Blic: Raskol u vrhu DS zbog izbora mandatara

Tadić je u velikom problemu, a čega nije svestan. I, ne samo oko izbora mandatara, već uopšte.

I on je , kao i masa drugih budala,kroz istoriju, sličnih njemu, dozvolio da bude okružen raznim pacovima, koji su ga odsekli od realnosti.
Oni sad manipulišu njime, u skladu sa vlastitim viđenjima i interesima. Pogledajte samo onog novog Gebelsa (Srđan Šaper)! Koliku on slobodu i naduvenost pokazuje u javnosti. Npr. u izbornoj noći se ponašao kao da je on glavni tamo (a, možda i jeste). Verovatno je mali broj vas obraćao pažnju na tog ružnog malog nacistu, kao i na način na koji se on odnosi prema Tadiću i ovaj prema njemu. Tadić je u svojoj slavljeničkoj euforiji jedino njemu pokazao da deli lovorike u egalu, a ovi ostali su svi nekako stidljivo stajali i gledali u Tadića, dok je Šaper sa prekrštenim rukama streljao pogledom po prisutnima, ne krijući svoju "veličinu".

Kad se zamisli koliko je još šapera i šaperčića oko Tadića, jasno je da on razmišlja samo njihovim glavama i govori njihovim ustima, a da toga nije ni svestan.
Takvi paraziti, po pravilu, bestragom nestanu, nakon što predmet njihovog parazitovanja doživi kolaps.
Ko se danas seća Gorice Gajević, Dragana Tomića i ekipe?

Biće premijer onaj za koga kamarila bude smatrala da im najviše odgovara, a da ga mogu najlakše progurati preko Tadića, ne ugrožavajući svoj položaj.

Ko je kriv šabačkom buljavom Cigi i matorom pop-džokeju što su seli u čamac da se voze, a vesla pustili niz reku? Mogu samo da čekaju momenat kad će ih reka razbiti o neku stenu i udaviti. U najboljem slučaju će se nasukati na obalu. Ali, sigurno je da od prijatne vožnje nema ništa.

Pogledaj u plan i program buduće vlade.
Znači da će on pregovarati oko uslova prijema u Uniju. Najjednostavnije rečeno.

:rotf: Koje crno pregovaranje oko uslova. Covece ono sto ti oni kazu, ti moras da ispunis. I osim toga sto ce potpisati pokoji dokument, Djela nema nikakvu realnu vlast. ****** i ministarstvo kulture je bolje od toge. Tu bar mozes nesto usicariti preko muzeja, a ovo nis...

Kako B92 koga smatras ozbiljnom televizijom da daje poluinformacije

Voleo bih da pronađeš gde sam to napisao:D
Informacije se, ako želiš da dodješ do njih, skupljaju iz više izvora, ukrštaju, analiziraju. Sve "informacije" tipa: "kako nam je izjavio naš izvor" za mene nisu validne sve do ozbiljne potvrde, pa bilo da ih plasira b92 ili kurir.
Jedno je kad se ja ovde zayebavam sa vama, a drugo ako želite (što obično nije slučaj) da ozbiljno diskutujete.

Voleo bih da pronađeš gde sam to napisao:D
Informacije se, ako želiš da dodješ do njih, skupljaju iz više izvora, ukrštaju, analiziraju. Sve "informacije" tipa: "kako nam je izjavio naš izvor" za mene nisu validne sve do ozbiljne potvrde, pa bilo da ih plasira b92 ili kurir.
Jedno je kad se ja ovde zayebavam sa vama, a drugo ako želite (što obično nije slučaj) da ozbiljno diskutujete.

Koliko sam ja primetio, baš ti retko pokazuješ interesovanje da ozbiljno diskutuješ.

Back