Blic: "Hrvatska drzava nastavlja da progoni srpske muzicare: Bajagi zabranjen koncert u Hrvatskoj, optužen da je "dizao moral vojnicima u ratu"!!!

Pogledajte prilog 1758792

Pa da se ne lažemo...za..podizanje..morala...ima kapaciteta..ima.
Veruj mi da ja ne znam ni kako izgleda ni sta peva....
Ja samo cujem da ima mnogo fanova u HRV i to je to .
Kao severina u Srbiji , i to je to , ja tu ne vidim nista problematicno, Doris je bila problematicna, Oliver Dragojevic je bio problematican, Tomson je problematican....

E sad zasto je Bajaga problematican , to pojma nemam...
Ali to je stvar negovatelja hrvatskih dusha...

Hrvati su to radili u tzv. Hrvatskoj. I etnički čistili Srbe, i bombardovali mesta u kojima žive Srbi i njihova deca. Napadali manastire i zatirali srpstvo na području SR Hrvatske. I zemlju koja je po ustavu bila i srpska, proglasili su samo hrvatskom, što je otprilike ekvivalent stvaranju SAO Krajine.
A budući da sve to nisu radili na području Srbije, trebalo bi da bude OK?

hrvatska logika:

Sve dok genocidisemo Srbe na prostorima hrvatske i BIH a Srbiju ne diramo, Srbi se nemaju sta buniti

Naravno. Može netko biti teški četnik, ali ako se u Hrvatskoj ponaša fino i kulturno i s poštovanjem prema zemlji i ljudima oko sebe, nitko mu ne može ništa. ALI, ako ima tetovaže Draže Mihailovića, kukastog križa ili njemačkog željeznog križa, Ratka Mladića, Arkana itd., diže tri prsta, viče protiv hrvatskih građana i Hrvatske, ne poštuje pravila i zakone, onda će mu se novčanik stanjiti za nekih 700 do čak 2000 € kazne, a kao bonus mu ide izgon iz Hrvatske i svih zemalja članica EU na određeno vremensko razdobjle.
evo ja kao tajna licnost izjavljujem da srbi slobodno nasrnu na hrvatice jer su cool. Mislim na flert. Rekao bih to i javno ali nisam javna licnost

Naravno. Može netko biti teški četnik, ali ako se u Hrvatskoj ponaša fino i kulturno i s poštovanjem prema zemlji i ljudima oko sebe, nitko mu ne može ništa. ALI, ako ima tetovaže Draže Mihailovića, kukastog križa ili njemačkog željeznog križa, Ratka Mladića, Arkana itd., diže tri prsta, viče da protiv hrvatskih građana i Hrvatske, ne poštuje pravila i zakone, onda će mu se novčanik stanjiti za nekih 700 do čak 2000 € kazne, a kao bonus mu ide izgon iz Hrvatske i svih zemalja članica EU na određeno vremensko razdobjle.
Da, ako ga mogu protjerati. Ako ima hrvatske papire i ne mogu ga protjerati, zatvore ga na psihijatriju.

Pa kad se sve prati, skidaju se fotografije, vade se meta i exif podaci itd.
Pa ispada onda da se to sada kontrolira doljem EU?
Mislio sam da službe imaju pametnijeg posla nego čitazi trolanje ispod članaka.
Logičnije bi mi bilo da se prste forumi.

Dobro ovde imas poentu , e sad ne znam koliko je opravdano onda svojatati teritoriju po nekim drugim principima a ne ostaviti teritoriju za siva podrucja gde ce ziveti Srbi...jer ako sve proglasis hrvatskom onda moras pobiti sve Srbe...

A to vec spada u genocidnost hrvata, a ne u obozavanje reda i mira...
Nisam te razumio. Rat je završen i oni Srbi koji nisu na popisu ratnih zločinaca i koji su voljni živjeti u Hrvatskoj kao normalni i pošteni građani, mogu se vratiti kućama. Nema i ne postoji bilo kakav poseban teritorij samo za Srbe u Hrvatskoj. Mi nismo Amerikanci i nemamo rezervate. Srbi mogu živjeti od Istre do Prevlake i od Visa do Međimurja te od Žumberka do Iloka.

Jedini koji su napravili pravmoćno sudski dokazan genocid na tlu Europe su Srbi. I sjeti se toga prije bilo kakve neumjesne pridike na tu temu. ;)

U mom selu ste ubili svakog zaostalog stanovnika koga ste zatekli nakon što ste došli u selo po 'Oluji', a to su bili uglavnom starci. Oni koji se sklonili u brda i šumu su ostali živi. Moga komšiju koji je bio invalid ste ubili pa mu zapali kuću u kojoj je i on izgorio već usmrćen. U Grubore koji se od moje kuće udaljeni 600-700 metara ste čak došli 20-ak dana nakon 'Oluje' i napravili masakr nad starima koje ste zatekli tamo.
Lovinac, Sveti Rok, Ričice, Ličko Cerje..08/1991 god....zato

