Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nema poke lopte i tako te gluposti, fala bogu.

Prica prati Kurosaki Ichigo-a, srednjškolca sa sposobnošću da vidi duhove.Njegov život se preokreće za 360' stepeni kada upozna shinigamija (death god) Kuchiki Rukiu od koje dobija svoje moći kako bi zaštitio svoju porodicu i prijatelje od hollow-čudovišta koja se hrane ljudskim dušama.... Naravno sad je dosta komplikovanije od toga, ne odugovlači se nešto mnogo sa pričom, ima dosta akcije i humora tu i tamo.... Kako bilo nećeš se razočarati, stvarno je fenomenalan anime, koji treba pogledati:mrgreen:

ova anima je živo smaranje, dobro je da ubiješ vreme kad te uvati dosada...
previše je za decu, zato i dobro prolazi kao svakodnevna anima

dobre stvari su artwork i kvalitet slike, ali loši su po nemi likovi; previše detinjasti, voice actor's ubijaju(u vuglu), ništa konkretno se ne dešava (sve je zajebancija)... i previše sporo...

ova anima je živo smaranje, dobro je da ubiješ vreme kad te uvati dosada...
previše je za decu, zato i dobro prolazi kao svakodnevna anima

dobre stvari su artwork i kvalitet slike, ali loši su po nemi likovi; previše detinjasti, voice actor's ubijaju(u vuglu), ništa konkretno se ne dešava (sve je zajebancija)... i previše sporo...

Ајд' све све... ал' шта фали voice actor-ima?
Имају убер гласове, посебно Ренђи и Ишида. :mrgreen:

Pfff, pocheo opasno da smara Bleach. Ovaj Kubo Tite je malo prs'o, pocheo da daje na kashichicu radnju, praktichno nishta se ne deshava u novim chapterima. -.- Treba da chekash bar 2 meseca da bi se desilo neshto konkretno. Mislim, fail.

Muramasa!!!:heart: :lol:...Iz nekog razloga strašno gotivim tog lika!!! Nego gde se bre ovaj Kenpachi zavukao?:confused: On čovek uvek voli da se mlati sa likovima po mogućstvu jačim od njega, i čiji je Muramasa zanpaktou? Šta ako je Kenpachijev! Ima smisla a opet nema! Pošto je Muramasa ogorčen na Shinigamije, možda jer je Kenpachi odbijao da mu čuje ime...Whatever,
i to bi objašnjavalo njegovo odsustvo i to da je odbio da se odazove na yamamotov poziv kao je ovaj pozvao na ono brdo (iako to ustvari nije bio on)pošto je verovatno znao o čemu se radi pa je hteo da razmisli o tome...:think: A opet s druge strane kako bi Kubo uklopio ovaj filer u main arc, ako sam u pravu?....

Kenpachi razmislja? Ovo pobija sve teorije.. XD

Nikad se nezna!!XD Ako ja mogu da izvlačim bure smrdljivog, godinu dana starog kupusa iz podruma i čiste svesti usmrdim celu ulicu,onda Kenpachi može da razmišlja!!XD XD XD:lol:osim toga nemoguće da nije primetio onu pometnju, kad po tvom mišljenju Kenpachi očito razmišlja mačem ne glavom, sigurno bi već upao na žurku, ako razumeš na šta mislim.:confused::think:

Poslednja izmena:
Mozda je otisao na More? xD Ili trci po Seireitei- u sa onom ludom na ledjima.. xD

:hahaha:Kenpachi na moru!! Hoće da dobije malo ten da bi mu Yumichika zavideo i svi mu se divili i od straha tresli!! Neustrašiv i lep!! Njegov novi uzor je izgleda Teresa of faint smile (claymore)!!:rotf:
Gde bi "Žurka" bila, ako ne u seiretei-u? Možda se zaneo pa i on počeo da uništava okolo misleći.....Ništa!!! On ne misli!!!!:hahaha:

Poslednja izmena:
Ne bi bilo cudno da naprave takav filler Gosaii :p

Anyways konacno stizem do dela kada Ichi,Chad i Ishida odlaze u Hueco Mundo.
Da daleko sam ja jos lol

Veci deo fillera je bio skip ali Bount Assault je bas bio zabavan.
Mada mislim da cu preskociti ceo Captain Shusuke arc, to su nekih 20 epizoda.

Bilo je dosadno do onog dela kad su se svi prebacili u Hueco Mundo.. Onda je u Hueco bilo malo nadmudrivanja, i napokon akcija.. xD

Yeah, sad ces vidis naucnike i Varvare.. :3

Nego, ko su ti omiljeni likovi i tako.. Nista nam ne prijavljujes.. xD

Back