Blesava sećanja neka

kad sam ja recitovala za 8 mart na nekoj predstavi nemam pojma kako se zove pjesma,nešto o majkama uglavnom,tada sam imala 7 godina i recitujem ja pred krcatom salom ljudi i odjednom stane mi mozak...nemam pojma kako dalje i ja 'ladno :''mama,tata kako beše dalje?''...tada se čitava sala zacenula od smijeha:lol::lol::lol:

Imali mi u OŠ obavezu da se prijavimo na neku izbornu nastavu. Bili tu razni kursevi: daktilografija, kukičenje, domaćinstvo ... itd. Čita nastavnica šta je ko izabrao i kad je završila, javlja se moja drugarica Gorica:

''Nastavnice, MENEME nema na spisku za daFtilografiju'' ..... kad tad nisam umrla neću nikad :lol:

ili kad sam išla sa bratom na selo i puštio mene brat da vozim,to je bilo prije godinu dana,i zaustavi nas policija i traži meni vozačku,a brat mi uzeo novčanik i kao traži je,i govori:''milena,nisi valjda vadila vozačku odavde''a govorim ja ''uuu...jesam,ostala je kući'' a smije se policajac i govori:''šta će vozačka kući,kad treba da je u autu''a ja mu govorim:''ostala mi je na radijator da se suši'':lol:a sad on pita''šta će na radijator''a meni više dojadilo pa mu govorim:''a i ti mnogo pitaš...nemam ja vremena sa tobom ođe da pričam...čekaju mene krave da ih pomuzem...prijatno''i odoh a on ostade tamo i smije se...:lol::lol::lol:

To iz OŠ... Sećam se, kod nas je trebalo u razred da dođe neki inspektor iz Beograda. Moja učiteljica, kao najiskusnija i najstarija, bila je određena da ga primi. I tako, organizuje nas ona, kaže da će doći za čas srpskog, da budemo dobri, mirni, itd. Dogovorimo se odmah ko će da se javlja za čitanje, ko za prepričavanje teksta... Da pročita imao je zadatak jedan naš drug sa već tada izvrsnim čitanjem i odličnom dikcijom.
I sve bude po dogovoru. Radili smo ''Jazavac pred sudom'', drug čita, sve je super, dođe on do poslednje rečenice koja glasi ''Ubošću te u gubicu'', a on pročita ''Ubošću te u guZicu!''...
Nije što mi, deca, nismo mogli da prestanemo da se smejemo, nego je i onaj inspektor sa nama u tandemu... :D
Jedino je učiteljica crvenela, a drug bio zbunjen.

milenche94:
kad sam ja recitovala za 8 mart na nekoj predstavi nemam pojma kako se zove pjesma,nešto o majkama uglavnom,tada sam imala 7 godina i recitujem ja pred krcatom salom ljudi i odjednom stane mi mozak...nemam pojma kako dalje i ja 'ladno :''mama,tata kako beše dalje?''...tada se čitava sala zacenula od smijeha:lol::lol::lol:

E sad se i meni sviđa sopstvena tema... :)
Baš ste me slatko nasmejali... svaki post... :)

Sokolica_M:
To iz OŠ... Sećam se, kod nas je trebalo u razred da dođe neki inspektor iz Beograda. Moja učiteljica, kao najiskusnija i najstarija, bila je određena da ga primi. I tako, organizuje nas ona, kaže da će doći za čas srpskog, da budemo dobri, mirni, itd. Dogovorimo se odmah ko će da se javlja za čitanje, ko za prepričavanje teksta... Da pročita imao je zadatak jedan naš drug sa već tada izvrsnim čitanjem i odličnom dikcijom.
I sve bude po dogovoru. Radili smo ''Jazavac pred sudom'', drug čita, sve je super, dođe on do poslednje rečenice koja glasi ''Ubošću te u gubicu'', a on pročita ''Ubošću te u guZicu!''...
Nije što mi, deca, nismo mogli da prestanemo da se smejemo, nego je i onaj inspektor sa nama u tandemu... :D
Jedino je učiteljica crvenela, a drug bio zbunjen.

ahahhaahhahaha

Setam Knez Mihajlovomu po bela dana sa drustvom prcamo i sve se uneli u pricu na jednom se okrenem pomislim neko me zove i vidim kako pada nesto ka meni.Uvatim se za glavu i cucnem od stra da me ne bubne.Kad ono jebeni vrabac pravio propadanje.Narod okolo i drustvo da crknu od smeha.

sjećam se kad smo u petom razredu,druga smo smjena,a zadnja dva časa tehničko,i nastavnica izašla na mali odmor,a mi uzeli da izvodimo striptiz na klupama(neki su počeli i da se skidaju), vrckamo dupetom:lol:ulazi nastavnica,a mi kako smo se zanijeli nismo ni primjetili da je ušla...i ona nas je tako gledala 5min-ona bi nastavila sa gledanjem,nego je neko od nas vidio,pa obavjestio ostale,i onda smo svi sjeli aona se smijala čitav čas:lol:

milenche94:
sjećam se kad smo u petom razredu,druga smo smjena,a zadnja dva časa tehničko,i nastavnica izašla na mali odmor,a mi uzeli da izvodimo striptiz na klupama(neki su počeli i da se skidaju), vrckamo dupetom:lol:ulazi nastavnica,a mi kako smo se zanijeli nismo ni primjetili da je ušla...i ona nas je tako gledala 5min-ona bi nastavila sa gledanjem,nego je neko od nas vidio,pa obavjestio ostale,i onda smo svi sjeli aona se smijala čitav čas:lol:

Hahaha
moja bi svima podelila keceve...

Kada sam imala 4-5 godina (ne secam se tacno koliko) kupi meni mama jedne patike koje su mi se mnogo dopale. I izvela mene i sestru u setnju. Ja, kao po obicaju, trcim na sve strane i kad primetim da moje patike mnogo lepo izgledaju dok trcim. I tako pocnem da trcim i da gledam u svoje patike. Toliko sam se bila zanela da uopste nisam videla jednog ficu parkiranog na trotoaru da sam se zabila u njega. :lol: :lol:

Bilo je to u prvom razredu osnovne...imala sam 6 god (7 trebala da napunim tek kroz par meseci :) ) i dosla uiteljica kod mene kuci, posto je znala mog dedu. I tako, sedela ona neko vreme sa mnom, bakom i dedom, i kad je posla, pitala me onako usput sta sve volim da gledam na tvu.. I ja pocela da nabrajam "Nindza kornjace, mocne rendzere..." i jos neke crtace, ne znam sta je tad sve bilo..i na kraju, SEKSUALNO VASPITANJE..a njih troje pogledali u mene nekako cudno..a ja se cudim sta im je.. :lol: joj, kad se setim toga i dan danas me nesto blam :)

dajanijegara:
Kada sam imala 4-5 godina (ne secam se tacno koliko) kupi meni mama jedne patike koje su mi se mnogo dopale. I izvela mene i sestru u setnju. Ja, kao po obicaju, trcim na sve strane i kad primetim da moje patike mnogo lepo izgledaju dok trcim. I tako pocnem da trcim i da gledam u svoje patike. Toliko sam se bila zanela da uopste nisam videla jednog ficu parkiranog na trotoaru da sam se zabila u njega. :lol: :lol:

Ja kad išla pre tri godine na Veliki Petak uveče u crkvu sam se tako bila zanela u pričanju da sam se natakla na one šipke koje stoje na kraju glavne ulice (kao ograda-zabrana prolaska automobila) - taman mi je došla između nogu! :) Da ne pričam koliko je ljudi bilo oko mene i kakvi su sve komentari pali... :)

Back