1678330599_20783_gif-url.gif

Tačno! Od proslavljanja Halijarda sa zapadnim ambasadorima, do postrojavanja pred princom Naslednikom na Manjači. Može im se, kad nisu ustaše niti išta slično.
Samo ti dođi u Hrvatsku s tetovažom Draže Mihailovića pa da vidimo koliko ćeš vremena provesti na obavijesnom razgovoru i za koliko će ti novaca biti olakšan bankovni račun. ;)

Nisam te razumio. Rat je završen i oni Srbi koji nisu na popisu ratnih zločinaca i koji su voljni živjeti u Hrvatskoj kao normalni i pošteni građani, mogu se vratiti kućama. Nema i ne postoji bilo kakav poseban teritorij samo za Srbe u Hrvatskoj. Mi nismo Amerikanci i nemamo rezervate. Srbi mogu živjeti od Istre do Prevlake i od Visa do Međimurja te od Žumberka do Iloka.

Jedini koji su napravili pravmoćno sudski dokazan genocid na tlu Europe su Srbi. I sjeti se toga prije bilo kakve neumjesne pridike na tu temu. ;)

Pa ako smatras da su Srbi uzrok nemira i neurednosti , uvek postoji ta zelja u tebi da ih likvidiras, a onda je vrlo nezgodno ako teritoriju odredjujes po principima ovo je hrvatska jer onda moras ocistiti hrvatsku tj pobiti sve Srbe u hrvatskoj i sada i tada kao sto je ucinjeno...

Tu nema trpim , jer nije ni tada bilo , znaci jasno mislis da su Srbi uzrok neuredjenosti i stalnih problema i da treba da budu likvidirani...

Ako ne ostavis teritoriju za zivot takvih onda jedino zadovoljstvo koje ti preostaje je likvidacija svih Srba...da bi Hrvatska bila mirna uredjena i cista...

Zovi ti to kako hoces, distrikt, geto , ali moras ostaviti deo zemljista za zivot Srba inace ces pre ili kasnije zeleti da ih pobijes SVE...

Samo ti dođi u Hrvatsku s tetovažom Draže Mihailovića pa da vidimo koliko ćeš vremena provesti na obavijesnom razgovoru i za koliko će ti novaca biti olakšan bankovni račun. ;)
zasto bi dosao sa tetovazom ?
Nije to poenta.
Recimo onaj rukometas dosao bez tetovaze u Split na utakmicu pa su ga lincovali i on je morao da skoci u more

Pa ispada onda da se to sada kontrolira doljem EU?
Mislio sam da službe imaju pametnijeg posla nego čitazi trolanje ispod članaka.
Logičnije bi mi bilo da se prste forumi.
Sve se prati. Doslovno sve. I sve je pokriveno kamerama. Ja se više ne usudim ni popišati kad idem u planinarenje. Jer će me snimiti iz 5 različitih kuteva.

Nije to jedina tema na kojoj je Hrvatska jedinsvena u svetu...

495319843_122279811542208752_6607754323439044425_n.jpg

:rotf::rotf::rotf:

Pa ako smatras da su Srbi uzrok nemira i neurednosti , uvek postoji ta zelja u tebi da ih likvidiras, a onda je vrlo nezgodno ako teritoriju odredjujes po principima ovo je hrvatska jer onda moras ocistiti hrvatsku tj pobiti sve Srbe u hrvatskoj i sada i tada kao sto je ucinjeno...

Tu nema trpim , jer nije ni tada bilo , znaci jasno mislis da su Srbi uzrok neuredjenosti i stalnih problema i da treba da budu likvidirani...

Ako ne ostavis teritoriju za zivot takvih onda jedino zadovoljstvo koje ti preostaje je likvidacija svih Srba...da bi Hrvatska bila mirna uredjena i cista...

Zovi ti to kako hoces, distrikt, geto , ali moras ostaviti deo zemljista za zivot Srba inace ces pre ili kasnije zeleti da ih pobijes SVE...
Mislim da ti zapravo projiciraš svoje vlastite stavove na mene. Ostavljam ti da to raspraviš sam sa sobom.

U mom selu ste ubili svakog zaostalog stanovnika koga ste zatekli nakon što ste došli u selo po 'Oluji', a to su bili uglavnom starci. Oni koji se sklonili u brda i šumu su ostali živi. Moga komšiju koji je bio invalid ste ubili pa mu zapali kuću u kojoj je i on izgorio već usmrćen. U Grubore koji se od moje kuće udaljeni 600-700 metara ste čak došli 20-ak dana nakon 'Oluje' i napravili masakr nad starima koje ste zatekli tamo
Da su srpski civili sačekali hrvatsku vojsku u Avgustu 1995. desili bi se Grubori puta 10.000. Kad su pobili te starce u zabiti, šta bi tek radili od djece i radno sposobnih Srba da su oni ostali u Kninu...

Back