blenem ili se osvrcem po ulici

Ne zagledam se u žene, eventualno nekog zanimljivog muškarca, ali i to nije klasični tip, nego više neki melanholični intelektualac... Eventualno ako ima lepu kosu...

Ova na slici... Pa mislim, majicu je obukla jer je želela pažnju. Zašto želi baš to u životu, šta znam kako je i gde odrastala, uvek se to zapitam kad vidim takve pojave. Jbg, ko zna šta su preživeli, dobro se i nose sa tim. Ili zavisi kako su vaspitani... Ne znam, ako je nekome prijatno da ide go, što se mene tiče ok...

Mene nekad zarobi nečiji zanesen pogled, ili setan... Neka lepa gestikulacija... Zamišljenost.

boobs.jpg

da li kao i ove dame blenete kad vidite na ulici nekog zanimljivog po raznim kriterijumima? :)

zene krasi izuzetan periferni vid

boobs.jpg

da li kao i ove dame blenete kad vidite na ulici nekog zanimljivog po raznim kriterijumima? :)

Kad mi nešto privuče pažnju gledam par sekundi, koliko mi treba da obradim neku informaciju. Ne znam baš da li se osvrćem, nemam tu naviku.
Ne uzimam poglede za ozbiljno. Imala sam poznanice koje su svaki pogled muškaraca koje uhvate tumačile kao pogled divljenja.

Poslednja izmena:

Back