Ubice me moja rodjena mati
Ceo zivot bila fina , poshtena zena, koja ne psuje itd...ume da posavetuje tudju decu, kad se okupe oko nje o svemu i svachemu (za shta bi meni otkinula glavu u neka vremena, ali ajde.. ) Poshto je ona imala sve predispozicije da se pretvori u zenu balvana, puno mi je trebalo truda da je ,,pokvarim’’...samo ..hm...mozda sam malo preterala, dobro,,uchi’’ pa je postala ludja od moje generacije...zna chak i da opsuje i da popije chak i chasu piva !...a sa mojim drugaricama zapali koju, iako ne zna cigaretu ni da drzi, ali eto, baraba, da se smejem samo dok ih gledam...

(da ne bude sve najgore, nauchila je ona i mozilu FIREfoks, i mail i sve shto treba, na konto mog chira na zelucu vishe dnevnog objashnjavanja )
I doruchkujem ja...razmishljam , zurim...i pricha ona meni kako je prichala s nekim klincem, kako se zaljubio, pa hoce da spava sa devojkom, pa mu frka, pa ne zna shta treba
I ja sa pola paznje je slusham, jer mi je naprosto smeshna ona koja se bavi takvom prichom, a nekad davno bi mu rekla u fazonu ,,sram vas bilo'' ali ajde
,,I shta si mu rekla?’’
Pa, nishta, ja mu kazem ,,Dusho, nemoj nishta da se plashish, bla, bla...samo morate da pazite...ma zna mali shta treba kupili su i prezervative...ali nije siguran kako shta treba...’’
I ja pogledam u nju, poshto mi je znak pitanja zasvetleo iznad glave ,,...i shta si mu ti rekla...’’
-,,pa, nishta dusho, otvorish TO, shto je zapakovano, pa izvuchesh..pa operesh..’’
-,,mama, shta da opere..?’’
-,,pa taj...prezervativ...............................valjda...........pa valjda se pere?’’
-,,mama TO se ne pere...o, zivote, pa nece ga valjda i na shtriku sushiti, shta ti je...’’
-,,pa, otkuda ja znam...(kao ljuti se udata zena)..hm...moram da mu javim...’’
-,,oj, legendo mojaaa...''