- Poruka
- 11.235
Pa ne znam, za 7 godina, pukla samo dva od promaje, mislim od udarca koji je izazvala promaja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма све је то у реду, него како пазите на стакла толико да се не оштете? Стандардно једноструко стакло за прозор је 4мм, мање површине може и 3, али 1мм? Па то може да пробије и мува ако се добро залети. Да не причам о повредама, далеко било.
Prvo me bilo strah da ih i koristim, sad smo se navikli, neverovatno je stvarno da nisu sva popucala a ne mazimo ih baš. Čak se desilo da ona koja smo zamenili kad su pukla od udarca zbog promaje , sa 3 mm, su opet pukla na isti način.I ja se pitam. Pa na casi obicnoj imas vise od 1mm, dva sigurno, ako ne i tri a ne na prozoru sa tolikom povrsinom.
što veća posuda tim manja oscilacija pritiskaKoliko je normalno da varira pritisak u zatvorenom sistemu za grejanje ako je ekspanziona posuda od 12 litara ?
Pitam jer imasmo od 24 litre koja se pokvarila a godinama je pritisak varirao po 0,2 bara , a sad varira i do 0,8 bara od kako je ova ugrađena.
parket ne moze biti prevazidjen u odnosu na laminat gledano estetski
Zna li neko od forumskih majstora, kolika bi bila realna cena postavljanja slika na zid, tj. bušenje prilično dubokih rupa i postavljanje dugačkih tipli za te slike?
I zanima me još nešto: ako je malter na zidu neki loš koji se sasvim lako mrvi, da li je potrebno pri postavljanju ramova od 0.50x1.00m i 1.00x1.00m da se nekako bolje obezbede ta mesta na koja se slike postavljaju? Mogu li se te slike držati na takvom zidu samo pomoću tipli i zakački ili je neophodno promeniti oko 10kvcm zida oko tiple da bi bilo dovoljno bezbedno kačenje?
Zna li neko od forumskih majstora, kolika bi bila realna cena postavljanja slika na zid, tj. bušenje prilično dubokih rupa i postavljanje dugačkih tipli za te slike?
I zanima me još nešto: ako je malter na zidu neki loš koji se sasvim lako mrvi, da li je potrebno pri postavljanju ramova od 0.50x1.00m i 1.00x1.00m da se nekako bolje obezbede ta mesta na koja se slike postavljaju? Mogu li se te slike držati na takvom zidu samo pomoću tipli i zakački ili je neophodno promeniti oko 10kvcm zida oko tiple da bi bilo dovoljno bezbedno kačenje?
Treba mi savet u vezi terase... poplocana je plocicama jako loseg kvaliteta... posle samo dve zime sa plocica je poceo da puca i ljusti se sloj kojim su premazane. Postoji li nesto cime bi se mogla premazati teraja, bez da se sklanjaju plocice? Jednom sam nasla u novinama na neki premaz kojim se mogu prekriti razne povrsine i plocice i beton... ali nisam zapamtila ni proizvodjaca ni naziv tog premaza, mozda neko zna?
Treba mi savet u vezi terase... poplocana je plocicama jako loseg kvaliteta... posle samo dve zime sa plocica je poceo da puca i ljusti se sloj kojim su premazane. Postoji li nesto cime bi se mogla premazati teraja, bez da se sklanjaju plocice? Jednom sam nasla u novinama na neki premaz kojim se mogu prekriti razne povrsine i plocice i beton... ali nisam zapamtila ni proizvodjaca ni naziv tog premaza, mozda neko zna?
ako sam sa necim u gradnji bio zadovoljam onda su to Sika i MAPEI. medjutim, tvoje pitanje zahteva kako licno tako i iskreno misljenje. sta god da stavis od zastite preko njih ostaju ti i dalje - lose plocice. mehanicki ostecene, jeftine ili termicki nekvalitetno zavrsno obradjene plocice. kao takve, uvek ce reagovati na razne agense, velike razlike u temperaturi i sl., ne samo na vlagu ili vodu. bilo sta da stavis preko njih, po kojima gazis i pomeras stvari, saksije ili namestaj po terasi, samo je privremeno odlaganje resenja problema. da me ne shvatis pogresno, jasno si naglasila da bi da resis problem bez promene plocica, ali ako zelis dugorocno resenje problema - promeni plocice. a siku ili mapei primeni pre postavljanja novih.
Postovana,Znas kako, plocice nisu popustile, ne odlepljuju se i ne klimaju, cak ni fuge nisu ispucale, samo se taj gornji sloj sa plocica ljusti. A prozvod koji sam videla u casopisu, jeste iz Sika programa Sikafloor 400 N elastic... pise da se moze nanositi preko plocica... samo ne znam je li bolje oljustiti ih skroz ili prosto premazati?
Da,sika je najbolje prelazno resenje.Da,treba prvo ukloniti sve sto se ,,ljuska,, .mehanicki,dobro ocistiti,ako treba prvo oprati.Nesto slicno sigurno stoji i na samom uputstvu za upotrebu.kako se ovde sve iskomplikuje, postavis prosto pitanje a dobijes dijagnozu... dobro bre, peco, majstore... znam ja sta je bolje ali gledam sta mi je trebnutno ostvarivo a da ne moram da prodam bubreg da bi to i dobila... znaci pozeljan odgovor bi bio da/ ne, moze/ ne moze, taj proizvod/ ne taj proizvod... ljusti/ ne ljusti
kako se ovde sve iskomplikuje, postavis prosto pitanje a dobijes dijagnozu... dobro bre, peco, majstore... znam ja sta je bolje ali gledam sta mi je trebnutno ostvarivo a da ne moram da prodam bubreg da bi to i dobila... znaci pozeljan odgovor bi bio da/ ne, moze/ ne moze, taj proizvod/ ne taj proizvod... ljusti/ ne ljusti
kako se ovde sve iskomplikuje, postavis prosto pitanje a dobijes dijagnozu... dobro bre, peco, majstore... znam ja sta je bolje ali gledam sta mi je trebnutno ostvarivo a da ne moram da prodam bubreg da bi to i dobila... znaci pozeljan odgovor bi bio da/ ne, moze/ ne moze, taj proizvod/ ne taj proizvod... ljusti/ ne ljusti
Тема је намењена за кратка питања и одговоре.Да не би за свако питањце отварали тему, отварам ову једну, веома практичну.
1. да ли је паркет превазиђен у односу на ламинат?
2. да ли је препоручљиво да се керамичке плочице у купатилу постављају на све зидове, и то до врха..до плафона?