Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Napokon uhvatio vremena da procitam bleach, damn it kubo, did you give orihime another boob job, poor girl is going to explode!
bleach-5032865.jpg

^BRate, ali meni nije jasno koja zena ima tolike sise. Pa i da ima to je odvratno. Ebati nasao sam jedan hentai, slucajno, ne znajuci i pustim ja, kad ono sise ko pola tela devojke. Msm kome je to privlacno?

A s druge strane naleteo sam na neki s imenom "Rape!Rape!Rape!" I lepo sam se nasmejao prvih par minute i ugasio xD Nikad nisam voleo hentai, ali brate, ovo postavlja nove standarde gluposti.

^BRate, ali meni nije jasno koja zena ima tolike sise. Pa i da ima to je odvratno. Ebati nasao sam jedan hentai, slucajno, ne znajuci i pustim ja, kad ono sise ko pola tela devojke. Msm kome je to privlacno?

A s druge strane naleteo sam na neki s imenom "Rape!Rape!Rape!" I lepo sam se nasmejao prvih par minute i ugasio xD Nikad nisam voleo hentai, ali brate, ovo postavlja nove standarde gluposti.

Da slucajno, ifyouknowwhatimean :per:

Što se tiče teme, svi arrancari su zivi osim najboljeg emo clown-a (ulquiorra) :(

^slucajno, nasao sajt anime stigma, to bilo prvo i ja klikno. Nisam ni provalio da se url menja u hentai stigma kad udjes xD

Inace nasao sam konacno ovaj soundtrack :v

- - - - - - - - - -

E sad nek mi neko kaze da taj soundtrack nije isti kao i pocetak ove pesme

https://www.youtube.com/watch?v=ByD7RpT9bMw

Nije isti, ali su slični dosta. Ja pokušavam da naučim da sviram Soundscape to ardor. Nije previše teška. (zapravo najveći problem je što učim da sviram na tastaturi, pošto nemam klavijature, jbg, sirotinja...)

Back