Блиц стрип за данас:)

Ha-Nocri:
Ajd kada kazes. Tvoji stavovi su oni koji su nas ucinili jadnim i bednim, koji su vodili ratove. Ja zelim Srbiju koja je u EU, znaci koja je prihvatila Evropske vrednosi, u kojoj sovinisticke stranke imaju 5% podrske u narodu, a ne 30%. Da mrzim Srbiju bolelo bi me uvo i sa fanaticima ovde se ne bi ni raspravljao vec bi gledao samo svoje dupe.

Ja volim ono sto je moderno, demokratsko i napredno u Srbiji. Ono sto nece mrzeti susede i optuzivati ih da su oni zli u genima. Ja zelim Srbiju koja ce biti faktor stabilnosti i demokratije u regionu zato sto smo mi to imali pre komunizma. Velika vecina Srba je u sebi nosila demokratiju. Danas to nije slucaj. Ja samo to zelim nazad.

Kakav klise,brateeeeeeeeeeeeee :roll: ...jbt,samo si ti pametan u celoj zemlji,sto se ne kandidujes,ima da procvetamo sa tobom..

adem_ks:
ako je osoba koja je glupaca da lito govori o vasem skolskom sistemu ili...
ps. koje li ti skole imas kada ona nema pojma
ajdemi ti mislis da je vas skolski sistem bolji? Hm, koji vas skolski sistem :confused:

PS da ja tebe ne pitam koje ti skole imas....sigurno bi predugo trajalo da ih sve nabrojis :roll:

ozbiljno, znas onaj, kako sipac broji do 20?
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9,10,cek da skinem cipelje i carape, 11, 12.... :D

Salvantis:
ajdemi ti mislis da je vas skolski sistem bolji? Hm, koji vas skolski sistem :confused:

PS da ja tebe ne pitam koje ti skole imas....sigurno bi predugo trajalo da ih sve nabrojis :roll:

ozbiljno, znas onaj, kako sipac broji do 20?
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9,10,cek da skinem cipelje i carape, 11, 12.... :D
ovo ti je bilo veoma duhovito hahahaaa
ali nisi odgovorio na pitanje, sto tebi nece biti tesko hahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

24.jpg

Alekasandar3:

Blic strip je odlican i pratim ga koliko god mogu. Konkretno ova strip ili neka karikatura odrazava jedan srpski jad i smisleno provociranje i navalcenje mrznje. Pokazuje nedostatak pameti da se uvek ima plan B,nego se "igra" jednolicno. Ali ono glavno sto,ja mislim,da hoce da se kaze u ovom mini stripu je ona srpska poslovica: "U sreci se ne ponesi,u zlu se ne ponizi". Inace,pozdravljam onoga ko crta taj strip.

Back