Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta mislite hoće li Hitsugaya i Hiyori da završe zajedno?
Hiyori: Shorty!!!
Hitsugaya: You're shorter than me!!!
![]()
![]()
![]()
...Ako se ne pokolju pre toga

ova anima je živo smaranje, dobro je da ubiješ vreme kad te uvati dosada...
previše je za decu, zato i dobro prolazi kao svakodnevna anima
dobre stvari su artwork i kvalitet slike, ali loši su po nemi likovi; previše detinjasti, voice actor's ubijaju(u vuglu), ništa konkretno se ne dešava (sve je zajebancija)... i previše sporo...

Posebno Rukija ima glasinu...![]()
...Iz nekog razloga strašno gotivim tog lika!!! Nego gde se bre ovaj Kenpachi zavukao?
A opet s druge strane kako bi Kubo uklopio ovaj filer u main arc, ako sam u pravu?....Kenpachi razmislja? Ovo pobija sve teorije.. XD
osim toga nemoguće da nije primetio onu pometnju, kad po tvom mišljenju Kenpachi očito razmišlja mačem ne glavom, sigurno bi već upao na žurku, ako razumeš na šta mislim.
Mozda je otisao na More? xD Ili trci po Seireitei- u sa onom ludom na ledjima.. xD
Kenpachi na moru!! Hoće da dobije malo ten da bi mu Yumichika zavideo i svi mu se divili i od straha tresli!! Neustrašiv i lep!! Njegov novi uzor je izgleda Teresa of faint smile (claymore)!!

Ja sam gledao sve fillere.. I nije los Shusuke arc..On je ok, i izrazi lica kad provale da Ichi moze prizvati Hollowa su priceless..
![]()