imam veliki problem, svi misle kako sam luda i kako preterujem, ali obraticu se vama za pomoc. sada sam otkrila, a ne znam da li je to moguce, da mi masina za ves stvara ogromnu prasinu. upravo sam oprala ves koji se prirodno osusio za dva sata. u njemu je strasna prasina, cim pipnem majicu, vidi se puffffff dize se prasina iz male majusne decije majice a da ne pricam o svamu ostalom. moram pojedinacno garderobu da tresem kroz terasu da ne bi ziveli u prasini a to ne pomaze. zbog toga svaki dan moram da usisavam i brisem prasinu, a to sigurno nije normalno, gde u normalnom domacinstvu se usisava jedanput do dvaput nedeljno, nemam ni zasta vremena jer svaki dan moram da cistim. masina je stara godinu dana, a sigurno znam da mi tako ves nije prasnjav bio, jer u proslom stanu nisam imala terasu i susila sam unutra ves svaki dan i nije bilo prasine. ne znam sta bi radila da ovde nemam terasu
da li je to moguce i da li ima neko resenje? mnogo sam vam zahvala ali predosecam da me necete umiriti, nisam jos videla zenu da place dok kupi ves