gost 198065
Poznat
- Poruka
- 7.720
Uostalom mislim da je bolje da budemo sa osobom s kojom se manje slazemo nego s onom s kojom se vise slazemo.
Izvinjavam se.
Jel bi mi se ovo moglo detaljnije obrazložiti?
U slučaju da je offtopic; nevermind.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uostalom mislim da je bolje da budemo sa osobom s kojom se manje slazemo nego s onom s kojom se vise slazemo.
Izvinjavam se.
Jel bi mi se ovo moglo detaljnije obrazložiti?
U slučaju da je offtopic; nevermind.
Da,naravno.Jos ako se uzme da mi je partner(nekad devojka,a danas supruga) u obzir da mi je rodila dva sina,dva potpuno originalna ziva bica,koji mi sve vise postaju sve zanimljivije drustvo,onda nasa prisnost jos vise dobija na tezini.Da li sa prijateljem ili partnerom možete da se osećate kao da ste potpuno sami, tj. da li možete svaku, ali svaku misao da kažete naglas?
Lepota je u razlicitosti a ne slicnosti.
Da li sa prijateljem ili partnerom možete da se osećate kao da ste potpuno sami, tj. da li možete svaku, ali svaku misao da kažete naglas?
Da li sa prijateljem ili partnerom možete da se osećate kao da ste potpuno sami, tj. da li možete svaku, ali svaku misao da kažete naglas?