Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Momci, (i devojke) hoce li neko da me uputi u Bleach? Naruto mi je omiljen, a Bleach ...neznam, ima li smisla da pocnem sada da ga citam/gledam?Sta da ocekjem i koja je potka price?

Одличан цртаћ, јачи ликови него из Нарута(већина), више комедије, по мени бољи фајтови...Али како пролазе епизоде мало почне да дави...

Одличан цртаћ, јачи ликови него из Нарута(већина), више комедије, по мени бољи фајтови...Али како пролазе епизоде мало почне да дави...

Заборавих да кажем да је Кубо из свега помало мазнуо, рецимо фајтови су налик Гокуу, цртаћ се може назвати мешавином Devil may cry(борба против демонских духова) и Shaman king(духови мачева-Zanpakuto) итд... Али цртаћ је одличан.

And for some very interesting news, the top four Espada were apparently Vasto Lordes and the ranking of the Espada is by order of the greater reiatsu as opposed to who is actually strongest. So while Starrk might have greater reiatsu than any other Espada bar Yammy, he could still lose to Zommari as an example. Very interesting stuff.

That explains stuff.
Napokon da saznamo zasto je 1 Espada toliki letdown.

Јуче би још једна сјајна епизода, али ми сад Ичимару нимало није јасан. Шта је заправо хтео, да постане нови власник Hogyoku-а, да влада светом или да елиминише Аизена као опасност за свет? Ништа ми није јасно...

Evo spoilera:

This time Ginjyo doesn't appear.

But there's a bit about him.

Chad tells Ichigo to remember to be proud.

and then he'll be able to awaken (his power, I assume).

Ichigo tries his hardest to remember.

He remembers Inoue, Ishida, and Chad.

Lastly he remembers Rukia disappearing through the door to SS.

The writing [TN: Not sure which writing this refers to.] turns into a swastika/bankai symbol.

Maybe next week there'll be a transformation.

The end.

.

Chad is wearing a hood, drinking juice.

Svi vec znamo da ce biti glupo. xD

Ma on kao čitavo vreme dobar lik i sve je ovo uradio samo da bi mogao da nauči kako da zaustavi aizena ,nešto kao sa Anakinom iz star warsa XD

Значи Итачијев фазон. Кубо највећи крадљивац, стварно би списак био предуг када би набрајали одакле је све дрписао...

Zadnje dve epizode su kul!
Mnogo mi je zao sto je "zmija" nastradao, zato sto je najpametniji u celom serijalu.
Ichigo je sada najmocniji na svetu.

@Nenad
Јуче би још једна сјајна епизода, али ми сад Ичимару нимало није јасан. Шта је заправо хтео, да постане нови власник Hogyoku-а, да влада светом или да елиминише Аизена као опасност за свет? Ништа ми није јасно...

Ovo drugo.

***. ja sve manje i manje pocinje da kontam ovaj arc od mange.. Da li bi neko mogao da mi objasni sad ovaj deo kad ga je riba smanjila i stavila u kucicu sa onim medvedom? I imam osecaj da ce posle ove ili mozda sl. epizode uslediti puno puno filler epizoda -.-

Back