....to su dve razlicite stvari, iverica je jedno, a sperploca drugo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....to su dve razlicite stvari, iverica je jedno, a sperploca drugo...
Znam, šper ploča je zadnji zid, koji se ne vidi, a iverica se vidi, biraš joj boju, i to..
...ta iverica je u stvari panel, od toga se rade i frontovi za kuhinje...to je to...![]()
...zanima me postoji li kod nas neki dobar pouzdan silikon kojim bi mogao da se "zalije" i zastiti stok i prag u kupatilu,
tako da voda ne moze da probije i izlije se u stan...???
Silikon za sanitariju je svaki dobarali prepusti nekom "strucnjaku".
....znaci moguce je to...e hvala puno Tibi, nisam mislila ja sama to da radim, ali mi je lakse da tako
obezbedim majci redovno odrzavanje higijene...a i najjeftinije cini mi se....
Podloga mora biti cvrsta i suva, onda "drzi". Silikonske fuge nisu vecite ali drze dugo![]()
...cekaj, stok i prag su drveni....ostalo su plocice, ja bih da taj deo zalijem tim silikonom da ona meze da se tusira fakticki
na sred kupatila, a da ta voda ne izadje van njega....sve drugo je prakticno ne izvodljivo zbog njene teske pokretljivosti i
kilaze....mislis da to moze da se odradi i da drzi recimo minimum 3 meseca?
Ako je drvo lakirano, drzace mnogo, mnogo duze (kvalitetni silikon izdrzava najmanje pet godina).
....prag jeste lakiran, a stokovi su koliko vidim premazani nekom kao lak belom bojom (ako sam lupila ne zameri stvarno se ne razumem
u to nista)...a vrlo mi je bitno prvenstveno zbog nje same, a onda da ne napravimo vise stete nego koristi....
...bilo bi super kad bi drzalo bar godinu dana, pa bi mi to mnogo olaksalo sve predstojece teskoce...
Drzace ti mnogo duze, uzmi samo kvalitetniji produkt (npr. Sika, PCI, moze i Henkel).
...e super hvala ti puno si mi pomogao
...p.s. koliko je realno toga potrebno, vrata su siroka manje od metar?
...zanima me postoji li kod nas neki dobar pouzdan silikon kojim bi mogao da se "zalije" i zastiti stok i prag u kupatilu,
tako da voda ne moze da probije i izlije se u stan...???
Ja imam zalijen silikon isto tako, vrata kupatila na hodnik, menjali vazda silikone i svi "popucaju" ... Moraću da kupim ono što tibi napisa gore ..
Stavila sam silikon na ivicu izmedju kade i zida jer je curilo komšinici ispod. Utvrdila sam da se stari "potrošio" i da curi tuda. Nisam to nikad radila, shvatila sam da mora da bude suvo, pa sam osušila koliko sam mogla krpom i fenom. Meni to izgleda nešto čudno. Žut je (a prethodni je bio belo-providan) i mnogo je mekan i mastan. Ko tovatna mast. Na tubi lepo piše univerzalni silikon i nacrtana kada i prozor. Hoće li da se stvrdne i pobeli ili sam stavila ko zna šta?