BLESAVI RODITELJI NASI....biseri u nizu

Moram da vam ispricam ovo :hahaha: Moj ujak bio u vikendici na Dunavu i sedeo sa prijateljima, kulirali i neko od njih doneo jabukovacu. Moja baba (a njegova mama) zove ga na mobilni u tome trenutku, i pita ,,Sta radis?``. Njemu bilo smesno, pa kaze: ,,Ma, nista, evo jedemo jabuke``. A baba ce: ,A jel ljushtish?`` :hahaha: Ujak (naravno valjajuci se od smeha) kaze: ,,Ljushtim, mama ne brini``. A baba ce na to: ,,Ljushti, sine, samo ti ljushti...`` :hahaha: Da ne bude zabune, moj ujak skoro nikad ne pije, ali ga od tad zezaju svi koji su bili tada tamo i oni kojima su ovi ispricali :) :hahaha:

Jaooo super fora!!! :rotf: :rotf: :rotf:

E, moram da vam ispricam biser mame moje najbolje drugarice. Ovo mu vise dodje kao crnjak, al' sta cete - dogadja se.

Leto 2001.
Tata moje drugarice tesko bolestan. U jednom trenutku mu bas pozlilo i mora da se zove Hitna.
Onako u frci, moja drugarica dobaci mami da ga presvuce dok hitna ne dodje.
I zena ga, na brzinu, presvukla.
Ulazi hitna i odjednom pocese i doktor i tehnicar da se zgledaju, pa da se smeskaju, pa na kraju vise nisu izdrzali, pitaju ko je obukao pacijenta?
Naravno, usplahirena porodica tek tada pogleda sta ovaj ima na sebi...

Ona mu, mucena, onako na brzinu i bez naocara navukla majicu sa natpisom "GOTOV JE!":dash::dash:

:rotf::rotf::rotf:

Mislim da je ovo najbolje što sam do sada pročitala!!!

:hahaha::hahaha::hahaha:

Hehehe.....

E sad sam se setila jednog izvanrednog bisera zbog posta na lj&s-u...

Čula mama onu "pesmu" od Ramba Amadeusa gde šutira ono smeće na plaži i peva nekog narodnjaka :eek: obučen onako baš kao veseli primorski šabani tog vremena..... i pomislila kako je čudno da mi nemamo nijednu kasetu od Ramba Amadeusa, pa još pričala o tome bar dve nedelje :???:

I vraća se jednom sa pijace, našla kod pirata kasetu, sva srećna, dajte da čujemo :D
A na kaseti piše samo KPGS i iscrtani neki ne baš jasni hijeroglifi..... brat i ja gledamo i onako..... stidljivo..... "si ti sigurna da si baš ovo htela?!"

"Da, pa šta, to je Rambo, je l' da?"

E sad, ko zna o kakvom se albumu radi verovatno već zamišlja njenu reakciju na prvo što je čula, ko ne zna, well..... nije teško saznati :D

Hehehe.....

E sad sam se setila jednog izvanrednog bisera zbog posta na lj&s-u...

Čula mama onu "pesmu" od Ramba Amadeusa gde šutira ono smeće na plaži i peva nekog narodnjaka :eek: obučen onako baš kao veseli primorski šabani tog vremena..... i pomislila kako je čudno da mi nemamo nijednu kasetu od Ramba Amadeusa, pa još pričala o tome bar dve nedelje :???:

I vraća se jednom sa pijace, našla kod pirata kasetu, sva srećna, dajte da čujemo :D
A na kaseti piše samo KPGS i iscrtani neki ne baš jasni hijeroglifi..... brat i ja gledamo i onako..... stidljivo..... "si ti sigurna da si baš ovo htela?!"

"Da, pa šta, to je Rambo, je l' da?"

E sad, ko zna o kakvom se albumu radi verovatno već zamišlja njenu reakciju na prvo što je čula, ko ne zna, well..... nije teško saznati :D

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Jedne prilike, u namjeri da otkrije da li je moj brat uplivao u sexsualne vode da bi mu mogla dati odgovarajuce savijete, odluci da ga naokolo preispita;
"Kazi mi mali da li znas da li neko od tvojih skolskih drugara je poceo da praktikuje sex?"
"Ma ima ih dosta sto samo se hvalisu a ustvari nisu nista uradili al ima i onih koji su to vec probali!"
"Pa kako ti znas da su ti drugi stvarno nesto uradili mozda i oni lazu?"
"Pa moze biti,al za jednog znam sigurno da jeste!"
:shock:2Pa kako si ti siguran??????!!!!!
" Ma ja sam mu pomogao!
:shock::shock::shock: "Kako?"
"Ja sam mu namjestio curu!!!!!"
"A je li koristio zastitu?"
"Da da obavezno"
"Kako to znas?"
"Pa ja mu dao!"
:shock::shock::shock:
"A otkud tebi?"
"Pa uzeo tatine ,iz tvoje ladice!!!!!!
moja mama:rumenko::rumenko::rumenko:
I nije ga vise pitala na tu temu

Krenula moja mama u kupovinu pa se bas skockala
(a inace ne zato sto je moja,al je bas lijepa zena)
A moj stari onako je prvo odmjerio od glave do pete pa prokomentarisao
"Ala se ti zeno nosish,ma nosish se u p...materinu!!!!":

:hahaha::hahaha::hahaha:

Prica moj stric kako za svoju 25 godisnjicu braka planira da ispece prase i napravi festu, a za 50 ako Bog da da je docekaju zaklace vola!
moj stari ga gleda pa ce ti
ako ja docekam sa mojom zenom 50 god braka zaklacu sam sebe!!!!!!

