Natalija, Žaklina i Lilijan. :heart::heart::heart:
Pusa! :*****

Poslednja izmena:
Negde sam cuo da su blizanci sami po sebi... dosta slab znak. Nasa radoznalost ce uvek da bude prisutna, to nam je glavna osobina, ali sve ostalo... Sve ostalo je podlozno uticaju podznaka, pogotovo ako je neki jaci.

Naravno da zavisi od podznaka. Doooosta. Ali, to je druga tema. Blizanci imaju tu mogucnost da sagledaju sa vise strana i samim tim sticu vise misljenja, a onda i donesu ispravnu odluku. Mogu da igraju bilo koju ulogu. :) Pogotovo jer imaju osobine svakog znaka, imamo vise keceva u rukavu. :) Nikad ne mozes da znas sta misli, sta oseca, zeli u tom trenutku. Mogu samo da pokusaju da nas napadnu, a kako cemo odgovoriti na taj napad to je vec nasa odluka. :) Nisam sada raspolozena za negativne stvari. :)

Naravno da zavisi od podznaka. Doooosta. Ali, to je druga tema. Blizanci imaju tu mogucnost da sagledaju sa vise strana i samim tim sticu vise misljenja, a onda i donesu ispravnu odluku. Mogu da igraju bilo koju ulogu. :) Pogotovo jer imaju osobine svakog znaka, imamo vise keceva u rukavu. :) Nikad ne mozes da znas sta misli, sta oseca, zeli u tom trenutku. Mogu samo da pokusaju da nas napadnu, a kako cemo odgovoriti na taj napad to je vec nasa odluka. :) Nisam sada raspolozena za negativne stvari. :)

ako su u natalu planete 'ravnomerno' integrisane po znacima, ne poprimaju samo blizanci osobine ostalih h.z... već svako sa ovim rasporedom planeta. znači malo brkaš pojmove.
druga stvar, zašto bi vas neko uopšte napadao?

blizanci simbolišu dvojnost... iskrenost je za njih rastegljiv pojam. ovo na konto onog prvog posta.
hvalospev već liči na blizanca.

Карту мож` и за џ да добијеш. Нпр. на astro.com се региструјеш и унесеш податке... пуф... гомила бесплатних опција а једна од њих и цртање карте. :)

Ni ja ne jurim mane... Ali osim radoznalosti - moji kvaliteti su skoro sve kvaliteti skorpije :mrgreen:

Back