Sleepyhead
Poznat
- Poruka
- 9.923
ja ne znam sto mi pljujemo kuba i kishija,da njih nema mi ne bi imali sta da radimo petkom i cetvrtkom![]()
Uciti, uciti i samo uciti...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ne znam sto mi pljujemo kuba i kishija,da njih nema mi ne bi imali sta da radimo petkom i cetvrtkom![]()

U oba.
Nego, jedna fiks ideja mi pala. Izgleda mi kao dobro obavljen Assassination. A znamo ko je sposoban za to.. Soi Fon, koja je sjebana atm. i.. Yoruichi.![]()
Ko će ga znati, ne bi me začudilo ni da ga Aizen sjebe.
ali me ni za Aizena ne bi čudilo, mada nema smisla zašto bi to uradio
Ja ne pljujem Kuboa nikad. A kod Kishimota pljujem samo njegovu nezdravu privrzenost poznatom nam Gay liku.

Uciti, uciti i samo uciti...![]()
ne razumem,ti si u nekom streberskom fazonu ili sta?

Ili si ti u nekom streberskom fazonu?Naravno da jesam...
Mirno, bre, samo te zezam...
Petak je, sto ne ides da trazis devojcicu ili tako nesto, ako nemas sta da radis?Ili si ti u nekom streberskom fazonu?

vec imam ˙˙devojcicu˙˙ sa kojom sam se video pre treninga oko 9,a veruj mi imam sta da radim![]()

Opa, vidi ti njega...
A otkud ja znam, ti si rekao da ne bi imao sta da radis cetvrtkom i petkom da nema mange...![]()
E sve je ovo lepo, ali imate kafanu za to. Stvarno treba mi pola sata da razaznam sta je spam,a sta je on topic. So. please... **** off.
@ Princess:
Ju! I to sto kazes. Nema nam Ichiga, smrdi tu nesto. Jos plus crn mac= Ichigov Bankai. @_@
I ja kontam da je neki Vizard nemoguće da je Ichigo.
Urahara spolja, Mayurin unutra. I whola, mogu da stvore novi Hueco Mundo ako zazele. :3
....zazele
Procitah to pre par dana. Pa drago mi sto je Gaara zadrzao moci, ali Gay zaista mora da umre. Iritira me kao Saban Saulic.