Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Aizen-dono: jel ti samo gledas animu?? do koje si stigao epizode?? i ja za sada samo gledam animu i nije me briga sto oni pisu o mangi ovde jer kad budem odgledo epizode tmana stizem na poslednjih par brojeva mange,tako da razlika nije velika :D

Narode, 287. epizoda ce biti filler. Zove se Ichigo and the Magic Lamp (ne, ne zezam se).

Evo Kubovog rada koji je posluzio kao inspiracija:

allcolour076077.jpg

A evo i promo postera:

2gvqwlv.jpg

E sad, nisam siguran da li je u pitanju samo ta jedna epizoda ili nas ceka ceo filler arc.

Ovo mi deluje kao najgluplji filer ever :roll:

@Aizen-dono: jel ti samo gledas animu?? do koje si stigao epizode?? i ja za sada samo gledam animu i nije me briga sto oni pisu o mangi ovde jer kad budem odgledo epizode tmana stizem na poslednjih par brojeva mange,tako da razlika nije velika :D

da.do 285. tj najnovije,koja je već...ja ne čitam mangu uopšte,tj procito sam prva tri broja otprilike

Finaly, djubre malo je zasluzilo svoje.
Preterano mi je isla na nerve kao i Renji, msm ne znam sta je zamislila da moze da sjebe Aizena?
She is below his level.

Poslednja izmena:
Everyone is bellow Aizen's gay level, he can't be beaten. Ali dobro, Ichigo je malo incestirao, pa ima nade. Anyway, da ne pocinjem svoje fantazije..

.. Ali ja sam zeleo da vidim nju presecenu, majke mi. T_T Trebao sam da znam da ce Animatori to da useru kao i Haribeline sise.

Spoileri:

Ichigo has successfully evolved without harm.

He thanks his father.

Isshin collapses.

Tatsuki and Keigo:

"Is that...Ichigo? How come his hair is all long? Is it because of his hair that he's overreaching himself?

Ichigo looks around and makes sure Karin and Yuzu are safe.

Afro-san interrupts.

Ichigo: Everyone, go over there and stay there.

Keigo: What do you mean, Ichigo?

Tatsuki: (I can't feel anything. It's strange. I can feel that guy's (Aizen's) crushing power,
but from Ichigo I can't feel anything.)

Aizen: Kurosaki Ichigo, is that really you?

A dying Gin looks at Ichigo.

Ichigo: What do you mean?

Aizen: If you really Kurosaki Ichigo that I'm disappointed. I can't feel your reiatsu at all.
Your evolution failed.

Gin: (Yeah, you've developed a strong eye. I'm glad. If that's what you've become I can leave things to you.)

Ichigo interrupts Aizen. "I don't want to battle here...)

Aizen: "It's pointless."

Ichigo puts his hand on Aizen's face and suddenly tackles him. Aizen goes down.

Aizen is blown away with considerable force.

Ichigo: I'll have it finished in an instant.

The end.

Slike:

2iu8ec2.jpg

er9xqr.jpg

245xcb6.jpg

Swastika nije nista lose. Stavise, to je znak za dobru srecu.

Nego, mnogo Ichigo hot sad. Evo moje teorije:
> Kad je bio u onom stanju transa, gde vreme stoji, on je ustvari ostario nekoliko godinica, zato je sad visi, i ima lepsu kosu, i vise je hot.

Swastika nije nista lose. Stavise, to je znak za dobru srecu.

Nego, mnogo Ichigo hot sad. Evo moje teorije:
> Kad je bio u onom stanju transa, gde vreme stoji, on je ustvari ostario nekoliko godinica, zato je sad visi, i ima lepsu kosu, i vise je hot.
Pa tako i jeste koliko ono beše je bio u onom prostoru čini mi se oko 3 meseca?
Chapter je bio OK posebno mi se svideo deo kad je Ichigo prekinu Aizena dokle je govorio :D očekujem da sledeći chapter bude awesome.

Back