Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Otkud ti to? Zar nije rekao "Let's finish this". :3

ma jeste, sad će on i njegove pratilje sami na onu gomilu:roll:

Kontam da je Aizen dosada čekao da se nešto odradi dokle su se ovi krljali to bi bilo baš u njegovom manipulatorskom stilu.

Najbolje ono kaže:" cela ova borba je bila iluzija, borili ste se sa muvama dok moje cenjene Espade piju čaj u las Nochesu" :lol:

Poslednja izmena:
ma jeste, sad će on i njegove pratilje sami na onu gomilu:roll:

Najbolje ono kaže:" cela ova borba je bila iluzija, borili ste se sa muvama dok moje cenjene Espade piju čaj u las Nochesu" :lol:

LOL

btw jel neko igra soul arenu?
to je isto kao naruto arena samo sa bleach characterima,ja sam provalio tek danas i igrao sam 4 partije i sad sam lvl 3
za one koje vole naruto-arenu i vole bleach prava stvar...

kad je aizen rekao let's finish this,cini mi se da je mislio na espada no.3 iliti sisatu curu (na vr' mi jezika kako se zove),i on je tu ubija (kako se bre zove)

verovatno ce da se povuku,ili ako je TK dosadilo da se skriva - ultimate showdown.

a da - zove se Hariber (Halibel,ali kako se cita? :))

LOL

btw jel neko igra soul arenu?
to je isto kao naruto arena samo sa bleach characterima,ja sam provalio tek danas i igrao sam 4 partije i sad sam lvl 3
za one koje vole naruto-arenu i vole bleach prava stvar...
ja sam igrala samo heat the soul 5...na psp-u...tako neshto se zove...nije losha igra (osim shto je na japanskom pa pola ne razumem xD )

ma necje josh kraj, treba da dovuku preostale kapetane ovde, pa onda ichiga i kompaniju....a ni yoruichi i urahara se nisu pojavljivali (a neshto imam utisak da hocje xD )
necje josh kraj (nazhalost ~.~)

zanima me sad,kad su espade gotove,kakva ce biti Aizen borba,bice 100% Aizen vs Ichigo,a mozda i Aizen vs Isshin,pa ima da traje sama borba nekih 20 ep..:)

a moguce je da TK zeli da zavrsi mangu sa 400 chaptera??? mozda jos samo 25 nedelja???

@ Meome:
U drugom delu je Wonderwise magicno oziveo, sjebao Mashiro i Kensei uleteo i kaze "Iako si dete, najebacu ti se keve".

@ Miki:
Ma coravi debil. ***, jedva cekam da ga Ichigo pokosi. Bice mi omiljeni lik kad ubije coravog. :3

Back