Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
najbolji momenat ^.^
bleach-3476945.jpg

Ne verujem da će Kenpachi da izdrži protiv ovog glavnog baje ali bi zato mogao da parira svakom Sternritteru jer oni samo računaju na to da će nekome ukrasti bankai bez toga su patetični.

Moj brate kako ovaj kubo odugovlaci i plus lik je smanjio ovaj chapter na 16 strana.

@Akuta
Desavalo se i pre ovo ,tako nekad kad ne iybace regularno zbog nekih praznika ili tako neceg izbace ga par dana kasnije :)

Kroz čitav ovaj arc se samo Ichigo malo više borio sa onim likom u Hueco Mundo sve ostalo one hit kill ,mada to mi se sviđa priča brže napreduje tako ,nadam se da ćemo uskoro saznati ko je ovaj vođa ovih quincyja.

У суштини Кубо ми је опет украо 5 минута живота, једино битно у поглављу је да је име новог главног макроа Juhabach и да је отресао Кенпачија као слину...

Ja jesam očekivao. Nemoguće je bilo da će Kenpači da pobedi glavnog antagonistu poslednjeg arka.
Ni ja nisam očekivao da će da pobedi ovog glavnom ali sam mislio da će se verovatno boriti protiv onog plavušana a ovaj glavni će za to vreme ili da pobegne ili da gleda borbu ,mislim to je do sad bio kenpachijev trademark lik je nepobediv ali dobro za sve postoji prvi put.

Back