Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Погледао поглавље пакао...Сморило ме што је шорка Ичига и Улкиоре из трејлера заправо само римејк шорке из цртаћа...

Ni ja nigde nisam našao titlovan samo RAW ,što se tiče chaptera nekako mi bezveze da je ovaj Ginjo bivši substitute shinigami očekivao sam da će kubo smisliti nešto originalnije ovako ova priče samo još više liči na filer ,i ovo prenošenje moći skroz je puno rupa ,jeste svi kapetani su mu dali raetsu ali to neznači da tako mogu da ožive zangetsua koji je nestao kad je ichigo uradio final getsuga tenshou.

:aha:

kubo_troll_meme_by_bosronald-d46hzod.jpg

Zar je loš a ja sam mislio da će biti najbolji do sada :sad2:
Pa moje lično mišljenje. Radnja je sasvim predvidiva, negativca odmah provališ. Ichigo kao Ichigo, sve se vrti oko njega dok su ostali ili tu da ih on spase, ili ih uopšte nema. U par kadrova vidimo kapetane Goteija ali oni nemaju baš nikakvu ulogu u razvoju radnje. Da ne idem u detalje, mene je razočarao. Ideja o pobunjenicima iz pakla zaista super zvuči, samo što je nisu razradili kako treba.

Odgledah i ja ovaj film ,meni nije najlošiji mada kao što CSI reče mogao je biti mnogo bolji tj. da su ubacili espade film bi bio full of win ovako samo prosek.
Kubo verovatno nikad više neće napraviti dobar arc kao što je bio sa espadama :aha:

Није фан цртеж? А има ли за друге Еспаде које нисмо видели форма пре аранкаризовања(Ноитра, Зомари, Јами, Зајел, Арониеро, Старк-њега само само с леђа)?

Back