Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zar cela Espada ne bi trebala da bude Vasto Lorde?

Edit:

Of the Espada, Harribel has been confirmed to being a Vasto Lorde at the time of her recruitment.

Poslednja izmena:
Ulquiorru ne mogu zamisliti, zato jer je on neka vrsta slepog misa, a Betmen hollow mi se nekako ne slaze u glavi. o:

A videli smo da su Lillinete & Starkk bili takodje. Verovatno i Baraggan, mada more like kostur nego covek. xD

Za Starka i Baraggana sam uveren da su vasto lorde mislim logično je ovaj prvi je najači među njima a Baraggan je bio kralj hueco munda za uliqiu mislim da je bio pošto je bio prilično jak.

zato što nije po pravilniku foruma to što radite (offtopic):dash:

Stvarno? :huh: Nadji mi jednog clana (osim tebe :roll:) koji se strikno pridrzava tih pravila, a kamoli nekoga ko ih je uopste procitao :roll: Ne vidim da se nesto modaratori ili admin uzrujavaju oko toga posto je ova stara jedno dve godine i sve je bilo ok kako jeste( da ne pominjem Naruto temu -___-), tako da.....Ne pevaj ti mnogo, i to istu pesmu od ranije :ljutko:

-end-

Narode, 287. epizoda ce biti filler. Zove se Ichigo and the Magic Lamp (ne, ne zezam se).

Ichigo who just wakes up find himself in the middle of desert, he met 3 people called Oorio(Uryuu), Orii Mei (Orihime) and Cheido (Chad) and began their journey searching for the SNOW CRYSTAL

Evo Kubovog rada koji je posluzio kao inspiracija:

allcolour076077.jpg

A evo i promo postera:

2gvqwlv.jpg

E sad, nisam siguran da li je u pitanju samo ta jedna epizoda ili nas ceka ceo filler arc.

Narode, 287. epizoda ce biti filler. Zove se Ichigo and the Magic Lamp (ne, ne zezam se).

Evo Kubovog rada koji je posluzio kao inspiracija:

allcolour076077.jpg

A evo i promo postera:

2gvqwlv.jpg

E sad, nisam siguran da li je u pitanju samo ta jedna epizoda ili nas ceka ceo filler arc.
Oh ne. -.-
Bas na zabavnom delu.:(
Mozda ce da bude novi opening posle toga. :)

Stvarno? :huh: Nadji mi jednog clana (osim tebe :roll:) koji se strikno pridrzava tih pravila, a kamoli nekoga ko ih je uopste procitao :roll: Ne vidim da se nesto modaratori ili admin uzrujavaju oko toga posto je ova stara jedno dve godine i sve je bilo ok kako jeste( da ne pominjem Naruto temu -___-), tako da.....Ne pevaj ti mnogo, i to istu pesmu od ranije :ljutko:

-end-

spamajte i oftopikarite koliko oćete,boli me uvo,samo kažem da nije fer prema nama koji ne čitamo mangu,jer postoji tema i za mangu,tako da je retardirano da se o mangi ovde raspravlja...

Back