Dragi moji blizanci, bez imalo skromnosti, saopstavam da su blizanci skoro najsavrseniji znak zodijaka! Kazem skoro, jer savrsenstvo ne postoji. Kazem sa objektivne strane, ne sa subjektivne jer sam i sama blizanac.
Treba da se ponosimo, jer smo mesanci u zodijackom krugu, koji poseduju vecinu osobina svih 12 znakova zodijaka, naravno pored svojih..
Tvrdoglavi smo poput ovna, zastitnici i familijarni poput bika, zabavni i vispreni poput blizanca (jedna od ostalih osobina), osecajni i oprezni poput raka, sarmantni i samouvereni poput lava, perfekcionisti (ponekad) poput device, lepi poput vage, atraktivni poput skorpije, slobodni i neustrasivi poput strelca, zamisljeni i mastoviti poput vodolije, hladnokrvni u odredjenim trenucima i ratnici poput jarca, dramaticni i intuitivni poput ribe.
Samo vi meni budite srecni i saroliki kao sto i jeste i kao najvaznije budite vi- svaki poseban i drugaciji na svoj nacin,
Budite razliciti i istrajni. Veseli i romanticni. Fini i kulturni (pokazite im da nismo stoke poput ostalih). Detinjasti i okretni. Lepi i inteligentni.
Ne dozvolite niko da vam stane na put jer MI SMO NEUSTRASIVI, HRABRI. I kao najvaznije budite ono sto jeste i pratite svoje snove, uvek radite i govorite ono sto zelite AKO JE to ispravno! Ne dozvolite niko da vam zabrani i uskrati to pravo! Iskrenost je vrlina. Lazi su mana! Osim onih sitnijih.

Ma.. Mi smo mesanci koji se radjaju samo jednom.
Volite se i volimo vas!
Natalija, Žaklina i Lilijan.

Pusa! :*****