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Tebi sa tvojima stvarno nije dosadno!

Ubice me moja rodjena mati :D

Ceo zivot bila fina , poshtena zena, koja ne psuje itd...ume da posavetuje tudju decu, kad se okupe oko nje o svemu i svachemu (za shta bi meni otkinula glavu u neka vremena, ali ajde.. ) Poshto je ona imala sve predispozicije da se pretvori u zenu balvana, puno mi je trebalo truda da je ,,pokvarim’’...samo ..hm...mozda sam malo preterala, dobro,,uchi’’ pa je postala ludja od moje generacije...zna chak i da opsuje i da popije chak i chasu piva !...a sa mojim drugaricama zapali koju, iako ne zna cigaretu ni da drzi, ali eto, baraba, da se smejem samo dok ih gledam... :D (da ne bude sve najgore, nauchila je ona i mozilu FIREfoks, i mail i sve shto treba, na konto mog chira na zelucu vishe dnevnog objashnjavanja )

I doruchkujem ja...razmishljam , zurim...i pricha ona meni kako je prichala s nekim klincem, kako se zaljubio, pa hoce da spava sa devojkom, pa mu frka, pa ne zna shta treba

I ja sa pola paznje je slusham, jer mi je naprosto smeshna ona koja se bavi takvom prichom, a nekad davno bi mu rekla u fazonu ,,sram vas bilo'' ali ajde

,,I shta si mu rekla?’’

Pa, nishta, ja mu kazem ,,Dusho, nemoj nishta da se plashish, bla, bla...samo morate da pazite...ma zna mali shta treba kupili su i prezervative...ali nije siguran kako shta treba...’’

I ja pogledam u nju, poshto mi je znak pitanja zasvetleo iznad glave ,,...i shta si mu ti rekla...’’

-,,pa, nishta dusho, otvorish TO, shto je zapakovano, pa izvuchesh..pa operesh..’’

-,,mama, shta da opere..?’’

-,,pa taj...prezervativ...............................valjda...........pa valjda se pere?’’

-,,mama TO se ne pere...o, zivote, pa nece ga valjda i na shtriku sushiti, shta ti je...’’

-,,pa, otkuda ja znam...(kao ljuti se udata zena)..hm...moram da mu javim...’’

-,,oj, legendo mojaaa...'' :D

Poslednja izmena:
kupila ja pre izvesnog vremena jednom mom bratu memorijsku karticu za mob.telefon.jednog dana zove mene moj otac i pita e sta si ti ono kupila onom malom,ja kazem memorijsku karticu,kaze on a zasta je to,ja mu objasnjavam da to sluzi da pakujes muziku slike i tako to,kaze on a jel ima ta kartica kredit,ja kazem nema i opet ponavljam za sta ona sluzi,kad on ce a jel ima ona neki br.jel moze da se zove sa nje,jedva sam mu na kraju objasnila da ta kartica ne sluzi za pozive i tako to,vec za nesto sasvim drugo.

Evo najsvežiji biser, al' nije od roditelja nego od brata. Izgubio čovek mobilni na Beerfest-u i odmah otišao da kupi drugi..... a njemu se valjda učinio jeftin za svoje performanse, mada meni baš i nije :confused: ali nebitno..... Pronađe on njemu juče "caku", tj. zašto je telefon jeftin.
"Slušaj, ništa se ne čuje! Kad je upaljen televizor ne mogu da telefoniram, užas! A gle' tek zvono, alarm, ovo da me probudi? Nema šanse....."
(Ono stvarno tiho...)
Odnese danas da reklamira telefon, kaže - ovaj telefon..... i nije baš sasvim ispravan....., a dečko u servisu ga dočeka: "Znam šta je, daj....." i skine mu zaštitnu foliju :)

Evo najsvežiji biser, al' nije od roditelja nego od brata. Izgubio čovek mobilni na Beerfest-u i odmah otišao da kupi drugi..... a njemu se valjda učinio jeftin za svoje performanse, mada meni baš i nije :confused: ali nebitno..... Pronađe on njemu juče "caku", tj. zašto je telefon jeftin.
"Slušaj, ništa se ne čuje! Kad je upaljen televizor ne mogu da telefoniram, užas! A gle' tek zvono, alarm, ovo da me probudi? Nema šanse....."
(Ono stvarno tiho...)
Odnese danas da reklamira telefon, kaže - ovaj telefon..... i nije baš sasvim ispravan....., a dečko u servisu ga dočeka: "Znam šta je, daj....." i skine mu zaštitnu foliju :)

Jaoooo!:hahaha:

(Ono stvarno tiho...)

:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

(Ono stvarno tiho...)

:hahaha::hahaha:

Ovo me podseti ..kad sam nedavnoi kupila novi punjac za mobilni..I pokusavam da ga uguram u telefon,ali nista..Probala ja 5 puta,vec se iznervirala...I odem do radnje,i kazzem,"Ovo ne radi,dajte novi!!:otkacio: " :hahaha:

Decko se okrenu,stavi punjac u telefon,i u uticnicu punjac,sve normalno!

I samo kaze "Znas...treba gurnuti jace.jel umes ti to..?":hahaha::hahaha:

Glupa sam za medalju...:hahaha:

Back