Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa upravo zbog toga što mu je hollow preuzeo telo prilikom borbe sa Byakuyom ,Ichigo se bojao da ide all out i zbog toga je pustio Yammia da ga isprebija uglavnom ja mislim da Kubo nema više pojma šta piše nego sve smišlja usput i pokušava da izvuče nove arcove iz bilo čega što je imalo misteriozno i nedovoljno objašnjeno kao što je značka.

Pa upravo zbog toga što mu je hollow preuzeo telo prilikom borbe sa Byakuyom ,Ichigo se bojao da ide all out i zbog toga je pustio Yammia da ga isprebija uglavnom ja mislim da Kubo nema više pojma šta piše nego sve smišlja usput i pokušava da izvuče nove arcove iz bilo čega što je imalo misteriozno i nedovoljno objašnjeno kao što je značka.

slazem se sa celim postom

a ukitake nije zloca 100%

Znači Kubo krenuo da reciklira stare likove ovaj dole Yamada pljunuti Tsukishima

Seinosuke_Yamada.jpg

I otkad Inoe živi u stanu zar nije živela u kući?

Orihime i Chad :p nisam siguran za Chada valjda zivi sam, a Orihime od kad joj je umro brat, a tad je imala oko 15,16 god(posto Ichigo na pocetku Fullbring arca ima 17 godina, a Orihime ide sa njim u razred pa valjda imaju isto godina) :)

Kubo zaboravio gde mu zivi Hime, pa je smestio u stan. Although, bilo je i cudno sto zivi sama u kuci, ovo sa stanom ima vise poente. XDD

Pa vidi, Japanci ti tako oko 14-15 krecu u srednju skolu, a nekad se desi da su poreklom iz sela u Juznoj Srbiji, pa onda placaju stan u Tokiju. Ima tih koji zive i sami, mada manje, vise cimerisu ili su u domu. :)

Ichigos new banaki i like :)
BTW palo mi nešto da nije moguće da je Ishin preneo svoje moći na Ichiga pošto znamo da su im jako slične mislim iako su mu svi kapetani dali deo svog reatsua nebi trebalo da ima bankai i getsuga tensho.

Ma nije zato, nego gledam (i citam) vec duze vreme (da i ja sam svestan da vise nije dobra kao prvih 50-60 epizoda(i nzm koliko tacno chaptera)), i nekako mi priraslo za srce, bas ne bih voleo da zavrsi, a uostalom nikad se ne zna sta ce Kubo sledece da uradi, mozda jos i napravi nesto dobro :)

Još nismo ni videli Ishinovu prošlost kontam da će to da razvuče na neki mini arc kao što je bilo ono sa vizardima i uraharom onaj pendelum arc ili kako se već zove.

To je mozda jos jedna interesantna stvar. :D

Ma mnogo toga nismo videli, i ako budemo imali srece bice sve to receno na dobar nacin, ako ne ume sam da pise, nek plati nekom profesionalcu, a on nek crta :)

Don't count on it, sumnjam da Kubo zna sta je crtao pre 2 nedelje. :D

Back